Dou12e Points 2021 [19]: Tsjechië

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Met deze zanger en zijn liedje heb ik niet zoveel. Het is niet de muziek die ik zelf zal opzetten.

 2. Monique schreef:

  Leuk liedje, en naar mijn mening behoorlijk onderschat. Mag zeker de finale in.

 3. Jang schreef:

  Dit bungelt onderaan bij de bookmakers, in mijn oren (en ogen) onverdiend. Leuke gast, vrolijk liedje, in mijn top 20

 4. riccardo schreef:

  Mist waarschijnlijk net iets extra speciaals voor de punten. Een lekker anno nu pop nummer zonder veel poespas. Ik word er wel vrolijk van.

 5. Daan schreef:

  Mijn nummer 1 dit jaar! Zo heerlijk nummer. Word er super vrolijk van!

  Denk dat dit nog zwaar onder de radar zit. Dit gaat het veel beter doen dan gedacht!

 6. Br@m schreef:

  Ik heb hier niet veel mee al is Omaga wel veel beter dan zijn bijdrage van vorig jaar. Een finaleplek zit er volgens mij niet in.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 10. Ierland; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië.

 7. Beer schreef:

  Ik verwacht de rode lantaarn voor dit nummer. Uitermate irritant nummer. Uiteraard kan het vooruitzicht nog enorm veranderen met uitmuntende staging.

 8. Michael Adam schreef:

  Ik ben vooral benieuwd hoe dit live gebracht wordt want volgens mij heeft Benny alles mee om er een super gaaf optreden van te maken. En uiteindelijk wordt daarmee het succes van de Tsjechische inzending bepaald. Het springt niet meteen eruit dat dit onwijs gaat scoren wat mij betreft maar ik heb ook niets om het op af te straffen.

 9. Samson schreef:

  Ik vind deze eigenlijk heel leuk! Jammer dat deze zo laag staat aangeschreven.
  Ik hoop dat hij live ook een spetterend optreden neerzet. Zou zomaar door de mazen van het net kunnen glippen.

 10. Paysbart schreef:

  Vrolijk lied dat door de fans (en bookmakers) behoorlijk onderschat wordt. Ik den dat we Benny ook op zaterdagavond in de finale gaan zien..
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 11 Cyprus 13 Malta 16 SanMarino 17 Kroatië 18 Tsjechië 19 Australie 20 Ierland 26 Israël 29 Zweden 32 Estland 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 11. Björn Grooten schreef:

  Dit nummer doet me niet veel. Het mis iets. Ik verwacht geen finale voor deze inzending.

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit heel middelmatig en heb er niks mee. Ze hebben hun startpositie ook al niet mee, en na liedje 17 is Europa dit allang weer vergeten. En Tsjechië heeft ook al geen reputatie hoog te houden om er qua optreden nog iets visueel aantrekkelijks te maken, dus al met al vrees ik voor de laatste plaats voor dit liedje.

 13. Marcel schreef:

  Heb helemaal niks met dit nummer. Net als die van vorig jaar.

 14. dick schreef:

  Heb er niet veel mee. Heb het nummer nu paar keer geluisterd maar het is in mijn ogen gewoon niet sterk en gaat moeite krijgen de finale te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *