Douze Points 2022 [31]: Polen

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Br@m schreef:

  Prima nummer! Gaat zonder problemen naar de finale waar het, als het aan mij ligt, hoog mag eindigen. Leuke vent trouwens…;-)

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind dit ook een erg mooi lied en een prima zanger. Ook van mij mag hij hoog eindigen.

 3. riccardo schreef:

  Goed nummer. Voor mij mist de zanger een beetje het charisma om het naar de allerhoogste plaatsen te kunnen verkopen. Daar zal hij wat op laten liggen. De stukjes kop stem hoeven voor mij hier ook niet echt. Een finale sub top uitslag, zou heel goed kunnen.

 4. Rick schreef:

  Dit staat voor mij veel te hoog bij de bookies. Jury’s zullen hier wat punten voor geven, maar er is een overkill aan goede zangers.
  Televoters zie ik hier niet voor gaan dus een hoge notering zie ik jammer genoeg voor Polen niet gebeuren.

 5. Dirruk schreef:

  Prima liedje maar geen winnaar. Ben het wel eens met RIck dat ik verwacht dat dit voornamelijk bij de vakjuries goed zal scoren. Finale lijkt me een zekerheidje.
  Of het een leuke vent is weet ik niet, ik ken hem niet….

 6. Gilles schreef:

  Geweldig nummer! Kandidaat winnaar.

 7. Jellybean schreef:

  Mijn nummer 2! Prachtige compositie, perfecte balans tussen klassiek en modern en misschien wel de beste zanger van deze editie. Ik heb hem live mogen zien en vooral horen in Amsterdam; ik was écht onder de indruk. Ik heb vernomen dat er een bijzondere en nieuwe act/staging komt in Turijn; zeer benieuwd. Kan van mij niet hoog genoeg eindigen:)

 8. Joss schreef:

  Ook ik begrijp niet waarom dit zo hoog bij de bookmakers staat. De zoveelste Duncan kloon !. Mag van mij naar de finale. Rechterhelft scorebord wat mij betreft !

 9. GerardMartin schreef:

  Geen favoriet van mij, het lied doet me niks.

 10. Tippy2 schreef:

  Heel mooi nummer en mooie zang, een van de betere dit jaar, mijn no2 op dit moment.

 11. Michael Adam schreef:

  Super goed nummer en een van de beste ballads van het jaar. Beste uit Polen sinds…. Lang!

 12. Dirk Marko schreef:

  Goed lied,goede stem, en toch mis ik iets.

 13. Pietje schreef:

  Hij ziet er goed uit en dito stem, maar heeft het charisma van een boekenkast. Nummer is zeker interessant maar iets teveel knip en plakwerk ofzo. En ik voel er niet zoveel bij eigenlijk, of komt dat door hem

  • Olaf schreef:

   Ha ha, die uitdrukking kende ik nog niet, charisma van een boekenkast. Maar ik snap wat je bedoelt…Lied heeft wel wat weg van Azerbaidjzan, maar spreekt mij meer aan. Ook Arcade is nooit ver weg in dit nummer, al geven de beats het een iets andere, pittige sfeer. Zijn stem is erg ‘van nu’, maar vind ik tegen het randje van kitsch aan. Zeker in mijn persoonlijke Top 10 en ik denk ook in de uiteindelijke uitslag op zaterdag.

 14. JW schreef:

  Mooie man met een prachtige stem en een geweldig lied.
  Mag van mij gaan winnen en wat zou dat leuk zijn voor Polen.
  Zou een zeer terechte winnaar zijn.

 15. Remco van den Berg schreef:

  Prettig lied en dito stem en uitstraling. Iets te doorzichtig op Arcade geïnspireerd. Finale en dan middenmoot denk ik.

 16. Nana schreef:

  Prachtig! Dit moet echt wel in de top 10 kunnen eindigen.

 17. Esmee schreef:

  Oorstrelend.

 18. Olaf schreef:

  Dit liedje is de laatste dagen bij mij de grootste groeier: ik vind het toch echt goed in elkaar zitten en de zang is echt indrukwekkend (als hij dit live kan waarmaken). Op het randje van kitsch en ik hoop dat zijn wat suffe uitstraling niet in de weg gaat zitten, maar dit (of Estland) mag van mij winnen.

 19. dick schreef:

  Ben dit gaandeweg wat meer gaan waarderen. Gaat zich kwalificeren met gemak en ik zie ook wel punten hier en daar in het verschiet. Misschien top 10?

 20. EurovisionPolice schreef:

  Ashley Hicklin schreef ook mee aan “Me and My Guitar” van Tom Dice (ESF 2010 België).