Dou12e Points 2021 [6]: Noord-Macedonië

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Br@m schreef:

  Net als vorig jaar was ik ook dit jaar vrij enthousiast over Vasil en zijn nummer maar inmiddels is dat wel beduidend minder geworden. Dat ligt niet aan de stem van Vasil of zijn lied maar wel aan de presentatie van het nummer. Ik vind de clip erg overdreven sentimenteel met Vasil als eerste klas gladjanus in de hoofdrol. Hij zou gezien zijn vocale kwaliteiten de finale kunnen halen maar ik kijk er ook niet raar van op als dat niet gebeurd.

 2. RiaNL schreef:

  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van dit lied moet denken. Ik vind het nummer wel mooi maar ook wel erg bombastisch.

 3. riccardo schreef:

  Het is vooral dat Vasil zelf het er naar mijn smaak nogal dik bovenop legt dan dat ik niet heel veel heb met deze Sound of music achtige vibe. Het wil te graag.
  Met hart en ziel, dat wel.

 4. Jellybean schreef:

  Echt zo’n lied waar de meningen sterk over verdeeld zijn; kitsch, sentimenteel, musical etc. Ik kan dat wel begrijpen, het is zeer uitgesproken en het heeft zeker wat van die sentimenten in zich. Toch kan ik dit onmogelijk slecht vinden, het heeft een mooie melodie en de man zingt met z’n zijn hart en zijn emotie. Dat kun je van veel andere liedjes/vertolkers niet zeggen.Vergeet die clip en luister alleen naar het lied, het heeft gewoon kwaliteit hoe je het ook draait of keert.
  Ik vermoed dat Vasil het lied met heel zijn ziel en zaligheid gaat brengen en het zou me dan ook niet verbazen als hij hierdoor dan toch de finale gaat halen. Hij zal het wel van de jury’s moeten hebben want de televoters zullen dit links laten liggen.

 5. Tippy2 schreef:

  Doet me denken aan Israel 2019. Ik verwacht er niet veel van. Nu is dat laatste niet zo heel erg moeilijk, ik heb dit jaar geen enkele favoriet. Ik denk dat het niveau ten opzichte van 2019 bedroevend is.

  • Max Mark schreef:

   Grappig hoe smaken verschillen, ik vind het niveau dit jaar juist heel goed. Heel veel verschillende muziekstijlen, maar wel vaak goed uitgevoerd. Ik kan moeiteloos tot een top 10 komen. Helaas hoor de bijdrage van Noord-Macedonië daar niet bij :-).

   • Jellybean schreef:

    Ik vind het niveau dit jaar ook hoog, heel divers en zeker de 1e halve finale is zeer sterk. Er gaan nog wat koppen rollen🤗

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Hij heeft een hele mooie en flexibele stem. Als de jury daar nadruk op legt moet het wel vele concurrenten verslaan. Ik hou zelf niet zo van musical vibes op het esf-podium zeker niet als we te maken hebben met overacting. Als hij de finale haalt begrijp ik waarom, als het niet gebeurt begrijp ik het ook.

 7. Max Mark schreef:

  Vasil kan zingen. Maar ik vind het nummer echt vreselijk. Nu een paar keer geluisterd, maar ik kan het niet aan :-). Dit nummer staat op nummer 39 dit jaar. Jammer, want een mooie stem heeft hij wel. Ik zie dit niet naar de finale gaan.

 8. Paysbart schreef:

  Ik ben het eens met de meeste hier. Vasil zal vast bij de beste zangers van deze editie horen. Maar gelukkig draait het niet allemaal om de stem. Als persoon vind ik de man overdreven en behoorlijk vol van zichzelf. Zijn lied kan ik met moeite afluisteren en daarmee is hij mijn nummer 39.
  Mijn lijst: 1 Litouwen 9 Rusland 18 Australie 32 Zweden 34 Slovenië 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 9. Kristof schreef:

  Disney kitsch van de bovenste plank, kan dit gemekker niet aanhoren, ik zie dit echt niet naar de finale gaan. Ook vind ik de zanger vervelend om naar te kijken.. Ook mijn nummer 39 dit jaar.

 10. Sake schreef:

  Nou, ik hou hier van. Als dit live goed gezongen word, word dit zeer zeker finale!!

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Geen slechte inzending. Je moet wel van het bombastische genre houden. Ik persoonlijk hou er wel van. Dit nummer is niet het allerbeste in zijn genre maar wel een mooie afwisseling tussen al die stoeipoezenmuziek waar ik me nog doorheen moet worstelen.

 12. Marc schreef:

  Meest afschuwelijke inzending van dit jaar!!!!

 13. Michael Adam schreef:

  Ik houd niet van musical en niet van Disney dus dit is absoluut niet mijn ding. Dat zegt niet dat ik niet in zie dat hij het nummer geweldig vertolkt. Gevalletje van niet mijn smaak en staat niet in mijn finale.

 14. hebbuzz schreef:

  iets te veel pathos, arrogante zanger, maar hij kan wel belten. niet mijn ding

 15. Esmee schreef:

  Noord-Macedonië krijgt van mij veel punten. Ik denk ook top tien!