Turijn live: Noorse wolven maken verwachtingen waar

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Han schreef:

  Inderdaad, kinderlijk. Daar is het wel mee gezegd. Onbegrijpelijk dat dit zo hoog staat bij de bookmakers.

 2. Richard schreef:

  Ik begrijp het wel waarom het zo hoog staat. Het ziet er ondanks de ‘kinderlijke’ uitstraling gelikt uit. Het lied is goed geproduceerd en er wordt enige hype om gecreëerd. In een alleen televote tijdperk had dit meegedaan voor de winst.

  • Han schreef:

   Je zou je als Noor toch verschrikkelijk moeten schamen als je met zoiets inhoudsloos veel punten binnenhaalt. Maar je hebt vast gelijk. Je zou hopen dat de Noorse selectiecommissie dit niet had toegelaten tot de nationale voorronde. Dat we die circustijd gewoon achter ons konden laten.

 3. Dirruk schreef:

  Gimmick-acts zijn er in twee soorten:
  – act met alleen een gimmick, die denken dat ze op basis van de draak die ze steken ver genoeg zullen komen, wat steeds niet waar blijkt te zijn (categorie Dustin the Turkey)
  – act met een gimmick die goed geproduceerd zijn en een commercieel reteknap deuntje hebben gemaakt dat n je hoofd blijft hangen en dat ook commercieel slim verkocht wordt (categorie Verka Serduchka)

  Dat tweede soort zie je maar weinig op het ESF maar Noorwegen van dit jaar valt wel in die categorie. En gaat daarom hoog eindigen.

  • Maarten schreef:

   Ik vind eerder dat dit in een 3e categorie hoort. Namelijk een act die de kwaliteit van het nummer juist omlaag haalt. Zonder de act er bij vind ik het best wel goed.

 4. Br@m schreef:

  Vreselijk kinderachtig. Ik heb er niks mee maar er zal wel een markt voor zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *