Mia en Dion treden vrijdag live op Khalid & Sophie

Dit vind je misschien ook leuk...

68 reacties

 1. Maarten schreef:

  We zullen het gaan zien. Als het dan niet goed gaat dan is mijn vertrouwen ook echt weg.

 2. Rick schreef:

  Hoop dat ze beiden weer in een goede mood komen na al die bagger.
  Bij EIC was hun optreden wat wankel maar niet vals!
  Shownieuws, boulevard hadden hun audio van Madrid onder die van Amsterdam gezet.

  • Tippy2 schreef:

   Daar geloof ik echt niks van, last van complottheorieën?

  • Inez schreef:

   Niet vals amai dan steekt er iets in u oren hoor

  • Marcus schreef:

   Ik ben het wel eens met Rick. Kort na EIC waren de reviews best mild. Het was beter dan in Madrid, maar de uithalen waren nog niet overtuigend. Dat was het eerste oordeel van mensen die het optreden bijwoonden. Maar wat ze vervolgens gedaan hebben is de slechtste stukjes geknipt en geplakt, van de slechtste opname met belabberde audio opgenomen, met eentelefoon, en dat ging viral op social media en werd continu herhaald in de roddelshows op TV. Als een gecoördineerde haatcampagne.

 3. Jellybean schreef:

  Ik denk dat dat een goede zet is, hadden ze eigenlijk al veel eerder moeten doen. Dan was de druk gelijk van de ketel geweest waarschijnlijk. Mocht het nu (hopelijk) wel goed gaan, geeft dat ook weer vertrouwen voordat ze naar Liverpool afreizen. Na alles wat ze over zich heen hebben gekregen hoop ik ook een stuk beleving en gevoel te zien in hun performance; het gaat immers over vallen en opstaan toch? Nou ze weten nu hoe dat voelt dus gebruik het in je voordeel zou ik zeggen. Heel veel succes!

 4. Marcus schreef:

  Spannend! Ik duim voor ze. Ik zou als ik hun was ook een opgenomen ‘live’ akoestisch optreden doen in een intieme studio setting. Veel acts doen dat op het YouTube kanaal van Eurovisie, onder de titel “Eurovision A Little Bit More”.

 5. jos ( alkmaar ) schreef:

  dit gaat ze lukken vrijdag

 6. Celine schreef:

  Laten we hopen dat dit goed gaat zodat we weer wat vertrouwen krijgen in “onze” inzending. Al die negativiteit heeft ook niets opgeleverd en zorgde ervoor dat ik dit jaar helemaal niet zo leuk beleef als andere jaren.. Ik geef ze nog steeds het voordeel van de twijfel.

  • Poeki Poeki schreef:

   Hopelijk zitten de oortjes dan wel goed (kuch) ..( èn tussen de oortjes)

 7. Tippy2 schreef:

  Wel stoer want de druk zal weer groot zijn, ik wens ze heel veel succes en vooral plezier.

  • Marcus schreef:

   Ja! Inderdaad. Op zich wel verstandig dat ze zichzelf onder druk op live tv testen. Dat ze zonder druk goed kunnen zingen was al bekend. De repetitie voorafgaand aan Eurovision in Concert schijnt vocaal ook prima te zijn geweest. Onder druk ging het mis. Maar hopelijk gaat het goed vrijdag.

 8. Martin schreef:

  Gaat niet helpen!!!

 9. Ria NL schreef:

  Iknkijkber naar uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

 10. riccardo schreef:

  Ik hoop gewoon vooral voor henzelf dat ze Nederland kunnen laten zien dat ze het (aan) kunnen door het neerzetten van een prima optreden.

 11. Carla schreef:

  Ik hoop echt dat het goed gaat. Een beetje positiviteit kunnen ze wel gebruiken (en wij ook).

 12. RobOranjeFinland schreef:

  Alle steun voor Team Mia&Dion.

