Go-A komt naar Nederland voor een reeks concerten

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Drie concerten in Nederland? Is dat niet een beetje teveel van het goede?

  • Björn Grooten schreef:

   Blijkbaar is er meer behoefte aan dan dat jij denkt omdat jij het rot muziek vind. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak. Ps Wim1970 azijn is in de aanbieding bij de Coop, 2 halen 1 betalen.

 2. Pietje schreef:

  Leuk voor de liefhebbers, maar niet aan mij besteed. Hoofdpijnmuziek

 3. Michael Adam schreef:

  Gaaaaaaf!!!

 4. dick schreef:

  Ik vond de preview destijds verschrikkelijk… MAAR wat heb ik mij vergist! Op het podium kwam het volledig tot zijn recht met fantastische graphics op de achtergrond en beleefde ik visueel maar ook muzikaal een soort trip met het nummer, volledig terecht een top 5 notering. Ik vraag me alleen af of een heel concert iets is wat volle zalen gaat trekken in nederland…