Linde Schöne voor Nederland naar Eurovisie Songfestival?

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Peter schreef:

  Wie? Nooit van gehoord. Heb het vermoeden dat het Karsu gaat worden.

  • PuppetOnAString schreef:

   Moet diegene dan bekend zijn om mee te doen? Lekker kortzichtig weer maar dat verrast eigenlijk ook niet.

  • Peter schreef:

   Karsu is gevraagd door de commissie. Zij wordt het

   • Bas schreef:

    Van mij mag het, maar wie is je bron? Of is het bluf?

   • Peter schreef:

    Kijk naar het OP1 interview vorige week, ik dacht vrijdag , de vraag werdchaar gedteld en ze kwam er niet uit hoe te antwoorden

  • RiaNL schreef:

   Ik zou heel blij zijn als het inderdaad Karsu zou worden, ik vind haar geweldig !! We zullen het nog even moeten afwachten wie het gaat worden, ik ben benieuwd.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik vind Karsu ook geweldig. Ze zou teksten kunnen zingen uit het telefoonboek en dan nog indruk maken, maar nog steeds gaat het om het liedje dat moet aanspreken in Europa. Wat dat betreft hoop ik niet dat áls het Karsu wordt zij carte blanche krijgt, maar haar inzending wordt afgezet tegen die van anderen.
    Voor de televoting is het in elk geval een voordeel dat er zoveel Turken verspreid over Europa wonen. De commissie mag immers ook een beetje geholpen worden.

  • Peter schreef:

   Ik kende Duncan wel al. Deze dame is vleesch noch visch.

 2. Wim1970 schreef:

  Mooie verschijning, nu hopen op een lekker catchy nummer.

 3. Bas schreef:

  Uiteraard gaat het om het lied maar ik vermoed dat het een zangeres wordt die nog niet veel grote hits heeft gehad zoals Celine Cairo, Deborah Parlor, Lorrèn, Laura Jansen, Judy Blank, Blackbird, Hannah Mae, Tess Merlot, Lahksmi, Blackbird of Nona. Over een maand of 2 of 3 zullen we het wel horen wie en dan wachten tot begin maart en hopen dat we weer mee gaan doen in de finale!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Hoezo? Ze kiezen toch gewoon het beste liedje? Waarom zou het dan geen bekend iemand zijn?

   • Bas schreef:

    Omdat veel bekende zangeressen niet willen of het niet aandurven, zoals Maan, Davina Michelle

 4. Beer schreef:

  Van mij mag ze in ieder geval!

  (En voor mijn part mag Louise de Vries uit Hindeloopen meedoen – Duncan was ook nog letterlijk 0 voor het Songfestival. Zijn editie van The Voice was alweer lang vergeten.)

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Je ziet en hoort dat het een erg goede zangeres is. Ze klinkt ook heel sophisticated, dus zou een kolfje naar Cornalds hand kunnen zijn (kwalitief onderscheidend, blabla). Mááár het ESF is geen zangeressen festival. Dus blijf ik erbij: het gaat om het liedje in combinatie met de voorgestelde artiest. Dus er valt nog even niets te zeggen. Moge het liedje van 2022 een liedje zijn dat ook een breed publiek aanspreekt en dus ook televoters voor zich kan winnen. Dat lijkt me een heel belangrijke opdracht, omdat daarin door Nederland nogal eens is gefaald.

 6. Br@m schreef:

  Ik hoop ook dat men gaat kiezen voor Karsu. Wat een geweldige zangeres is dat! Ik had nog nooit van haar gehoord voordat ze meedeed aan Beste Zangers. Gisteren verzorgde ze samen met Stefania en Emma Heesters de muzikale opening van het Televiziergala. Van die Emma Heesters gaan we trouwens ook nog wel een keer wat horen. Niet zo lang geleden deed ze mee aan een songfestivalspecial van Beste Zangers en daar zong zij Net als toen en dat klonk 10x beter dan dat wazige wicht hierboven. En wat Karsu betreft, al haar nummers die ze gebracht heeft in Beste Zangers verschijnen op 29 oktober as. in een speciaal CD-album. Dat is voor zover ik weet nog nooit eerder gebeurd met een andere deelnemer van dit programma.

 7. GerardMartin schreef:

  Ik vind bovenstaande zangeres een prettige verschijning en prima stem hebben maar ze zingt hier ook wel 2 topnummers. Van mij mag ze naar Italië. Karsu heb ik nog nooit van gehoord maar ik volg dat Beste zangers dan ook niet.

 8. Hans P. schreef:

  Als we van iedere zangeres of zanger die aangeeft naar het ESF te willen een artikel gaan maken, dan wordt het nog druk.
  Next.

