Douze Points 2023 [12]: Azerbeidzjan

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Een klein, eenvoudig maar best wel fijn liedje. Doet me soms wat denken aan ‘My Star’ van Brainstorm, al was dat wel sterker. Wellicht niks voor jonge televoters, maar mij neemt het mee. Ik duim voor een finaleplek.

 2. riccardo schreef:

  In stijl kan ik dit zeker waarderen. Ook leuk dat Azerbeidzjan een keer uit een ander vaatje tapt dan gewoonlijk. Het is dan weer niet het sterkste nummer, vind ik. Het is pas naar het einde toe dat het echt m’n aandacht pakt. Een enorm contrast na Zweden. Misschien blijkt dat nog een voordeel voor ze. Net aan door?

 3. Michael Adam schreef:

  Ik vind dit eigenlijk heel leuk, fijn dat ze het eens omgooien. Maar of het overeind blijft om de finale te halen?

 4. Ria NL schreef:

  Ik vind dit ook een heel aangenaam liedje om naar te luisteren. Het doet me een beetje denken aan de sound van de Beatles en de Everly Brothers. Ik gun ze van harte een plaats in de finale.

 5. Dirruk schreef:

  Ja hoor, deze zwerft ergen bovenaan mijn guilty pleasure-lijst. Daarmee hoop ik dat z de finale halen maar een zekerheidje is dat allerminst.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit een verfrissend rustpuntje na veel opgefokts op een rij. Met een knipoog naar de Beatles. En het kan ook niet zo zijn dat de zwaar geproduceerde inzendingen met heftige choreografieën allemaal doorgaan. Dit komt mogelijk op tijd, als een soort van oase.

 7. Peter schreef:

  Niet onaardig, mag van mij door

 8. Jellybean schreef:

  Lief, klein en charmant liedje dat van mij naar de finale mag. Ben alleen bang dat het ondersneeuwt na Zweden en voor Finland.

 9. Br@m schreef:

  Geen onaardig nummer maar niet goed genoeg voor de finale.

 10. Olaf schreef:

  Ik hoor vooral echo’s van jaren 90-retrorock. Hoewel ik dit prefereer boven al die uitwisselbare dance-nummertjes dit jaar, vind ik de compositie niet al te sterk. Zeer on-Azerbaijdzans, kijkend naar eerdere uitzendingen van dat land, dat is zeker een pluspunt. Finale gaat niet lukken denk ik.

 11. GerardMartin schreef:

  Leuk nummer na die draak die hiervoor de zaal bij elkaar brulde! Zeker door naar de finale.

 12. Esmee schreef:

  Een leuk, eenvoudig liedje wat me eventjes aan de Beatles deed denken. Mag zeker naar de finale van mij.

 13. Werner schreef:

  Lekker nummer, mag van mij zeker door.weer eens geen poppenkast

 14. Siem schreef:

  Ik volg de meningen dat dit nummer niet geproduceerd klinkt, maar in mijn ogen is het dan niet meteen een verfrissend en goed nummer. Ik heb hier niets mee en ik hoop niet dat dit de finale haalt.

 15. Dick schreef:

  Poging tot een sympathiek nummer waarbij ik vermoed dat het de finale net wel of net niet haalt. Eigenlijk heb ik er niks op tegen als het dat wel doet maar om het een hoogvlieger te noemen eh nee…

 16. JW schreef:

  Tja, wat moet je hier nu van vinden?
  Niet slecht, maar ook niet echt een hoogvlieger.
  Gaat wel de finale halen denk ik zo.

 17. Pietje schreef:

  Als een nummer wel 6 minuten lijkt te duren ipv 3 is dat meestal een slecht teken. Geen finale voor dit duo