Terug naar het Eurovisie 1987

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Robert schreef:

  Ah wappie Marga Bult, die is echt helemaal de weg kwijt geraakt tijdens de corona periode. Totaal van het padje

  • MarkusRotterdam schreef:

   Zegt het volgzame schaapje…
   En nu on topic: ’87 vond ik best een leuk ESF jaar, en de Nederlandse inzending was ook prima.
   Daarnaast waren mijn favo’s Shir habatlanim en Lass die Sonne, maar ook bvb boogaloo, soldiers of love, Sata salamaa, en lille melodi. Deze luister ik nog regelmatig

  • xxx schreef:

   Wat een eenzijdige reactie. Jammer!
   Het valt aan de andere kant namelijk ook enorm te waarderen dat Marga in die moeilijke coronatijd haar oude beroep van verpleegkundige weer opgepakt heeft. En dat was in de tijd dat er voor hen nog nauwelijks of geen beschermingsmiddelen waren.
   In Brussel heeft ze het in 1987 onverwacht heel goed gedaan. Het was een prima optreden van deze Twentse boerendochtere.

 2. Dustin schreef:

  Ik denk dat ik deze podcast maar even oversla….

 3. Inez schreef:

  Heb deze als favoriet nummer 3 van het Eurovisiesongfestival geweldige show en uiteraad een goeie winnaar maar met nummers 2 en 3 was ook een winnaar voor mij

 4. Wim1970 schreef:

  Zweden vond ik toen lekker ‘s zomers. Met het winnende lied heb ik nooit wat gehad, ik draai het dan ook nooit.

 5. Jellybean schreef:

  Kan ik me best nog het e.e.a. van herinneren, leuk om dit nog eens terug te zien. Mijn nummer 1 was Italië, gevolgd door Duitsland en Ierland op de derde plek. Valt mij nu pas op dat Rob Pilatus ( Milli Vanilli) bij Wind uit Duitsland mee deed.

 6. Zuiderbuur schreef:

  Op dat moment waarschijnlijk het grootst opgezette ESF ooit. Maar als je het nu bekijkt toch wel heel statisch en geweldig gedateerd, met slechts een handvol nummers die de tand des tijds doorstaan hebben. Maar voor ons Belgen blijft het natuurlijk een iconische editie.

 7. Pietje schreef:

  Marga de bla bla complot theorieen verspreidende wappie. Ga gewoon niet naar die podcast luisteren. Wat een raar en naar mens

  • robbert-rotterdam schreef:

   Voor mij staat de Wappie Marga totaal los van de artiest Marga. Dus ik kan met plezier naar de podcast luisteren terwijl ik het niet eens ben met haar coronatheorieën,

   • Pietje schreef:

    Nou voor mij niet meer sinds ze me geblokt heeft op twitter nadat ik haar iets vroeg. Ze wil alleen horen wat ze wil horen en als het niet in haar straatje past dan word je meteen weggejorist. Een eng en naar type is het.
    Dus dan denk je toch zeker niet dat ik nu met plezier naar die podcast ga luisteren. Nee dat verdient ze niet

   • Marcel schreef:

    +1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *