Australische zangeres komt niet naar Rotterdam voor songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Kobe schreef:

  Afgrijselijk dit kattengejank.

 2. Frank Mol schreef:

  Hoe zag dat toezicht er uit? Ik neem aan dat er ook geen Nederlanders naar Australië zijn gegaan.

 3. riccardo schreef:

  Dat is natuurlijk helaas en jammer. Australië komt meestal met leuke stagings en aan de mogelijkheden voor visueel spectaculair spektakel lijkt in Ahoy zeker gedacht te zijn. Gelukkig voor haar dan toch nog een clip.

 4. Jellybean schreef:

  Niet geheel onverwacht maar toch wel heel jammer voor Montaigne. Ik heb niets met haar lied maar ik gun het iedere artiest om zijn/haar bijdrage live in Rotterdam ten gehore te kunnen brengen.

 5. Sjors schreef:

  Gelukkig

 6. Beer schreef:

  Ik vind dit heel jammer en ik hoop dat dit niet het begin is van een serie afmeldingen. Het zou jammer zijn als we na al die mooie dromen toch een clipjesfestival krijgen.

  • Joss schreef:

   Er zullen er helaas nog volgen ….. !!!

   • Max Mark schreef:

    Dat geloof ik niet. Misschien nog één of twee. Maar eigenlijk denk ik dat iedereen, behalve Australië, komt. Ze komen in een bubbel. Net als bij sportevenementen. Amstel Gold Race kon ook (met renners uit heel Europa), Formule 1 etc. Het verbaast me eigenlijk dat Montaigne geen vrijwaring heeft gekregen om toch te reizen; voor sport gebeurt het wel (vorige week was het Australische vrouwenvoetbalelftal in Nederland). Jammer dat ze een dergelijke bijzonder muziekevenement niet op dezelfde manier behandelen. Maar: ik weet het er het fijne niet van natuurlijk.

 7. Hans schreef:

  Zou ze ook niet gekomen zijn als ze bij de bookmakers in de top 3 had gestaan? Als sporters vanuit Australie de hele wereld over mogen reizen dan mag zij het ook.. Ik denk dat de Australische broadcaster SBS geen zin had om zoveel kosten te maken en regels te moeten naleven (2 weken in quarantaine bij terugkomst uit NL oa.) voor een 3 minuten optreden dat hoogstwaarschijnlijk de finale niet haalt….. Maar erg sneu voor Montaigne zelf.

 8. GerardMartin schreef:

  Jammer voor haar maar het zij zo.

 9. RiaNL schreef:

  Ik vond haar liedje van vorig jaar veel beter. Dit gedrocht vind ik niet om aan te horen.

 10. Nordman schreef:

  Sneu voor de zangeres hoor. Lijkt me dat zo’n livetape nooit het echte songfestivalgevoel naar boven haalt bij de artiest. Ik vind het maar raar dat ze niet het land uit mag. Ze zou toch bij terugkomst in quarantaine kunnen (niet dat ik dit support overigens, maar hoezo zou dit niet kunnen?).

 11. Björn Grooten schreef:

  Ach verder dan de halve finale zal ze toch niet komen. Waardeloos nummer en live klonk het niet zuiver.

 12. Nordman (probeert het nog maar eens een keer....dus) schreef:

  Sneu voor haar

 13. Jang schreef:

  Ik vond haar inzending van vorig jaar ruk, die van dit jaar nog rukker, maar wel sneu voor haar.

 14. Maarten schreef:

  Jammer dat niet alle deelnemers er bij zullen zijn. Dit is de slechtste inzending van Australië en dan live ook niet echt super. Mogelijk geen finale plaats.

 15. Bert schreef:

  Zou ze ook thuisgebleven zijn als ze nu hoog in de polls stond… Dit gaat, denk ik, niet door naar de finale.