  Hoop ook dat er open gesproken gaat worden over de negatieve berichten en uitzendingen van Boulevard en Shownieuws, die Aran is een erg irritant mannetje ( klein).

  Wanneer is de 1e repetitie in Liverpool voor Nederland?

 13. Inky schreef:

  Prima dat ze dit doen! Ik wens ze veel succes vrijdag en hoop dat ze een vlekkeloos optreden geven. Goed dat Duncan er ook bij is, zo hoort het.

 14. GerardMartin schreef:

  Ik hoop dat het ze lukt om a.s. vrijdag en wens ze veel succes. Het lied daarentegen doet mij niks en ze zullen het volgens mij nog erg moeilijk krijgen om de finale te halen. We gaan het zien.

 15. daan schreef:

  hahaha……….

 16. Marcel schreef:

  Het nummer is wel oké. Maar verder moet ik nog wel zien. De uitstraling van die twee is een tikkeltje arrogant. En al zouden ze zuiver zingen, het wordt wel een lastig dingetje om de finale te halen

  • Poeki Poeki schreef:

   Dat ogenschijnlijke arrogante overkomen is om hun hele grote onzekerheid en onervarenheid te maskeren. Laat nu maar zien dat ze echt artiest zijn. Anders zakken ze in Liverpool nog verder en volledig door de mand.

 17. Marcus schreef:

  Ik zou voor de staging in Liverpool kiezen voor het concept uit de clip dat ze in elkaar overvloeien. Maar dan met de camera niet zo beweeglijk, en dat ze zelf ook niet de hele tijd druk bewegen. Vloeiender, rustiger. Dat Dion dan recht in de camera zingt, met Mia achter hem, daarna andersom, en in elkaar overvloeiend in beeld, en met kalme bewegingen. Ze hebben bijna dezelfde lengte dus dat past mooi. Mia en Dion hoeven van mij niet de hele tijd verliefd naar elkaar te kijken, want het is geen liefdesduet. Sommige critici zeggen steeds dat ze chemie missen (alsof het alleen goed kan zijn als het een soort Ilse & Waylon-kopie wordt) maar volgens mij is het belangrijker dat ze straks in Liverpool connectie maken met de tv-kijkers, dan met elkaar.

  Maar goed, het staging concept is al lang bepaald. Ze waren in Liverpool afgelopen dagen bezig met de stand-in rehearsals, dus ze hebben al lang en breed besloten hoe ze het in beeld willen brengen. We zullen zien…

 18. Siem schreef:

  Spannend vandaag! Voelt toch een beetje als de allerlaatste kans om te laten zien dat het wellicht iets kan gaan worden. Ik ben heel erg benieuwd. Ergens heb ik nog vertrouwen omdat er TikToks zijn waarop ze laten zien echt wel te kunnen zingen. Ik hoop vooral dat ze niet ten onder gaan aan de prestatiedruk. In mijn ogen is de enige die verantwoordelijk is voor het eventueel falen van dit duo de selectiecommissie. Zij moesten aan de voorkant bij de selectie checken of Mia en Dion het live waar konden maken. Succes Mia en Dion!

 19. Dirk Marko schreef:

  Fingers crossed!

 20. JW schreef:

  Ik wens ze veel succes toe vanavond, maar houd mijn hart vast.

 21. Mike B schreef:

  wat een gedoe hè, iedereen is de common linnets vergeten die helemaal onderaan stonden bij de polls en pas gingen stijgen tijdens de repetities. Zelf heb ik ook Madrid live gekeken qua zang en geluid kon je al 50% afschrijven. dus wat er vanavond ook gebeurt alles hangt af van de repetities en natuurlijk die dinsdag…..

  • Kees schreef:

   De Common Linnets waren van een heel ander kaliber dan deze twee amateurs, niet te vergelijken joh..