 9. xxx schreef:

  Het gaat er alleen om of Cornald Maas het ziet zitten en het clubje van 5 overtuigt. Is het niet Cornalds smaak dan sowieso geen songfestival.

 10. riccardo schreef:

  Van Linde weet ik verder niks behalve dat ik het soort van stoeipoezerige sexyness dat ze hierboven tentoon spreidt niet heel goed trek. En volgens mij is het ook niet meer waar het grote publiek op zit te wachten. Een smaak dingetje, misschien.

  En inderdaad, we hebben iemand nodig die behalve origineel, kwalitatief en integer ook commercieel is.

  • Wim1970 schreef:

   Diezelfde stoeipoezen die Azerbeidzjan ook stuurt, werkt ook niet meer.

   • Peter schreef:

    Uhm tegendraads weer, eerst een mooie verschijning en hopen op een catchy nummer, nu werkt een stoeipoes niet? Wat wil je nu eigenlijk zeggen?

 11. dick schreef:

  Die hele discussie ieder jaar over wie er zou moeten gaan is zo vermoeiend. Er loopt talent genoeg rond in Nederland maar zo lang we te maken hebben met de genoemde commissie onder leiding van Maas zou ik zeggen: wacht lekker af tot men met een naam komt en ga dan los. Overigens ik zeg het nog maar een keer “alles staat of valt met een goed nummer”. En als ik er aan denk dat Maas afgelopen editie zei dat hij het nummer van Jeangu 2021 beter vond dan die van 2020 dan ben je in mijn beleving verkeerd bezig.

  • Maarten schreef:

   Ik kan best begrijpen dat hij het nummer van 2021 beter vond. Eigenlijk zijn beide nummers slecht en had het nummer van 2020 ook geen kans gemaakt.

 12. Dirruk schreef:

  Dat gezeur over “Maas”….

  De selectiecommissie die de Nederlandse inzending kiest staat onder leiding van Eric van Stade (en dus niet Cornald Maas!). Cornald is één van de 6 leden en heeft evenveel inbreng als de andere 5 leden (info uit de eerste hand).

  Dat Cornald Maas in die commissie zit is vanwege een bewezen kijk op het songfestival. Dat iemand een andere smaak heeft dan Cornald Maas wil niet zeggen dat Cornald het niet snapt. De aanwezigheid van Jan Smit en Coen Swijnenberg in die commissie zijn wat mij betreft veel discutabeler. Of die van Joyce Hoedelmans, die is Teamleider Online Redactie van AVROTROS, wat doe je dan in die commissie…..

 13. RobOranjeFinland schreef:

  Off topic: de groep Only Seven Left: hun nieuwe song Unconventional: niet meer verder kijken AVRO TROS: vraag deze groep met dit nummer voor 2022

  • Bas schreef:

   Ze waren mij ook al opgevallen met het lied ‘White Lies’ en met dit repertoire én prima uitstraling hoop ik dat ze wat ingezonden hebben naar AVROTROS, want de selectiecommissie vraagt niemand maar selecteert uit de ingezonden stukken.

   https://youtu.be/7gBm5UN0lto

   • Maarten schreef:

    Door dat ze niet iemand vragen lopen ze de artiesten mis die eigenlijk gevraagd willen worden omdat ze dat dan een eer vinden.

    Zelf denk ik dat de beste methode is dat ze als nog mensen vragen als er in het huidige aanbod niks tussen zit.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Daar geloof ik niets van dat ze nooit iemand vragen. Als een commissielid iemand erg ziet zitten, geloof ik op zijn minst dat er bij die persoon een balletje wordt opgegooid. met de vraag of deze niet een liedje achter de hand heeft of iets wil inzenden om deel te nemen.. Zo is Jeangu erin gerold en zo werd OG3NE overtuigd om deel te nemen (sterke wens van Jan Smit).

   • Bas schreef:

    Og3ne en Waylon zijn. Inderdaad gevraagd en daarna werden pas liedjes geschreven. Sinds 2019 wordt geselecteerd op lied en niet op artiest (muv van 2021). Er wordt een oproep gedaan en uiteraard kan een lid van de selectiecommissie iemand vragen om – voor het sluiten van de termijn- wat in te sturen. Heb begrepen dat men nadien ook vraagt om aan liedjes te schaven. Zo was Arcade in de grondverf wat anders in het arrangement.

 14. Jang schreef:

  De maanstenen vertellen mij dat het een vrouw wordt en ook dat het een vrouw zal zijn die in in Italie gaat winnen.

 15. jan schreef:

  Bo Saris moet met een geweldig funky soul nummer gaan….

 16. Mike B schreef:

  Eyelar voor 2022!!!

 17. Nicky schreef:

  Laat Diede voor Nederland aan hetSsongfestival deelnemen ! Nu ze geen K3tje wordt !