Brendan Murray (ESF 2017) in Ierse selectie [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Leuk dat Brendan weer mee doet. Al vond ik zijn vorige inzending beter, de staging was toen heel slecht. Ik vrees dat deze bijdrage geen potten zal breken.

 2. Peter schreef:

  Ik vind dat nummer van Rachel echt wel lekker klinken!

 3. riccardo schreef:

  Twee keer een nummer waarvan je nu al weet dat er goed mee kunnen scoren er gewoon niet in zit. Als je de B’tjes inzet voor de première League geeft dat soms een verrassing maar heb je door de bank genomen geen schijn van kans.

 4. dd schreef:

  Rachel is super !!!

 5. Tippy2 schreef:

  Rachel vind ik lekker oppervlakkig klinken, next!

 6. RiaNL schreef:

  Ik vind beide nummers niet verkeerd en inderdaad leuk dat Brendan Murray weer meedoet al vond ik zijn liedje uit 2017 mooier. Ik ben benieuwd naar de andere liedjes.

 7. Br@m schreef:

  Het nummer van Brendan kan niet tippen aan zijn vorige bijdrage; die van dit jaar is oersaai. Rachel’s nummer klinkt lekker zeker in het refrein.

 8. Van beide nummers ben ik niet erg onder de indruk. Rachel’s lied klinkt als elk ander Zweeds standaard liedje, en dat wordt nog versterkt wanneer ze dadelijk wordt omringd door dansers. Dan valt ze helemaal niet meer op in een Eurovisieveld. Tja, en Brendan…, tja, ‘it’s just there’, zoals ze dat zo treffend kunnen zeggen.
  Ik ben benieuwd naar de andere kandidaten.

 9. Dirruk schreef:

  Zijn lied uit 2017 was saai, vlak, vervelend en vergeetbaar. En 10x beter dan dit.
  Next.