Douze Points 2024 [37]: Italië

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Ricooric schreef:

  Meest overrated nummer van dit jaar. Het nummer is oke maar geen winnaar wat mij betreft.

  • Gilles schreef:

   Zo denk ik er ook over. Jammer dat het niet Sinceramente geworden is.

 2. J. schreef:

  Helemaal mee eens! Best leuk nummer,maar geen top 3 materiaal! Nou vind ik Italie zowiezo vaak overrated,de hoge notering vorig jaar snapte ik ook niet

 3. Flon schreef:

  helemaal mee eens Ricooric, ik heb heimwee naar een dramatisch duet waar Italië zo goed in is, ik denk dat dit mijn Italiaanse fav aller tijden is……het is maandag , Joost reist af en zal zijn voetdruk achterlaten in Malmö, zeg maar Kopenhagen-oost.. Luv you all…
  https://youtu.be/J3lDsE4Ivjs?si=X0OLbY3dL80OtQMj

  • Zuiderbuur schreef:

   I treni di Tozeur van Alice en Battiato staat bij mij toch nog altijd een trapje hoger, ook al is het ondertussen al 40 jaar oud.

 4. Mr.penny schreef:

  Ik snap niet dat zo hoog bij bookies staat. Heb helaas niets met deze inzending.

  • Placide schreef:

   Ik snap het ook niet dat mensen hier zo lyrisch over zijn.
   Italie heeft veel en veel betere inzendingen de laatste jaren gestuurd dan dit.
   Vind hier echt niets aan.

 5. Br@m schreef:

  Redelijk nummer maar ben er niet wild van. Gaat wel in de top 10 eindigen want daar is het goed genoeg voor. Nr. 9 in mijn top 37.

 6. Tippy2 schreef:

  Ze heeft wel een fantastische stem, ik denk de beste van 2024. Ik was erg onder de indruk van haar bij eurovision in concert.

 7. Ria NL schreef:

  Inderdaad ze heeft een prima stem en haar liedje is ook zeker niet verkeerd maar ik ben het eens met de mensen die al eerder reageerden. Het is voor mij ook geen winnaar, maar ik denk wel dat er een top 10 plaats inzit. Het is haar gegund.

 8. Beer schreef:

  Ik hoop dat Italië wint dit jaar, al is het maar omdat dit het enige nummer is dat radiopotentie heeft voor de zomer. Hits zijn goed voor het festival, en deze is eigenlijk de enige die de Europese hitlijsten een tijdje kan beïnvloeden, totdat er weer een random nummer van dit jaar op TikTok groot wordt.

 9. Rick schreef:

  Italië weet altijd wel kwaliteit te leveren en dit jaar is dat niet anders.
  Het is een repetitief deuntje dat niet verveeld, mede door de mooie verschijning van Angelina.
  Bologna 2025?

 10. Olaf schreef:

  Een muzikaal interessant nummer dat wel wat repetitief wordt naar het einde. Ik hoor Spaanse en zelfs wat Afrikaanse invloeden en een vleugje Stromae, in combinatie met het Italiaanse vind ik dit aantrekkelijk. Winnen zie ik het niet doen, wel Top 5, net als in mijn eigen lijstje.

 11. Dick schreef:

  Van de big 5 de leukste inzending. Zou best met airplay een hitje kunnen worden. Persoonlijk denk ik dat het zeker de top 10 haalt maar top 5 dat weet ik nog net zo niet.

 12. Jellybean schreef:

  Misschien wat overgewaardeerd inderdaad maar desalniettemin gaat dit voor de prijzen. Een winnaar zie ik er niet in maar dat geldt mijns inziens ook voor de meeste andere favorieten.
  De kracht van Angelina is Angelina zelf; haar podium présence, uitstraling en stem. Jammer dat er klaarblijkelijk danseressen aan de act worden toegevoegd; ik zie dat niet als een aanvullende waarde, integendeel. Het liedje zelf is lekker voor een zwoele zomeravond maar ook niet veel meer dan dat.
  Mijn verwachting is dat het zowel bij jury’s als televoters het goed gaat doen; top 5 zie ik wel gebeuren of net daarbuiten.

 13. Maarten schreef:

  Ik zie de inzending ook niet als winnaar. Daarnaast hoop ik ook dat ze niet winnen vanwege dat ze niet zo goed zijn in de organisatie.

 14. Zuiderbuur schreef:

  Ik hou hier wel van die gipsysound. En het mag ook wel eens iets anders zijn dan het typische Italiaanse canzone. Maar winst zie ik het toch ook niet halen, mijn playlist wellicht wel.

 15. GerardMartin schreef:

  Ik kan de Italiaanse inzendingen over het algemeen best waarderen maar dit is niet aan mij besteed. Vervelend en herhalend, komt zeker niet in mijn top10.

 16. riccardo schreef:

  Deze heeft me teveel cabaret. Wat zenuwachtig in tempo en geluid. Ondanks de verschillende invloeden best genre-loos.
  Ze brengt het wel goed. Het komt live beter uit de verf dan hierboven. Bij een soort van algemeen gebrek aan echt goede nummers dit jaar verwacht ik het toch behoorlijk bovenin.