Nederlandse vakjury songfestival bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Peter schreef:

  Wie hebben ze van de straat geplukt?

 2. @lbert schreef:

  Vakjury ??

 3. Dustin schreef:

  ik ken er niet 1 van…

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, en?

  • Han schreef:

   Dit zijn inderdaad professionals. Dat je ze niet kent is niet erg, dan google je ze toch even. Liever experts dan weer Gerard Joling en Marga Bult.

 4. dick schreef:

  Ik beoordeel de vakjury NADAT ze hun werk gedaan hebben en bekend is hoe ze gestemd hebben. Niet iedereen hoeft van mij bekend te zijn om in zo’n jury verkozen te worden.

 5. J. schreef:

  Zolang her maar niet een Carlo Boszhart, Gerard Joling etc is in zo’n vakjury

 6. Beer schreef:

  Het verbaast me een beetje dat we zijn gegaan voor een jonge inzending en dan een jury hebben met een gemiddelde leeftijd van 39.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Leeftijd is niet relevant.
  Het gaat om kennis van zaken. En die kan zowel een 20 jarige als 65 jarige bezitten.

  • Steve schreef:

   Het gaat ook om smaak. Ik ben ook wat wat ouder en Eurovision is echt niet meer zoals toen ik jonger was. Ik vind gewoon dat de vakjury onder de 30 moet zijn. ?? Die weten gewoon veel beter wat er speelt nu.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Oneens. Een vakjury wordt niet geïnstalleerd om te kijken of wat er op het podium staat wel matcht met huidige trends. Dat wordt al gevangen in de televoting.
    Ook is het maar de vraag of een vakjury van onder de 30 tot een heel ander oordeel zou komen als mensen van 40. Vooral als hun taak is om te beoordelen hoe de zangkwaliteiten zijn, beoordelen van originaliteit of compositie. Je gaat er ook van uit dat de 30 minners vakkundig zijn. Dan zou het niet moeten uitmaken.

   • Han schreef:

    Wees blij dat het songfestival veranderd is. Het was een ramp! En iemands leeftijd zegt ook niets over smaak of deskundigheid.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  laatste regel bedoelde ik: dat de 30 minners en 30 plussers allen vakkundig zijn