Mia & Dion: “Songfestivalinzending is persoonlijk en hoopvol”

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. MarkESF schreef:

  Nu al ‘gaap’ reactie. De kriebels krijg van dit soort uitspraken.

 2. Joost schreef:

  Wordt waarschijnlijk dus weer een slow song. Hoop eigenlijk toch weer eens op iets up-tempo.

  lk weet niet waarom, maar ik krijg hier toch een ‘Trijntje’ gevoel bij deze twee. Dat de omroep denkt dat ze met een lied van Duncan zullen scoren, alleen omdat hij heeft gewonnen. We hebben gezien wat het bij Trijntje gebeurden, toen Anouk nog een liedje op de planken had liggen.

  Maar goed we zullen het zien in maart! Wie weet verbluffen ze ons nog.

 3. Max Mark schreef:

  Zullen we gewoon maar eens even afwachten? Ik heb het een beetje gehad met dat afbranden voordat je überhaupt iets gehoord hebt. Ik vind dat heel vervelend en neemt voor mij een groot deel van het plezier weg.

  Ik ben in ieder geval reuze benieuwd. Als het een slow song blijkt te zijn, wat dan nog? Als het maar goed is.

 4. MarkESF schreef:

  1 succes uit het verleden is geen garantie voor de toekomst. En natuurlijk is dit nummer niet uit een selectie gekomen maar reeds lang van tevoren bekokstoifd.

 5. GerardMartin schreef:

  Ik laat mij (hopelijk positief) verrassen door dit 2tal.

 6. Nordman schreef:

  Wel of geen boodschap, zorg gewoon voor een goed nummer. Punt. Elke keer weer dat geforceerde “het lied moet persoonlijk zijn en een boodschap hebben”. Dat hoeft helemaal niet. Uiteraard ben ik reuze benieuwd naar het lied en ik heb, eerlijk gezegd, hoge verwachtingen!

  • MarkESF schreef:

   We weten nu al dat het niets kan worden

  • robbert-rotterdam schreef:

   Eens. Door dat inderdaad geforceerde ‘het lied moet een boodschap hebben en persoonlijk zijn’ worden andere , luchtigere liedjes buitengesloten.
   Maar we zullen zien hoe onze inzending zal zijn. Er wordt vaak te voorbarig voorspeld dat het allemaal niets zal worden.

 7. RobOranjeFinland schreef:

  Ik ga het melden : Mijn neef heeft de afgelopen weken mee gewerkt aan de Videoclip van onze inzending. Hij heeft niets gezegd over wat voor lied het is, hoe de clip er uit ziet, wat hij wel heeft gezegd : het is echt een Fantastisch Lied, met alles er in om in mei “ eenvoudig” de winst te pakken.

  • MarkESF schreef:

   De zus van de buurvrouw van een een vriend zijn zus heeft de visagie gedaan voor de clip. Waardeloze inzending bestempeld zij het.

   • Dirruk schreef:

    Dan vraag ik me af waarom je dat nu pas meldt MarkESF. Jij laat geen gelegenheid onbenut om de Nederlandse inzending af te kraken nog voor dat hij bekend is dus als de zus van de buurvrouw van een een vriend zijn zus (zus van wie eigenlijk?) dit echt tegen jouw gezegd heeft dan had je het hier al lang met koeienletters vermeld.

    Zoals ik altijd zeg, voordat je het lied gehoord hebt kun je geen enkel oordeel vellen. Doe dat dan ook niet.

   • Tippy2 schreef:

    Wat een giller weer deze opmerking. Gelijk ontslaan dan die zus van de vriend van die nicht van die zus met haar kennis die ooit gerookt heeft maar nu aan de drank is…pfffff

   • MarkESF schreef:

    Dirruk staat voor Dom? Sarcasme hebben jullie hier nog nooit van gehoord. Ik verwonderde mij al over het feit dat er nog niemand was opgestaan die al voorkennis had over de inzending, maar kijk RobOranjeFinland heeft de eer dit jaar.

  • riccardo schreef:

   Onze vriendin uit Zweden schijnt ook met een dergelijk nummer te komen. Dit weekend weten we meer…

  • Nordman schreef:

   Dank voor het delen Rob. Ik ben heel erg benieuwd of je neef gelijk heeft en het daadwerkelijk een fantastisch lied is. Het is zo stil rondom onze inzending, dat ik denk dat ze ons echt gaan verrassen volgende week.

 8. Dustin schreef:

  Wat een negativiteit hier alweer terwijl we nog niet eens 1 seconde gehoord hebben van het lied. Wat mij zeer hoopvol stemt is dat het heel serieus genomen wordt met de intentie om te winnen, daar hou ik van! We weten allemaal dat het met een ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ instelling helemaal niks wordt.

 9. inez schreef:

  mark esf je mag stoppen met mensen af te kraken he wat bereik jij daar mee he wie is er nu dom en waag het niet om mij af te breken he

 10. Inky schreef:

  Een persoonlijke boodschap kan volgens mij ook in een dance of technonummer gegoten worden. Rock, reggae voor mijn part. Ik ga er vooralsnog niet van uit dat het een saaie slome ballad gaat worden. Fingers crossed. ????

 11. Dick schreef:

  Heerlijk (ahum) al die reacties hier. Na 1 maart kunnen we pas echt oordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *