Turijn live: Repetities van start, S10 om 16u aan de beurt

Dit vind je misschien ook leuk...

47 reacties

 1. Gert schreef:

  De staging moet echt dusdanig fantastisch zijn, wil het aanspraak maken op een TOP 10-klassering. Van wat ik S10 heb horen zeggen, is dat het lijkt alsof men niet zo grondig in Hilversum heeft gerepeteerd als Ilse en Duncan dat deden. Hopelijk leidt S10’s fashion keuze niet af van waar het om zou moeten gaan. Voordeel: Generation-Z omarmt dit nummer best wel, dus een ‘Blanchje’ doen (België 2017) is mogelijk.

 2. Hebbuzz schreef:

  Als het besloten is hoe weten we dan wat ze zal dragen? Moeten we massaal TikTok installeren omdat die het alleenrecht op beelden van de beskoten rehearsals krijgen?

 3. Ria NL schreef:

  Spannend, ik wil S10 alvast heel veel plezier en succes toewensen . Ik vind haar liedje De Diepte heel mooi en hoop op een mooi resultaat. Ik denk dat het wel goed is dat we alle repetities niet heel uitgebreid kunnen zien, zo blijft het een verrassing hoe alles er uit komt te zien. Maar ik.ben wel heel nieuwsgierig .

 4. Steve schreef:

  Jammer. Maar ook heel begrijpelijk. In de oude tijd 😂😂 zag je pas op de avond zelf wat de artiesten aan hadden en hoe het klonk. Nu is de verassing eigenlijk al weg. Maar ben toch al weer nieuwsgierig.

 5. Hein schreef:

  Close up bij begin nummer
  Bij oe oe ah ah..staptze achter op een moter met een giga hunk…windmachine door haar haren..dan stapt ze af..zingt verder met veel closeups.bij het laatste gedeelte rijdt de motor weg…zoooo verdrietig.
  Hein…wat een choreo!!!!

 6. Richard schreef:

  De kleding van S10 is ook te zien op haar instagram. Ik vind het wel bij haar passen. Niet te veel strikken en glitters.

 7. Br@m schreef:

  Op eurovision.tv is er gewoon een live verslag van de repetities. Wat ik me van voorgaande jaren kan herinneren is dat ze op deze site vrij positief zijn over alle inzendingen maar van de optredens tot nog toe vandaag zijn ze erg positief over de Zwitserse zanger Marius Bear; hij maakt een goeie indruk.

 8. Br@m schreef:

  Zag er net ook foto’s van het Albanese optreden; ziet er vreselijk ordi en smakeloos uit.

 9. Joost schreef:

  Ik zag op instagram de outfit van S10. Het zag er netjes uit en ik vond het prima bij haar passen.

  Ik vind het nu wel echt wennen dat we nu zo weinig informatie krijgen en dat we moeten wachten op beelden en hoe alles eruit gaat zien. Ik lees al wel dat er problemen zijn met de ‘zon’ op het podium. Litouwen wilde er blijkbaar iets mee doen. Hopelijk gaat het bij Nederland gewoon goed!

 10. Dirruk schreef:

  “De enige beelden die voor die tijd naar buiten komen zijn van Eurovision.tv (YouTube en TikTok) ”

  Volgens mij hebben ze er nogal moeite mee om beelden te uploaden. Zucht, het is 2022 mensen….

 11. Ria NL schreef:

  Spannend, ik ben heel benieuwd! Ik wil S10 alvast veel plezier en succes toewensen, ik vind haar liedje heel mooi. Ik heb zojuist haar kleding gezien en ik vind het goed bij haar passen

 12. Richard schreef:

  En er schijnen ook wat problemen te zijn met de bewegende delen op het podium.

 13. Eurovision schreef:

  Je ziet op eurovision.tv de TikTok filmpjes ook + live verslag. Uiteraard in English. Veel plezier allemaal !

 14. Matrix12 schreef:

  Heerlijk spannend allemaal! Na een vlekkeloos verlopen Songfestival in Rotterdam draait er volgens geruchten vanalles in de soep in Turijn. Zo zouden de bogen op het podium niet meer kunnen draaien en is Måneskin gezellig op toernee door de VS en zouden ze niet aanwezig kunnen zijn in Turijn (dat rijmt). Dat belooft wat…

 15. Ed schreef:

  Wat ziet het er povertjes uit daar in Turino, als je dat toch vergelijkt met vorig jaar dan wordt dit een flinke aderlating in visuals.

  Zo te zien en horen bakken de Azuri er niet veel van, wordt een beetje RamptouristESC …………..
  EIgenlijk vind ik het ook wel weer leuk zo, het bevestigd toch ook weer bepaalde stereotypen he ;)
  Het worden hoe dan ook een paar geweldige weken, en het zal een gevalletje worden van verbazing en verwondering, want de RAI en vlekkeloos ….. hahaha dat gaat hem bij voorbaat al niet worden !

  • Steve schreef:

   Je weet dat in Totterdam ook heel veel buitenlanders hebben meegewerkt aan licht, decor, etc. Zo gaat het elk jaar. Het is een internationale organisatie.

   • Dirruk schreef:

    Zeker. Maar de eindverantwoordelijkheid lag bij de Nederlanders vorig jaar. En op dag 1 is al duidelijk dat wij het beter voor elkaar hadden dan de Italianen nu.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ook dit jaar ligt de eindverantwoordelijkheid op vele fronten bij de Nederlanders. Head of contest, head of technical affairs, etc. De eerste dag zegt niet alles. Het is wat ze dadelijk met feedback doen.

 16. Peter schreef:

  Daarom zijn 1e doorlopen ook besloten, het is een puinhoop daar, wordt nu al een legendarisch ESF en niet in positieve zin.

 17. Carla schreef:

  This is the first of several female-led alt-pop/folk ballads this year, and it’s the first time Netherlands have sung in Dutch since 2010. They didn’t qualify on that occasion, but this song is something quite special.

  S10 is Stien den Hollander, and her costume is a very stylish black dinner jacket that’s cropped at the front but has long tails at the back. Her staging is is a smoky plinth and some dramatic lighting, and it delivers real impact. The Dutch delegation seem very happy with that, and so they should.

 18. Harm schreef:

  Carla ik had het ook gelezen. Het schijnt er goed uit te zien. Trots op team S10.

 19. Dirruk schreef:

  Goede eerste berichten, dat is altijd lekker.

 20. Steve schreef:

  Net een stukje Zwitserland gezien. Ik wist het niet met dit nummer, maar hij stijgt nu toch wel wat plaatsjes bij mij. Alleen een erg lelijke outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *