Douze Points 2022 [26]: Cyprus

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Dit vind ik wel mooi, het had van mij gerust helemaal in het Grieks gezongen mogen worden, ik hoop op een finaleplaats

 2. Br@m schreef:

  Voor mij is dit één van de betere nummers dit jaar. Ik luister er graag naar. Dit gaat vermoedelijk vrij gemakkelijk naar de finale waar het van mij in de top 10 mag eindigen.

 3. Michael Adam schreef:

  Een van mijn favorieten van dit jaar. Wat een top lied uit Cyprus!! Goede Griekse klanken, ze volgen het spoor van de afgelopen jaren door kwaliteit te sturen. Maar dit is wel een compleet ander genre. Petje af, ook voor de classy video.

 4. Dirruk schreef:

  Totaal onopvallende en vergeetbare bijdrage. Het zal de finale wel halen, er zijn genoeg mindere broeders in de tweede halve finale, maar ik zie het daar geen grote rol spelen. Mijn persoonlijke top 25 haalt dit niet.

 5. Peter schreef:

  Geen 12 punten van Griekenland in deze semi

  • Remco Berg schreef:

   Wel aardig. Valt niet echt op maar geluk dat het een tamelijk zwak festival is en daardoor weer opeens acceptabel. Liever helemaal in het Grieks gezongen.

 6. riccardo schreef:

  Het zweeft. Niet onaangenaam maar ook wat mak en uiteindelijk een tikkie van de nerveuze. Ik verwacht niet heel veel punten.

 7. Olaf schreef:

  Grieks-Oosterse pop uit het boekje, maar dan van de wat smaakvollere soort. Niet wereldschokkend of hemelbestormend, maar een prettige etnische bijdrage, wel jammer van de stukjes in het Engels, had niet gehoeven. Voor mij een echte middenmoter, lonkend naar de bovenste 15.

 8. Joss schreef:

  Kan mij niet bekoren …… doet mij denken aan een of ander goedkoop klaaglied ….. finale hoeft zeker niet !!!

 9. GerardMartin schreef:

  Ik vind hier ook niet veel aan.

 10. Tippy2 schreef:

  Jammer dat het niet in zijn geheel in het Grieks is, aardige bijdrage maar het nummer had ook 1 minuut kunnen duren, er gebeurt weinig spannends. Mooi als achtergrond muziekje.

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Lekker wel, mooie clip ook. Mist wel een beetje een hook, maar ik zou dit toch wel in de finale terug willen zien. Zal ook van de staging afhangen, maar al met al zeker geen Cypriotische bijdrage.

 12. Kenny schreef:

  mooi liedje, wel jammer van die irritante filter over haar stem.

 13. Gilles schreef:

  Vervelend deuntje, ik kan hier niets mee.

 14. Jellybean schreef:

  Zomers liedje dat een soort van vakantie gevoel opwekt. Aangename klanken. Finale lijkt me binnen handbereik maar een hoge notering zie ik niet zitten voor Cyprus, eerder ergens in de middenmoot.

 15. JW schreef:

  Dit liedje zou helemaal in het grieks gezongen moet worden, dan is het zeker niet onaardig.
  Laat dat engels toch eens weg.
  Leren ze het nou nooit?

 16. dick schreef:

  niet onaardig en die 12 uit Griekenland zitten in de pocket. Vroeger was ik heel erg van dit soort nummers in ëxotische” talen maar op de een of andere manier heb ik het idee dat dit nergens de juste snaar raakt, niet dat het slecht is of zo maar het is het net niet helemaal. Middenmoter voor de finale.