Mahmood onder deelnemers Sanremo 2022

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar alle liedjes, en ik vind het geweldig dat Massimo Ranieri weer mee gaat doen, ik vind hem een geweldige zanger en vooral zijn winnende San Remo lied uit 1988 ” Perdere L’amore” vind ik prachtig. Maar ik ben ook benieuwd naar de liedjes van Emma Marone en de andere deelnemers die al eens eerder deelnamen aan het ESF.

 2. xxx schreef:

  Niet alleen oud-deelnemer Mahmood is er bij, maar wat ik verrassender vind id dat de Italiaanse ESF deelbemers uit 1969, 70, 71 en 73 van de partij zijn. Hoe zouden zij het 50 jaar nog doen?
  Ben benieuwd….

 3. robbert-rotterdam schreef:

  En ik ben heel benieuwd naar Michele Bravi. Ik ben helemaal weg van zijn recente nummer ‘Falene’.

 4. Jarno schreef:

  Wat zou ik Fabrizio Moro nog eens graag solo willen zien! al is zijn wederhelft van 2018 Ermal Meta ook een fantastische zanger. Verder ben ik enorm benieuwd wat Elisa, Mahmood en Noemi te bieden hebben op het aankomende San Remo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *