Douze Points 2022 [24]: San Marino

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. dick schreef:

  slap aftreksel van de winnaar van vorig jaar, haalt nergens dat niveau. Wordt nog een toer om de finale te halen.

 2. Remco Berg schreef:

  Ik vind dit leuk en zeker leuker dan de winnaar van vorig jaar. Mag van mij door. De artiestennaam vind ik overigens om geschiedkundige redenen minder gelukkig gekozen .

  • Wim1970 schreef:

   Alles is leuker dan de winnaar van vorig jaar. Italië stond vorig jaar echt onderaan mijn lijstje.

 3. Gilles schreef:

  Ik vond zijn San Remo nummer Domenica stukken beter.

 4. Harm schreef:

  Mijn nummer 40

 5. Tippy2 schreef:

  Beter dan Italië vorig jaar, kan ermee door, wat mij betreft een plekje ergens in het midden.

 6. Br@m schreef:

  Ik vind hem een vreselijke Erik Engerd met die overdaad aan tattoos, afschuwelijke oogmake-up etc. Nummer stelt ook al niet veel voor. Het was leuk dat hij er was maar nog veel leuker dat hij weer gaat. Kortom, van mij mag hij na de halve finale naar huis.

 7. Jellybean schreef:

  Een beetje fout maar wel lekker. Zal geen potten gaan breken maar ik vind het leuk deze combinatie van punkrock met een vleugje glam. Ik had alleen de Engelstalige woordjes/zinnen niet gedaan en het in het Italiaans gelaten. Nu klinkt het een beetje “goedkoop” en het voegt ook niets toe aan het liedje. Finale zal erom spannen; een positief opvallende/energieke act in combinatie met z’n charisma zou het dan moeten doen.

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind dit helemaal niets, hij mag van mij direct naar huis na zijn optreden in de semi finale in Turijn

 9. riccardo schreef:

  Fijn, even niet zo braaf. Leuk zo’n retro jaren sub cultuurtje achtige uitstraling maar dan op z’n 2022’s. On trend, toch braaf dus? Mag van mij door.

 10. Marcel schreef:

  Tja…..

 11. GerardMartin schreef:

  Inderdaad een slap aftreksel van het winnende nummer van vorig jaar en dat vond ik ook al niks, geen finale aub.

 12. Joss schreef:

  Ik vind er niks aan …… hopelijk geen finale !

 13. JW schreef:

  Helemaal fout dit.

 14. Michael Adam schreef:

  Niet fantastisch. Het is ten minste niet safe dus dit wint het bij mij altijd van zoiets als Kroatië maar verder… Slecht Engels stoort me en glam rock is sowieso niet mijn ding.

 15. Dirk Marko schreef:

  Not my cup.

 16. Richard schreef:

  Helemaal niet mijn ding. Lied en zanger niet. Next

 17. Han schreef:

  Voor mij onbegrijpelijk dat dit vergeleken wordt met Italië vorig jaar. Inderdaad, hij zingt in het Italiaans, hij heeft make up op zijn gezicht, hij beweegt zich wat spastisch. Maar dit liedje heeft absoluut niet de klasse van de winnaar van vorig jaar. Het verdient het niet eens om in één adem genoemd te worden. Voor mij is dit nummer 39, net voor Servië, en net achter Noorwegen.

 18. Nana schreef:

  Mijn nummer 40. Wat een slecht nummer en een slechte zanger (?) is dit. DIt soort herrie is ook niet voor mijn oren bedoeld. Heb hier werkelijk helemaal niets mee. Voor mij is dit 1 bak herrie. Volgende graag.

 19. Remy schreef:

  Brrrr, slechtste nummer van dit jaar!

 20. Olaf schreef:

  Beetje David Bowie uit de jaren 70, maar dan in een trashy uitvoering. Ik houd wel van ‘herrie’, dus zeker geen lage ranking bij mij. Maar het is tamelijk goedkoop, smakeloos en rommelig. Finale schat ik in als 50-50.

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Nou, het is in ieder geval wat anders. Maar ja, het is natuurlijk niet goed, al zie ik dit toch zomaar her en der wel wat punten pakken.