Douze Points 2023 [2]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Rad schreef:

  Leuk! Hoop dat finale halen

 2. Br@m schreef:

  Lekker nummer wat me een beetje doet denken aan Sun Stroke Project. Helaas zit het in een halve finale met iets te veel leuke nummers en ik vrees dat dit de finale niet gaat halen. In de poll van de eerste halve finale staan ze momenteel 12e; dus dat belooft al niet veel goeds.

 3. riccardo schreef:

  Het leunt helemaal op de zeker wel aanstekelijke sax. Het is eerder gedaan en met wisselend succes. Misschien werkt het beter voor me met de visuals van een superstrakke choreo of in een ander soort setting. Iets dat in contrast staat tot de nogal simpele ‘slagzin’, feel better.. Het doet zoals ik het hier bekijk voor mij zo heel weinig. Terwijl het muzikaal op zich wel een vrolijk dingetje is. NQ, voor nu, wie weet een verrassing.

 4. Kobe schreef:

  Een luchtig niemendalletje zonder enig bestaansrecht buiten het Songfestival. Ik kan het enigszins waarderen in zijn pretentieloos amateurisme.
  Ik vrees dat het voor Malta niet gemakkelijk gaat worden om de finale te halen en al zeker niet vanuit deze startpositie.

 5. Ria NL schreef:

  Dit vind ik wel leuk. Mag vanmij naar de finale

 6. Siem schreef:

  Ik denk dat dit ten koste van bijvoorbeeld Nederland door zou kunnen gaan naar de finale. Wellicht gooit de slechte startpositie roet in het eten, maar het zou mij niet verbazen als we dit op zaterdag terug gaan zien.

 7. Max Mark schreef:

  Op zich leuk, maar te nietszeggend. Kansloos om de finale te bereiken.

 8. Michael Adam schreef:

  Prima maar er zijn betere nummers in zijn soort.

 9. Marc schreef:

  Ik vind dit juist een hele leuke inzending. Met een goed optreden hoop ik dat ze de finale halen.

 10. Inky schreef:

  Ja die sax doet het hem hè? Vrolijk nummer maar zal denk ik blijven steken in de semi. Tekst heeft ook weinig om het lijf , I feel better in my sweater?…. Come on
  Maar leuk om er bij te hebben.

 11. Jelybean schreef:

  Het ideale lied voor de nieuwe truien collectie van C&A te promoten. De ‘Eat your salad’ van dit jaar; leuk om erbij te hebben maar voor de rest iets om snel te vergeten. Mocht deze toch naar de finale gaan dan hopelijk niet ten koste van Nederland want die kans is dan erg groot.

 12. JW schreef:

  Dit gaat echt wel naar de finale.
  Die aanstekelijke sax doet het hem gewoon.
  Er zijn beroerdere nummers dit jaar.

 13. Nordman schreef:

  Leukste Maltese inzending sinds tijden. Ik word er in ieder geval wel vrolijk van. De zanger is charismatisch. Dit hoort gewoon naar de finale te gaan, ja ook vanaf startplek 2.

 14. Dirk Marko schreef:

  Lekker vrolijk nummer, ( dit zou Nederland als eis moeten stellen aan de inzendingen voor volgend jaar : vrolijk,up-tempo, en zonder boodschap. Onderscheidend mag )

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Voor Nederland pleit ik voor een verwijdering van de verplichte persoonlijke boodschap om geselecteerd te kunnen worden. Of het dan meteen een Maltaatje moet worden zoals deze ‘dance our own party?’ Dat vind ik weer een andere extreme. Ze proberen leuk te doen met die (playback-) saxofoon. maar ik zou dat instrument van het podium halen. Ga niet net doen alsof je instrumenten bespeelt. Dat komt alleen maar goedkoop over. Het melodietje is een simpel dingetje en heeft op mij geen enkele aantrekkingskracht. Er zal vast nog wel iets beters voorbijkomen. Next!

  • Jellybean schreef:

   De boodschap is wel lekker luchtig; gewoon een leuke gast die lekker los gaat op de dansvloer in z’n favoriete sweater.Het leven kan zo simpel zijn en je hoeft niet gelijk aan de anti depressiva:)

  • Fizz schreef:

   Owe ja, dan ben ik niet de enige die denkt dat die gast niet echt op zijn sax speelt in de video, want ik zie nooit die wangen opbollen. Ik vind het wel een aardig deuntje.

 16. Dirruk schreef:

  Kansloos, next.

 17. GerardMartin schreef:

  Ik heb nooit veel met Malta gehad op Chiara na dan maar dit melodietje kan er nog best mee door in dit uiterst magere jaar.

 18. Beer schreef:

  Ik verwacht dat dit makkelijk de finale gaat halen.

 19. Olaf schreef:

  Een nogal suf aftreksel van Sunstroke project en Eat your salad. Doet mij niets, ene oor in, andere uit. En als de zanger net zo slecht zingt als tijdens de nationale finale is het helemaal kansloos.

 20. Dick schreef:

  Waar hebben we dit eerder gehoord? Best een leuk nietszeggend niemendalletje voor de gemiddelde televoter. Ik heb er niks mee. Het worden lange avonden:-).

 21. Zuiderbuur schreef:

  Better in my sweater, gelukkig voor hem. Want het nummer zelf heeft niks om het lijf. Het is niet goed, het is ook niet grappig, het onderscheidt zich op geen enkel vlak.

 22. Jeroen050 schreef:

  Mwoah

 23. Remco van den Berg schreef:

  Amateurisme met vleugje pretentie. Volgende graag.