Malmö live: Prognose tweede halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Daniel schreef:

  O nee, toch niet Azerbeidzjan en Georgië!

 2. Martin schreef:

  Griekenland, Malta, Georgië en IJsland hoeven van mij niet naar finale morgenavond… San Marino en Finland zie ik dan liever finale halen…

 3. Wim1970 schreef:

  Griekenland hoeft van mij niet naar de finale.

  • Wolf schreef:


   Wim1970:

   Griekenland hoeft van mij niet naar de finale.

   Hoe durf je, Griekenland is een van mijn favo’s. Daarom ga ik nu maar de hele tijd op je lopen zeiken :’) Hoe durf je een andere mening te hebben zeg. Ik ga je keihard uitlachen als Griekenland door is in Semi Final 2. Want dat is hartstikke volwassen natuurlijk.

   @vervang Griekenland door Anouk of Nederland. Voila~

   Dus even voor al onze vrinden op deze weblog die hopen dat iemand niet doorgaat nu of een schijthekel hebben aan een act of land maar wel zeikte over kritiek op Anouk.

   • Wolf schreef:


    Wolf:


    Wim1970:

    Griekenland hoeft van mij niet naar de finale.

    Hoe durf je, Griekenland is een van mijn favo’s. Daarom ga ik nu maar de hele tijd op je lopen zeiken :’) Hoe durf je een andere mening te hebben zeg. Ik ga je keihard uitlachen als Griekenland door is in Semi Final 2. Want dat is hartstikke volwassen natuurlijk.
    @vervang Griekenland door Anouk of Nederland. Voila~
    Dus even voor al onze vrinden op deze weblog die hopen dat iemand niet doorgaat nu of een schijthekel hebben aan een act of land maar wel zeikte over kritiek op Anouk.

    Verwijder deze ook maar ajb. :) dan kan het ook niet ongewild doorgaan.
    Excuses.

   • Toni (Belgium) schreef:

    Ik vind Griekenland helemaal top! Valt volledig op tussen al die mooie ballades en al die dance acts! Winnen zullen ze niet maar top tien is zeker haalbaar!
    Voor mij mag Moldavië, Italië, Nederland winnen! en een beetje griekenland ook wel! Ik hoop alleen niet dat Azerbaidjan wint! Tis mooi en act is mooi maar alles is zo perfect in elkaar gestopt! hou ik ni van!

   • Wim1970 schreef:

    Ik zeg alleen maar dat Griekenland van mij niet naar de finale hoeft, is toch niks verkeerd aan? Ik kraak het niet af zoals jij bij Anouk doet. Ik hoop ook dat Armenië niet doorgaat en Bulgarije. Of mag ik dat ook niet zeggen.

 4. Oliver schreef:

  Een gokje:

  – Azerbeidzjan
  – Malta
  – Griekenland
  – Israel
  – Ijsland
  – Georgie
  – Roemenie
  – Hongarije
  – Finland
  – Macedonie | San Marino

  Wat gun ik het San Marino morgen!!! Ik zal voor ze duimen maar ik vrees het ergste

 5. Gina schreef:

  offtopic; Belgie was niet verkeerd, maar wordt zijn zang niet grotendeels overgenomen door het achtergrond koor? Zoals bij Jedward ook gebeurde?

 6. Starkoo schreef:

  Haha naar mijn mening zeker niet finale Israël, het is te schreeuwerig, zelfde verhaal dan bij Cyprus dus gewoon lekker stranden morgen!

  Zelf geld voor het gekrijs van VJR-Macedonië en Roemenië.

  Denk finale ook naar meerderen polls en youtube tops gekeken. Door :

  1. San Marino
  2. Noorwegen
  3. Iceland
  4. Azerbeidzjan
  5. Georgië
  6. Griekenland
  7. Finland
  8. Zwitserland
  9. Malta
  10. Albanië bij gebrek aan beter!

  Voor de rest is bijna alles finale onwaardig.

  We zullen het wel zien!

