Ierland kiest op 3 februari de inzending voor Liverpool

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik vind eigenlijk alleen de liedjes van Agdy en K Mun & ND minder, de andere 4 vind ik niet slecht. ik heb wel een voorkeur voor de groep Wild Youth en Leila Jane. Ik ben benieuwd wie de gelukkige zal worden..

 2. johnny schreef:

  Ben het met je eens Ria wat betreft de 2 liedjes die jij wat minder vindt. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Leila Jane of Connoly..

 3. Zwalupessy schreef:

  Ik vind Adgy en Wild Youth mijn 2 favorieten.
  Ben benieuwd wie er zal gaan.

 4. Hebbuzz schreef:

  Behoudens een fout van mijn kant mis ik een link naar de liedjes in het artikel.

 5. NilsB schreef:

  Leuk weetje, maar Public Image Ltd. Is een afscheiding van the sex pistols met zanger John Lydon welke halverwege de jaren zeventig enorme bekendheid verwierf.

 6. Liesbeth schreef:

  Ben nooit een fan geweest van Johnny Rotten maar Hawaii vind ik prachtig. Het greep me al voordat ik hoorde dat hij dit voor zijn vrouw geschreven heeft die aan Alzheimer lijdt.

 7. Jeroen schreef:

  Is de uitzending te volgen ?

 8. Robinito schreef:

  Weer een zwakke voorselectie in Ierland zonder duidelijke qualifier voor de finale. Eigenlijk zie ik alleen Midnight Summer Night met de juiste staging zich nog net in de finale wurmen. De rest acht ik vrij kansloos.