Dou12e Points 2021 [23]: Moldavië

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. rob schreef:

  Next, geen finale.

 2. Jang schreef:

  Best okay, leuke clip

 3. Beer schreef:

  Absoluut finale! Zou niemand van moeten opkijken.

 4. Inez schreef:

  Niet slecht als je op het podium veel snoep rond Natalie zet want het lied heet Sugar en speciale effecten is Moldavië wel naar de finale

 5. riccardo schreef:

  Zou de finale kunnen halen. Misschien dat ze als dansende ijsco nog de meeste kans maakt. Of juist niet. Voelt in z’n geheel te bedacht aan deze, voor mij.

 6. Jellybean schreef:

  Suikerzoet misbaksel.Mag van mij naar naar huis na deze semi!

 7. Br@m schreef:

  Dit is echt niveau niks; het staalt één en al dommigheid uit. Mag van mij wel in de halve finale blijven steken.
  Tussenstand mijn top 39: 1. Malta; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië

  • Br@m schreef:

   Het straalt moet daar staan.

  • Robinson schreef:

   Van mij mag je je lijstjes blijven plaatsen, ik vind het juist wel leuk om te zien, ik ben erg van de lijstjes :-)

   • Br@m schreef:

    Ik zal ze zeker blijven plaatsen. En ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om anderen te stimuleren om ook hun lijstje te plaatsen. LIJSTJES HOREN GEWOON BIJ HET SONGFESTIVAL!!!!! Dat sneue typjes als Peter daar niet tegen kunnen het zij zo. Ze moeten er maar aan wennen.

 8. Peter schreef:

  @Br@m: denk je nu echt dat het toegevoegde waarde heeft om elke keer jouw top39 tussenstand te vermelden? Ik en velen met mij zitten hier niet op te wachten. Next.

  • Kees schreef:

   Helemaal mee eens Peter, Zooo irritant steeds die vervelende boring lijstjes… NEXT!

   • Br@m schreef:

    Nou dames, nog even zo’n 2 weken op de tanden bijten; dan hebben we ze alle 39 gehad en tot die tijd luidt het devies: niet klagen maar dragen!

 9. Marcel schreef:

  Audio versie vind ik goed, de clip ook maar of het live goed overkomt moet ik nog zien.

 10. Celine schreef:

  En ja hoor.. weer van die Kirkorov meuk uit Moldavie. Staging zal wel weer zo opgepimpt worden dat dit de finale haalt, maar wat is dit slecht zeg!

 11. RiaNL schreef:

  Ik vind deze prul niet finalewaardig.

 12. Kobe schreef:

  Mijn favoriete “bop” dit jaar. Moldavië zal volgens mij met gemak de finale halen.
  Ik snap echt niet wat die opgeklopte meuk uit San Marino of die regelrechte plagiaat uit Cyprus zoveel beter maakt…

 13. Sake schreef:

  Iiiieeeeuuuuw! Nee!!!!!!!!

 14. Michael Adam schreef:

  Dit is gewoon fun! Het zal zeker leuk worden
  Gebracht op het podium. Dit is echt muziek dat je veel hoort in clubs in oost Europa. Geinig!

 15. MarkusRotterdam schreef:

  Ach na een paar keer horen weet je het wel. Ik heb hier niet veel mee. Kirkirov zelf heb ik geen hekel aan, hij is een beetje de Oostblok-versie van Ralph Siegel aan het worden, ha ha. Alleen dit riedeltje kan me niet echt opwinden.

 16. GerardMartin schreef:

  Liefdeloos, fantasieloos, dit is niet music first maar very last.
  Ze kan zo in de etalage bij Hunkemöller, toch nog ergens goed voor.

 17. Björn Grooten schreef:

  Goedkope zoete rommel, maar ja suiker is ook goedkoop. Dit zal het van de televoters moeten hebben, want het is gewoon slecht. De zangeres komt nogal sletterig , goedkoop (sugar) over. Dit nummer is niet geschikt voor diabeten?

 18. Henk schreef:

  Hier moet je de humor als echte fan toch van in kunnen zien.
  Een heerlijk fout lied. In het Russisch nog beter en sletteriger.
  Met Kirkorov gaan ze groots uitpakken. Ik zie de ijsjes en lollies al over het podium dansen.
  Heerlijk, feelgood lied. Gaat hoog eindigen en zou van mij ook mogen winnen.
  Ik ben zo klaar met die depri liedjes uit Bulgarije, Roemenië en Zwitserland.

 19. Henk schreef:

  Fantastische inzending. Jammer dat mensen de humor en kwaliteit van dit lied niet zien.
  Reken er maar op dat ze gaan uitpakken op het podium. De Russische versie vind ik nog beter ofwel fouter.
  Heerlijk stelletje zuurpruimen ;)

  • Björn Grooten schreef:

   Iedereen heeft een eigen smaak. Dit nummer komt niet op mijn playlist wanneer ik naar de inzendingen van dit jaar luister. Deze inzending moet het van de televoters hebben en dat is niet genoeg om het festival te kunnen winnen.

 20. Dirk Marko schreef:

  Niet mijn smaak zal ik dan maar zeggen, en smaken verschillen nogal gezien de eerdere reacties. En… gelukkig maar.

 21. Max Mark schreef:

  Ik vind dit leuk. Goeie deun. Haalt zeker de finale, verwacht ik. Ik weet het, gezien de meeste andere reacties wijk ik af :-), maar ik word er gewoon vrolijk van. En ik vind het melodisch erg aanstekelijk. Zit bij mij dus in deze halve finale bij de tien qualifiers.

 22. Wim1970 schreef:

  Staat in mijn top 3, en mag van mij zelfs winnen. Ik vind het lekker catchy en in deze corona-tijd hou ik daarvan.

 23. Bert schreef:

  Zal waarschijnlijk, mede door een goed bedachte act, de finale wel halen. Is het liedje alleen daar goed genoeg voor? Ik denk het niet..

 24. Bandido - Georgia schreef:

  Het is echte ordinaire Oost-Europa pop, maar toch leuk om erbij te hebben. Het zal dankzij Kirkorov allemaal weer over the top zijn op het podium. En ik zie Moldavië zo richting de finale gaan. Maar daar zal het verder geen potten breken verwacht ik. Daar is de zangeres ook veel te matig voor.

 25. Paysbart schreef:

  Het lied is net zo fout als suiker zelf. Beste gedeelte is de muziek maar dat is erg gejat van Maruv (Oekraïne 2019). Had een jongere zangeres bij nummer gecast want dit komt iets krampachtig over. Wel leuk lied voor dj’s van songfestivalfeestjes.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 3 Roemenië 6 België 9 Rusland 10 Griekenland 11 Cyprus 13 Malta 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 26 Israël 27 Polen 29 Zweden 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 26. dick schreef:

  Ontzettend foute inzending die eigenlijk best leuk is. Ik ben benieuwd hoe de staging eruit gaat zien.