 7. Marieke schreef:

  ik lees deze weblog al een tijdje en betreur dat het de laatste tijd er zo aan toe gaat. Ik vind Anouk haar nummer niet leuk, maar ik ben blij dat we in de finale staan. ook jammer dat oostenrijk niet door is met shine, wat een leuk nummer was dat! ik snap alleen niet dat er zo veel commentaar is hier. we zijn toch allemaal volwassen??
  ik ergerde mij ook aan peter maar het is alleen zijn mening, dat kinderachtige nanana en gejuig van eric vind ik alleen niet door de beugel kunnen. ik was gister met mijn man en heeeeel wat festival fanaten tesamen, maar daar had je ook mensen die er geen vertrouwen in hadden. die zijn toch ook niet uitgejoeld omdat ze ongelijk hadden? jammer hoor, dat verpest de hele sfeer hier. gan iet er op in als je er niet tegen kunt en geniet dat we in de finale staan!!

 8. Remco van den Berg schreef:

  Ik verwacht dat Noorwegen (vreselijk liedje), Georgië (suikerzoet en een kopie van Running scared, maar dan beter), Azarbaijan (de aantrekkelijkste zanger van de avond), Griekenland (een heel slecht liedje IMO) doorgaan.

  Ik hoop van harte Israël maar ben er nog niet van overtuigd. Ik verwacht ook dat Letland, Macedonië, Malta Albanië en Finland door gaan.

  San Marino was een favoriet van mij maar lijkt het niet waar te maken.

 9. Stijn schreef:

  Ik denk dat Zwitserland de finale haalt, is een van de weinige popliedjes in deze halve finale en wordt redelijk tot goed gezongen en het blijft goed hangen na 1 keer luisteren!

 10. Wouter schreef:

  Noorwegen, Finland, Hongarije, San Marino(ik gun het ze zo), Israel, Azerbaijan en IJsland zijn voor mij de favorieten, de andere 3 maken me niets uit maar ik verwacht Griekenland(omdat het Griekenland is, voor de rest vind ik het verschrikkelijk), Georgie en dan Zwitserland/Roemenie(door startpositie) ook doorgaan

 11. Wolf schreef:

  Ik ben voor Hongarije, Finland, san Marino, Letland, Noorwegen, Azerbadzjan, Malta, Natuurlijk Griekenland.

 12. Hendrik schreef:

  Deze gaan door

  1. Griekenland
  2. Azerbeidzjan
  3. Noorwegen
  4. Malta
  5. Israel
  6. Ijsland
  7. Bulgarije
  8. Macedonie
  9. Roemenie
  10. Zwitserland

 13. Thomas schreef:

  ik denk zelf, omdat alle balkan/ ex-Joegoslavische landen uit semi-1 niet doorzijn, dat er voor de overige balkan landen ook geen finale in zit. De enige die nog wel door zal gaan is Griekenland.
  Dit in tegenstelling tot voormalig USSR landen, daarvan zijn er al 6 van de 9 door.
  Nou moet ik ook zeggen dat de balkan dit jaar niet met heel sterke liedjes vertegenwoordigd is :’)

 14. Davidovich schreef:

  a. blijf on topic
  b. heb respect voor andermans/vrouws mening
  c. niet op de persoon spelen, hetzij artiest of reageerder/ster
  d. geen opmerkingen over fysieke kenmerken of seksistische/racistische/xenofobische opmerkingen
  e. medicatie op tijd nemen, genoeg water drinken en regelmatig eten
  f. tanden poetsen en let er op dat je gulp niet open staat.

  En nu naar bed!

 15. Dennis schreef:

  De volgende landen gaan door,

  – Georgië
  – Noorwegen
  – Malta
  – Zwitserland ( wordt hier kansloos genoemd, maar kan me dat niet voorstellen)
  -Israël
  – Azerbeidsjan
  – Griekenland
  – Hongarije
  – Ijsland
  – San Marino

 16. Godslimetree schreef:

  1. Malta
  2. Hongarije
  3. IJsland
  4. Armenië
  5. Zwitserland
  6. Azerbeidzjan
  7. Georgië
  8. Finland
  9. Noorwegen
  10. San Marino

 17. Wolf schreef:

  Dank jullie wel Weblog Beheerders. :) Hopelijk blijft de sfeer nu weer gezellig.

  • Kristof schreef:

   Goed van je wolf dat je ervoor gezorgd hebt dat Peter gestopt is met gastenboek te verzieken. En dat de webmasters het ervan af halen . Nu op naar de finale met onze nationale trots Anouk

 18. johannes schreef:


  Wolf:


  Wim1970:

  Griekenland hoeft van mij niet naar de finale.