   • Mike B schreef:

    dat zegt toch niks, Duncan had ook nog niemand van gehoord en Trijntje 25 jaar ervaring als Bambi in de koplampen was een absolute debacle. ik heb er weer vertrouwen in. gaan we winnen? nee. gaan we door? ligt aan het de act 50% zang 10% lied 40%

 22. mamu schreef:

  Wat een optreden! Op halve kracht, zonder uithalen en op safe. En dan klonk het nog twijfelachtig. En wat een deceptie: Madrid was de eerste keer (!) dat ze samen optraden, Dion geeft zelf toe dat het liedje wat te hoog gegrepen is voor hun stemmen, en verder oeverloos slachtofferschap van Dion, Mia en Duncan. De selectiecommissie heeft dit jaar heel bijzonder slecht werk afgeleverd. Het was niets, het is niets en het wordt niets.

 23. Karel Kurk schreef:

  Pfff wat een naar trio… Blijf maar in de halve finale steken, totaal niet sympathiek!!

 24. Carla schreef:

  Geen kracht, op safe, geen uithalen, veel ondersteuning vanuit achtergrondzang en zelfs dan nóg niet zuiver.

  Kansloos. Wat Duncan ook zegt. Dit is ver onder de maat. Sorry hoor.

 25. Fizz schreef:

  Nee, dat was echt geen verbetering hoor.
  Hoezeer ik dat ook gehoopt had.
  Ik ben bang dat ze het Trijntje vanuit Liverpool weer naar huis kunnen nemen na SF1.
  Jammer volgend jaar beter.

 26. Dirruk schreef:

  Roep maar wat je wilt, maar als ze dit in Liverpool doen dan gaan ze gewoon naar de finale. Zeker als de backings meegaan en dat wordt ook net bevestigd.

  En arrogant of naar zijn ze helemaal niet.

  Wordt nog steeds geen eerste plaats maar zeker geen afgang.

 27. J. schreef:

  Nou, ik vond het echt WEL een verbetering, ook de chemie tussen hun.. Ik zeg niet dat het nu opeens top 10 materiaal is, maar ze hebben iig hun best gedaan met de aanpassingen etc., ik gun ze een fijne tijd en finaleplek in Liverpool!! Maar ja, sommige mensen houden er nou eenmaal van om negatief te blijven haha

 28. Hitzound schreef:

  Zo: een perfect optreden van Dion en Mia! Ook veeeeel meer uitstraling samen. Nu met een gerust hart verder repeteren. Ook mooi om backing vocals mee te nemen. Met een gerust hart op naar de eerste halve finale!

 29. Ria NL schreef:

  Ik vond hun optreden en zang prima en wens ze heel veel succes !! Op naar Liverpool!!!

 30. Marcus schreef:

  Dit was wel een hele verbetering. Het mag hier en daar best wat bibberen van mij. Het is een emotioneel nummer en ze stonden onder grote druk. Vals was dit zeker niet. Ik vind het 1,5 toonsoort hoger ook gevoeliger, kwetsbaarder. Minder schreeuwerig.

 31. Dick schreef:

  Wat ik toch wel bijzonder vind is dat men er maanden later achter komt dat duo zich niet fijn voelt in het nummer, te moeilijk, niet helemaal passend bij de stemmen. Maar goed, wat vond ik van de uitvoering vanavond: ik neem aan dat de muziekband vernieuwd is omdat de toonsoort omhoog gegaan is, als dat zo is dan kan ik niet anders concluderen dan dat dit best goed klonk. En de 2 kunnen dus wel zingen. Is het een winnende song: ik denk nog steeds van niet maar dit moet volgens mij voldoende zijn voor de finale. Ben ik er overall blij mee? Niet echt omdat ik vind dat je meedoet om te winnen en ik heb nog steeds geen wow gevoel.

 32. PaysBart schreef:

  Goed dat ze het aangepast hebben. Deze versie klinkt goed en ik hoop dat ze het intiem in beeld kunnen brengen. 50/50 kans op finale denk ik.
  Wel een blamage van AVROTROS. Die hebben toch flinke steken laten vallen…..

