Dou12e Points 2021 [29]: Bulgarije

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik kan eigenlijk niet beslissen welk lied ik mooier van van Victoria, die van dit jaar of vorig jaar. En dat is knap! Deze dame doet iets, ze komt zo ontzettend binnen! Ik weet niet of dit echt mee doet voor de winst maar wat mij betreft top 5 in de finale. Wat doet Bulgarije toch goede zaken de afgelopen jaren!!

 2. riccardo schreef:

  Growing up is getting old, ik ben niet kapot van de manier waarop ze het zingt juist omdat dat in mijn oren niet erg volwassen klinkt.
  Wel eigen, onderscheidende en eigentijdse kwaliteiten. Vooral in sfeer. Waarschijnlijk net niet genoeg ‘hook’ voor een hele hoge uitslag. Best goed, dat wel.

 3. René schreef:

  Haar nummer van vorig jaar vond ik geweldig en deed zeker mee voor de winst. Dit nummer vind ik echt afgrijselijk, kan het niet aanhoren. Jammer, ik vind ‘Ugly cry’ uit haar voorselectie wél geniaal, had ze mijns inziens op haar slofjes mee gewonnen.

 4. Tippy2 schreef:

  Dit staat in mijn top 5, heerlijk volwassen nummer. Gun haar zelfs de overwinning maar daar is het waarschijnlijk niet toegankelijk genoeg voor.

 5. Jang schreef:

  Dit kan me wel bekoren, finale ja, winnen nee

 6. Beer schreef:

  Ik ben hiervan gaan houden. Victoria is daarnaast een artiest met zo veel gunfactor. Van mij mag ze dubbel en dwars winnen – en ik denk dat dit met een intieme, warme staging niet onrealistisch is. Go for gold!

 7. Br@m schreef:

  Victoria heeft een mooi en sfeervol nummer wat in de linkerhelft van het scorebord gaat eindigen; vermoedelijk ergens in de 2e helft van de top 10.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 11. Bulgarije; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 20. Portugal; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië.

 8. RiaNL schreef:

  Ik heb niet zoveel met deze saaie inzending van Bulgarije. Het liedje van vorig jaar sprak me meer aan. En van de 6 liedjes die Victoria eerder liet horen als mogelijke Bulgaarse inzending voor 2021 vond ik “Dive Into Unknown” het mooiste.

 9. Paysbart schreef:

  Vorig jaar vond ik haar lied aparter. Dit is wat saaier maar keent zich wel voor een hele mooie staging. Vast finale en dan linker helft scorebord denk ik.
  Mijn lijst: 1 Roemenië 2 Litouwen 5 Rusland 6 België 9 IJsland 10 Griekenland 11 Cyprus 12 Bulgarije 13 Malta 15 Albanië 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 24 Georgië 26 Israël 27 Polen 28 Servië 30 Zweden 31 Portugal 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 10. Tippy2 schreef:

  Mooi volwassen nummer, staat in mijn top 5 en mag van mij winnen al is het daar waarschijnlijk niet toegankelijk genoeg voor.

 11. Kristof schreef:

  Boring en vervelend brabbelend nummer, wat mij betreft geen finale…

 12. Sake schreef:

  Dit is wel heel goed hoor. Zie Bulgarije hoog eindigen!

 13. RoBo schreef:

  Snap hoog staat. Is ook goed nummer. Punt.

  Alleen…ik krijg jeuk van die stem. Zo’n eng Katie Melua geluidje, u weet wel dat mens van die fietsen uit Beijing

  Daarom niet mijn winnaar, al is het gewoon goed.

 14. RoBo schreef:

  Altijd fijn zielsverwanten 😊

 15. Max Mark schreef:

  Ik vind dit niet zoveel. Mooi gezongen, mooie instrumentatie, maar het doet me niet echt wat. Ik had hetzelfde vorig jaar; snapte toen echt niet dat het bovenaan bij de bookies stond. Beetje te dromerig en sferisch allemaal.
  Deze inzending van Bulgarije zal ongetwijfeld de finale halen, maar voor mij zit dit zeker niet bij de eerste tien. Neemt niet weg dat Bulgarije goed bezig is op het songfestival! Dat is heel knap. Bulgarije 2016 is nog steeds favoriet. Voor mij had Poli toen mogen winnen.

 16. MarkusRotterdam schreef:

  Saai en zelfs ietwat irritant

 17. Björn Grooten schreef:

  Bij dit nummer zal de staging pakkend moeten zijn, anders zal dit door de televoters vergeten worden.

 18. Bandido - Georgia schreef:

  Ik denk dat Bulgarije vorig jaar zou hebben gewonnen. Ze stonden niet voor niets op nummer één bij de bookmakers toen het ESF werd afgelast. Al zegt dat natuurlijk niet alles. Dit jaar vind ik het ook erg mooi en van hoge kwaliteit. Al mis ik net wel die “hook” dat het liedje van 2020 zo bijzonder maakte. Maar hoe dan ook een mooie inzending van Bulgarije, met hopelijk een mooi eindresultaat.

 19. Jellybean schreef:

  Ik zie Bulgarije wel doorgaan naar de finale maar zal voor de rest niet veel gaan doen denk ik. Ik blijf dit een soort van lullaby vinden; krijg dan ook spontaan zin om lekker onder de wol te kruipen met een kop thee met honing vooraf😊

 20. dick schreef:

  Begreep vorig jaar al niet dat ze zo hoog stond bij de bookies. Dit jaar vind ik haar inzending nogal saai en haar stem is er eentje waar je van houdt of niet van houdt ik behoor tot de laatste categorie. Zal zich wel kwalificeren en ergens in de middenmoot terecht komen.