De analyse: Servië en Letland

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Mike B schreef:

  Servië was in Madrid toch wel de allerslechtste totaal onverstaanbaar gebrabbel. het amateurtoneel kan mij ook niet bekoren. out

 2. Maarten schreef:

  Naar mijn mening is deze inzending van Servië hun slechtste inzending tot nu toe. Ik kan geen inzending weten die slechter was. Van deze editie staat dit mogelijk bij mij ook laatste. Hopelijk gaat dit niet de finale halen. Zijn Engels is ook niet te verstaan. Wat moet ik van Letland zeggen. Net echt bijzonder en valt in de zelfde vijver als Ierland en Malta. Met gelukt red een van de 3 landen toch de finale te halen.

  • Miele schreef:

   Is je Engels beter dan!?… Hij heeft blijkbaar 2 universiteiten afgemaakt en master in Engeland behaald, waar hij woont en werkt(muziekindustrie, management functie) heb ik begrepen. Lijkt me sterk dat je master daar kan halen, management functie hebben als je niet verstaanbaar bent… Het zou dan heel raar zijn…

 3. Zuiderbuur schreef:

  Ik vond het vorig jaar al onbegrijpelijk dat het handen-was-nummer zo hoog scoorde. Als het dit jaar met Servië opnieuw gebeurt, begrijp ik er echt helemaal niks meer van.

 4. Wim1970 schreef:

  35e in de finale? Staan er zoveel landen in de finale?