Tom Dice onder kandidaten Eurosong 2023

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik ben benieuwd naar de liedjes. Ik heb het liedje van The Starlings “Little Submarine ” beluisterd en dat vind ik heel mooi. Ik kijk er naar uit. Veel succes voor alle deelnemers toegewenst en dat de beste maar mag winnen.

  • olivier schreef:

   Little submarine is een bewerking van Teleromeo van K3 die ze deden tijdens Liefde voor muziek, de vlaamse versie van Beste Zangers. maar ze hebben ook best mooie eigen nummers. afwachten maar tot we alle nummers horen van iedereen

 2. RobOranjeFinland schreef:

  Mochten The Starlings winnen dan hebben we dus een Belgisch en Nederlands duo op het Songfestival.

 3. Br@m schreef:

  Leuke deelnemers bij België! Vooral The Starlings vind ik heel goed. Heb hun beide CD’s en die zijn echt super. Hun muziek kenmerkt zich door goeie, sfeervolle close harmony. Luister maar eens naar hun versie van Dancing in the dark van Bruce Springsteen:

  https://www.youtube.com/watch?v=IuwbOD-BqHk&ab_channel=VTM

  • robbert-rotterdam schreef:

   Mooie, sfeervolle muziek die een breed publiek zou kunnen aanspreken.
   Overigens, van die close harmony klopt niet. Wel harmony (en wat voor!), maar niet close.

 4. Toine schreef:

  Me and my guitar van Tom Dice; nog altijd mooi!