  • Dirruk schreef:

   Ik weet niet of het een blamage is (daar gaat ook het resultaat in meespelen) , ze kunnen er zeker wat van leren.

 33. RobOranjeFinland schreef:

  Top gedaan! Respect!

 34. Carla schreef:

  Na lang doorzoeken kwamen ze erachter dat de toonsoort te hoog is.
  Serieus?

  • Dirruk schreef:

   Ja

  • Pietje schreef:

   Te laag dus, ze wilden ‘m hoger. En nu hebben ze de juiste toon te pakken

   • Carla schreef:

    Maar na lang doorzoeken? Hoger of lager, dat had toch al veel eerder duidelijk moeten zijn?

  • Dirruk schreef:

   Het hoeft pas op 9 mei duidelijk te zijn.

   • Carla schreef:

    Dat is natuurlijk onzin. Je mag er toch vanuit gaan dat je weet wat je stem aankan? En dat een commissie dit lied live heeft horen zingen? Dan hadden die problemen met de toonhoogte toch allang duidelijk moeten zijn, en dus eerder aangepakt kunnen worden? Is toch idioot dat dat nu pas gebeurt?

 35. Pim schreef:

  Ze vertrekken over 2 dagen naar Liverpool en dan nu erachter komen dat de toonsoort te hoog is?? Ja daaaag, sorry maar dit is amateurisme ten top.. of wanhoop?
  Maar goed ik wens ze alle success toe en hoop dat het goed gaat.

 36. GerardMartin schreef:

  Ik weet het niet hoor ik vond hem wel aardig zingen, haar een stuk minder. Het liedje vond en vind ik matig. Ik wens ze succes in Liverpool en zou het ‘n prestatie vinden als ze de finale haalden. Toch maar weer een nationale finale volgend jaar? Wellicht toch beter dan dit elitaire songfestivalclubje onder leiding van miss Lawrence.

 37. Fizz schreef:

  Ik sta normaal 1000% achter onze inzending, maar ik vond zelfs Sienekes Shalalie in 2010 beter dan dit!! Im sorry.

  • GerardMartin schreef:

   Ik heb er ook moeite mee.

  • Carla schreef:

   Met je eens.
   Het mist deze mensen toch gewoon aan zelfreflectie? Hadden ze zelf niet door dat dit liedje te hoog gegrepen was voor hun stemmen?
   Ik heb zoveel vragen hierover.

   • Dirruk schreef:

    Is dat belangrijk? Als ze het zo zingen in Liverpool dan doen al die vragen er sowieso niet meer toe, toch?

  • Dirruk schreef:

   Voor je eigen smaak hoef je je niet te verontschuldigen.

 38. Maarten schreef:

  Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. We gaan toch straks niet deze versie horen. Ze hebben alleen de toonsoort aangepast.

  Of ik er nog vertrouwen in heb geen idee. Ik heb geen respect meer voor Duncan.

  • Celine schreef:

   Yep, deze versie wordt het op 9 mei.

  • Dirruk schreef:

   Ja, we gaan dus wel deze versie horen.

   • Maarten schreef:

    Denk het niet hoor. Dit was een instrumentale versie en dat is toch best wel anders.

    Daarnaast van alle onze inzendingen de afgelopen jaren was de versie op de Nederlandse televisie anders.

 39. Fizz schreef:

  Het was niet superslecht ofzo. Het Wow effect was er gewoon niet.
  Als ik een opname van Spanje, Finland, Frankrijk of Zweden opzet heb ik dat wel. Of Kroatie zelfs!! Ook Zwitserland zet een betere productie neer van een liedje in het zelfde genre. Als het gaat om de laatste plekken in de propvolle eerste Sf dan gun ik het eerder vernoemde landen. Ook Belgie in SF 2 zet een beter en authentieker eindproduct neer!! Chapaeu Zuiderburen.