Beluister de liedjes van Benidorm Fest 2023

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik heb de liedjes beluisterd en ik ben niet zo positief over de kwaliteit, er zijn er maar een stuk of 6 die ik wel aardig vind, dat zijn de liedjes van: Aritz Aren, Sharonne, Famous, Alfred Garcia en Karmento en José Otero . Ik ben benieuwd wat het zal worden.

 2. Maarten schreef:

  Dat wordt dus weer bij de laatste 5 straks?

 3. riccardo schreef:

  Eigenlijk niet te doen op basis van dit soort fragmentjes maar als ik voor nu dan toch al een gooi doe, Fusa Nocta.
  Behalve veel verondersteld commercieel, maar ook erg dertien in een dozijn, toch ook wel enkele nummers die er in geluid tussenuit springen. Keuzes! Eerst maar eens live zien.

 4. Beer schreef:

  Het gaat echt allemaal veranderen wanneer we dingen live gaan zien. Niemand die Chanel aan zag komen vorig jaar.

  • Dirk Marko schreef:

   Zo is dat. Even afwachten.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, ik wel en heb dat meteen gemeld. Ik moest toen wel wat negatieve opmerkingen hier over me heen laten komen. Maar heb toch gelijk gekregen. Er stond gewoon een vakvrouw op het podium qua dans met een pakkend liedje en een stem die ruim voldoende was voor dit genre.

 5. GerardMartin schreef:

  Deze goedkope prullaria kan mij niet bekoren en op basis van wat ik hier hoor wordt het wederom de onderste regionen voor Spanje dit jaar denk ik!

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind het vrij onzinnig om op basis van fragmenten van een paar seconden een oordeel te vellen. Elk lied heeft een opbouw en die moet je toch eerst horen voordat je iets kunt zeggen. Iets kan wel heel pakkend klinken binnen die 10 seconden, maar als die pakkende melodie maar steeds herhaald blijft worden, zoals bv bij why hy hy van Trijntje is dat ook niet alles. Dus ik wacht nog even af tot de complete liedjes online komen…