SBS6 van start met songfestivalavonden

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Inez schreef:

  Spijtig dat wij Belgen niet kunnen zien

 2. Maarten schreef:

  Misschien valt het best wel tegen. De vragen van de quiz zullen denk ik niet zo moeilijk zijn.

  • GerardMartin schreef:

   Van het niveau van; welke Zweedse groep won in 1974 het songfestival met Waterloo? Naam bestaat uit 4 letters van het alphabet???

   • @lbert schreef:

    moeilijk waren ze niet maar sommige ook niet hee makkelijk ,bovendien bestaat die naam uit maar 2 letters van het alfabet !

 3. GerardMartin schreef:

  Met vast om de tien minuten een eindeloos vervelend reclameblok, dat trek ik niet. Als het op de NPO was geweest had ik wellicht gekeken.

 4. Nordman schreef:

  Ach is toch leuk vermaak :) Gezellig, zin in!

 5. Paysbart schreef:

  Het idee is leuk, maar ik denk niet dat ik Meiland een uur kan zien en horen…….

 6. J. schreef:

  Pffff, sommige reacties zijn weer lekker zuur. Je bent niet verplicht om te kijken! Ik vind het leuk vermaak!

 7. Peter schreef:

  Nu de Beste liedjes, Ruth Jacot met een geweldige uitvoering van Eres Tu

 8. Nordman schreef:

  Ruth was, zoals altijd, weer geweldig. Van mij mag ze nog een keer naar het ESF, al wil ze dat zelf niet. Maar wat een vakvrouw. Ze heeft iets heel bijzonders.

 9. SHTW schreef:

  Wat een negatieve reacties zitten hier tussen. Enorm leuk dat een zender als SBS het Songfestival zo enthousiast oppikt met drie songfestivalavonden.
  Ik vond de quiz erg leuk, vragen vond ik niet té makkelijk en voor de gewone kijker te doen.
  En daarna het programma van Jeroen vd Boom. Wat is die Pommelien een fantastische zangeres. Graag in de nabije toekomst voor België!

 10. Br@m schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van zowel de songfestivalquiz als het muziekprogramma van Jeroen v.d. Boom. Ga volgende week zeker weer kijken.

  • @lbert schreef:

   Ik vond de quiz leuk, het programma van Jeroen moet ik nog kijken !

 11. Bert schreef:

  Ik vond het leuk. Ga volgende week weer kijken.

  • Jellybean schreef:

   Ik ook Bert, even lekker ontspannen, voorgenieten en in de stemming komen voor het festijn. Volgende keer wel graag met ‘gewone’ onbekende songfestival fans, dan kan ik me er ook voor opgeven! ( met iemand van jullie natuurlijk?)

   • Bert schreef:

    Dat zou ook leuk zijn :o). btw Ik mag bij het Songfestival Top 50 Muziekcafe online aanwezig zijn…

   • Jellybean schreef:

    Oh wat leuk! Alvast veel plezier gewenst!?

 12. Dustin schreef:

  Helaas geen Nederlandse TV hier, maar gelukkig heeft SBS de clips van het Jeroen van der Boom programma online gezet, ik heb er van genoten, echt leuk, vooral de Nederlandstalige cover van Ne Partez Pas Sans Moi, ik kijk uit naar de volgende shows.

 13. Eric schreef:

  Dit was niet best . Eigenlijk net zoals de inzending dit jaar . Geen vlees noch vis . Hoogtepunt dit weekend dat jeangu excuus wilt en krijgt van de boze Hollandse witte man appie heyn . We MOETEN het hebben over de boodschap van het lied. . Flikker op . Dacht dat songfestival geen politiek mocht zijn .

  • Peter schreef:

   Een boodschap in lied hoeft toch niet altijd ‘politiek’ te zijn?

  • Hans schreef:

   Eric heeft gewoon zijn dag niet. Ik heb Jeangu niet horen zeggen dat hij excuses wil horen. Maar wat is er mis mee om van elkaar te verwachten dat je respectvol met elkaar omgaat. Of is dat ook al politiek?

 14. Liesbeth schreef:

  Wat geweldig dat er a.s. zaterdagnacht een reconstructie van het esc. 1970 wordt uitgezonden met commentaar van Pim Jacobs op NPO1 . Ik ben reuze benieuwd naar de kwaliteit van deze uitzending en ook of we eindelijk een complete uitzending in kleur en inclusief pauzeact te zien krijgen. Dit mag je als fan toch echt niet missen, verheug me enorm?

 15. Lianne schreef:

  Welk aantal mist er op de gewone dobbelsteen als alleen de gouden dobbelsteen een vlakje met 6 punten heeft?