Douze Points 2023 [37]: Verenigd Koninkrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Aanstekelijk nummer dat je zo meezingt. Maar het is tegelijkertijd ook weer een van de zovele huppeldepup-nummers, waarbij het als allerlaatste mogen optreden zowel een zegen als een vloek kan zijn. Ofwel blijft het hangen, ofwel denk je ‘pffff weer eentje’. En natuurlijk is ook nog de vraag hoe zuiver ze live klinkt.

 2. Dirruk schreef:

  Ben heel benieuwd naar de live-uitvoering. Ben het met Zuiderbuur eens dat het een heel aanstekelijk popliedje is. Mits goed uitgevoerd gaat dit hoog eindigen.

 3. Ria NL schreef:

  Ik heb hier eigenlijk niet zoveel mee. Ik vind het niet slecht maar ik ben het ook zomaar vergeten. Daarbij vond ik Sam Ryder vorig jaar veel leuker.

 4. Wim1970 schreef:

  Staat in mijn top 5, gaat hoog eindigen en gaat ook wat sympathie-stemmen scoren omdat UK vorig jaar onterecht niet heeft gewonnen.

 5. Br@m schreef:

  Leuke bijdrage wederom van het Verenigd Koninkrijk. Valt bij mij net buiten de top 10 en een dergelijke score verwacht ik ook op het ESF.

 6. riccardo schreef:

  Behalve dat het inderdaad wel aanstekelijk is zie of hoor ik, so far, geen dingen die het boven de middelmaat uittillen.

  – Mijn meest beluisterde (in de studioversies):
  1) Australië 2) Oekraïne 3) Nederland

  – Gokje op de uitslag:
  1) Zweden 2) Finland 3) Frankrijk

 7. Olaf schreef:

  In mijn middenmoot, dit inwisselbare pop-dance deuntje. Live is het voor mij ook een groot vraagteken. Couplet vind ik trouwens leuker dan het refrein, maar dat heb ik bijvoorbeeld ook bij Nederland, Ireland en Australië

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Slechte live zangeres. Misschien kunnen Nederland en het VK hetzelfde achtergrondkoor delen. Scheelt in de kosten…

 9. JW schreef:

  Aanstekelijk deuntje dat zeker, maar toch ben ik bang dat het Verenigd Koninkrijk in tegenstelling tot verleden jaar weer geen hoge ogen gaat gooien op het ESF.

 10. Inky schreef:

  Ik vind het een leuk deuntje maar er zijn zoveel van dit soort nummers dit jaar. Ik heb dan ook geen idee waar dit gaat eindigen.

 11. Lars schreef:

  Leuk, aanstekelijk nummer dat heel makkelijk blijft hangen en het refrein zing je do mee.
  Ik houd hier wel van.
  Beter dan het gekrijs van Sam Ryder vorig jaar.????.
  Maar ik vind Noorwegen stiekem wel leuker.

  • Wim1970 schreef:

   Ik vond Sam Ryder ook vreselijk. Maar nummer had gewoon moeten winnen. Zo vond ik Calm after the storm ook vreselijk, maar is toen ook beroofd van de overwinning.

 12. GerardMartin schreef:

  Na een opleving vorig jaar is het VK weer terug bij af. Afgezaagd deuntje, dertienduizend in ‘n dozijn. Huppelk*tje nummero zoveel.

 13. Kobe schreef:

  Een Kylie Minogue afdankertje gebracht door een wat zoutloze zangeres. Ik vrees dat UK er dit jaar niet zoveel zal van bakken.

 14. Esmee schreef:

  Nee Engeland zit dit jaar niet in mijn top tien.

 15. Michael Adam schreef:

  Als het live goed gebracht wordt kan het hoog eindigen. Goed hedendaags popnummer.

 16. René schreef:

  Ik vind dit het beste popliedje van dit jaar. Heerlijk aanstekelijk, ik word er blij van.

 17. Bandido - Georgia schreef:

  In dit jaar met zoveel depri liedjes, is dit op zich wel leuk om erbij te hebben. Het blijft hangen, alleen heeft het ook wel een hoog Sesamstraat-gehalte. Ik vrees ook met grote vrees naar de live versie. De Britten doen in ieder geval niet mee om de prijzen dit jaar.