Saskia & Serge (Eurovisie 1971) centraal in 3e aflevering Songfestival Troubadours

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Beer schreef:

  Laatst kwam ik na lang zoeken de plaat ‘Liedjes voor alle tijden’ tegen, de lp die verscheen n.a.v. de Eurovisiedeelname. Daarop ook ‘Lente’, de nummer twee op het NSF. Uiteraard aangeschaft!

  Het is jammer dat deze inzending eigenlijk iets in de vergetelheid is geraakt in Nederland. Het was voor de tijd een moderne inzending. Ik denk dat ‘Het spinnewiel’ van het jaar daarvoor een zodanig grote indruk had gemaakt dat men eigenlijk niet met iets dat het kon overtreffen kon komen aanzetten. Het blijft een ondergewaardeerd juweeltje.

 2. Br@m schreef:

  Een erg sympathiek duo heb ik Saskia & Serge altijd gevonden. Ook de diverse stijlen muziek die ze maakten bevielen me altijd prima (vooral hun ABBA achtig repertoire zoals Mama he’s a soldier now). Daarom erg jammer dat er nooit eens een verzamelbox is verschenen met hoogtepunten uit hun totale carrière.

 3. Norbert schreef:

  Tijd en spinnewiel staat niet eend op Spotify…ik kan het niet vinden…

 4. Marcel schreef:

  Wat een leuke uitzending! Ze komen heel sympathiek over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *