Dou12e Points 2021 [31]: Letland

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier van houdt. Toch doe ik dat wél. Zij heeft zoveel attitude, een bizarre stem en gunfactor. Daardoor vind ik het lied eigenlijk veel leuker dan dat ik anders had gedaan. Het blijft hangen als een enorme oorwurm. Succes Samanta!

  Opzich vind ik de startvolgorde in deze semi wel een beetje vreemd, met allerlei rustige nummers na elkaar en daarna Finland en Letland na elkaar.

 2. riccardo schreef:

  Dit is veel meer mijn soort girl power dan de bravere insteek uit Malta. Nadeel van dit soort progressievere beats is dat het live al snel verzand of juist de overhand neemt. Aan de vocalen van Samanta Tina ligt het zeker niet, ze gaat er helemaal voor. Erg benieuwd naar hoe ze deze gaan stagen. Leuke inzending en een beetje een guilty pleasure. Of het de finale gaat halen hangt helemaal af van de uitvoering.

 3. Bert schreef:

  Finale?. Denk het niet. Zeker omdat wat daarna nog op moet. Zwitserland en Denemarken. Als vind ik Zwitserland veel te hoog in de polls staan.

 4. Eddy schreef:

  Doet me erg denken aan ‘Hvala, ne’ van Lea Sirk (Slovenië 2018).
  Het lijkt wel de soundtrack van een moderne heksensabbat. Heerlijk pompende en hypnotiserende beat.
  ‘The Moon is Rising’ is een van mijn favorieten dit jaar. Ik kan hier blijven naar luisteren maar besef dat het te experimenteel is om een groot publiek te bekoren.
  Minpunt is het bruuske einde (net zoals bij de Vlaamse inzending).

 5. Jang schreef:

  Lekker en finalewaardig

 6. Remco van den Berg schreef:

  Niet mijn ding maar sympathieke zangeres. Mag wat mij betreft wel door naar de finale.

 7. Br@m schreef:

  Goeie zangeres met een vreselijk lied. Heb hier totaal niks mee. Denk ook niet dat we Letland in de finale terug gaan zien.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 20. Portugal; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 33. Letland; 34. Tsjechië; 35. Finland; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië.

 8. RiaNL schreef:

  Ik heb ook niet zoveel met deze bijdrage van Letland. Samanta Tina kan zeker zingen maar het lied spreekt me totaal niet aan.

 9. Paysbart schreef:

  Goede zangeres. Originele bijdrage maar voor mij persoonlijk niet zo pakkend als haar lied van vorig jaar. Wel heel benieuwd naar de staging want dan zou ze zeker nog kunnen stijgen in mijn lijst.
  Mijn lijst: 1 Roemenië 2 Litouwen 5 Rusland 7 België 9 IJsland 10 Griekenland 11 Cyprus 12 Bulgarije 13 Malta 15 Albanië 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 23 Finland 24 Georgië 26 Israël 27 Polen 28 Servië 29 Letland 30 Zweden 31 Portugal 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 10. MarkusRotterdam schreef:

  1 woord : verschrikkelijk

 11. Inez schreef:

  Nee dank u

 12. Beer schreef:

  Ik hou ervan en het mag van mij dubbel en dwars naar de finale. Ik verwacht dat een resultaat als Slovenië had met ‘Hvala, ne’ er mogelijk in zou kunnen zitten. Ik gun het hen.

 13. Hans schreef:

  Een lied van Aminata die we nog kennen uit 2015. Weer eens iets anders.

 14. Björn Grooten schreef:

  Verschrikkelijk

 15. RoBo schreef:

  Lekker nummer. Hou er van.

 16. Tippy2 schreef:

  Ze heeft een geweldige stem, het nummer is niet mijn ding. Verwacht net geen finale voor deze bijdrage.

 17. Jellybean schreef:

  Mee eens! Ik voorzie geen finale plek voor Letland.

 18. Bandido - Georgia schreef:

  Drie keer niks. Misschien wel het lelijkste liedje van dit jaar. Wel vind ik het op zich een goede zangeres, en ze verdient een beter liedje dan dit. Finale lijkt me uitgesloten op voorhand.

 19. Sake schreef:

  Next.

 20. dick schreef:

  Daar is markt voor maar ik loop die kraampjes snel voorbij. Vind het een geforceerde inzending waar ik na een minuut al heel moe van ben.