  Hoe durf je, Griekenland is een van mijn favo’s. Daarom ga ik nu maar de hele tijd op je lopen zeiken :’) Hoe durf je een andere mening te hebben zeg. Ik ga je keihard uitlachen als Griekenland door is in Semi Final 2. Want dat is hartstikke volwassen natuurlijk.
  @vervang Griekenland door Anouk of Nederland. Voila~
  Dus even voor al onze vrinden op deze weblog die hopen dat iemand niet doorgaat nu of een schijthekel hebben aan een act of land maar wel zeikte over kritiek op Anouk.

 19. RobbieR schreef:

  Noorwegen graag en ook Griekenland.
  azerbeidzjan is zo’n typisch ESF nummer, gaat zeker hoog eindigen.
  Maar ik hoop meer op Italie, Noorwegen of Nederland geen typische songfestivalnummers..

 20. Br@m schreef:

  Van mij mogen door: IJsland, San Marino, Griekenland, Zwitserland, Azerbeidzjan, Georgië, Malta, Israël, Macedonië en Finland.

  Afvallers: Letland, Bulgarije, Armenië, Hongarije, Albanië, Roemenië en Noorwegen.

 21. Nordman schreef:

  Ik heb zin in morgen. Kan wat relaxter kijken in elk geval.

  Ik gok op: Noorwegen, Georgië, Azerbeidzjan, Finland, Griekenland, IJsland, Bulgarije, Israel, San Marino en Hongarije.

 22. sem schreef:

  Ik hoop zo verschrikkelijk dat San Marino door gaat. Jammer dat de act niet zo geweldig is, maar het nummer mag er zeker zijn. Had het echt vet gevonden als Montenegro en San Marino beiden in de finale zouden staan.. Maar goed,

  naast San Marino verwacht ik Noorwegen, Georgië Azerbeidzjan, IJsland, Israël, Griekenland door.

  Ik hoop op Hongarije en Finland en eventueel Zwitserland er bij.

 23. HenkdJ schreef:

  Azerbaijan is werkelijk prachtig!!! Zij gaan heel hoog eindigen :)

 24. gj schreef:

  Armenië gaat het makkelijk halen, bish plz.

 25. Esf2013Malmö schreef:

  IJsland, jeuj! :P Jullie onderschatten Zwitserland… :( Ik denk dat zoiets als dit de resultaten zullen worden:

  1. Noorwegen.
  2. Griekenland.
  3. Azerbeidzjan.
  4. IJsland (het heeft iets gaars, het heeft iets droogs… het is raar maar het werkt! ^_^)
  5. Zwitserland.
  6. Georgië.
  7. Israël.
  8. Hongarije.
  9. San Marino.
  10. Bulgarije.

  11. Finland.
  12. Malta.
  13. Albanië.
  14. Roemenië.
  15. Armenië.
  16. Macedonië.
  17. Letland.

  Dus niet mijn eigen lijstje, maar mijn verwachtingen.

 26. MarkK schreef:

  Hoe smaken kunnen verschillen: ik vind het lied van Griekenland geweldig. Ok -ik geef toe – tekst kan diepzinniger, maar het ska ritme en die goede doorleefde stem van die oude baas :-) doen het wel voor me.
  Finaleplaats verzekerd.
  AZB, NOR, GEO ook zekerheidjes.

  Voor de rest? Malta leuk, Roemenië (Please!) eruit. Oh ja, ik droomde laatste dat BUL en FIN allebei doorgingen. Voorspellende gaven?

 27. Gerardmartin schreef:

  IJsland, Hongarije en vooruit Griekenland dan maar mogen van mij naar de finale. De rest mag van mij vanavond al de mond houden of ze moeten spetterend verrassen!

 28. Gerardmartin schreef:

  Oh ja en Malta mag ook van mij naar de finale.

 29. Wim1970 schreef:

  Wat vind je nou zo top aan Griekenland? Ik vind ‘t een hoop kermisgehalte hebben en ik dacht dat we die fratsen nu wel gehad hadden. En wees maar niet bang; Griekenland gaat absoluut niet winnen, zelfs top 10 zie ik écht niet gebeuren, en misschien de finale geeneens.

 30. Wim1970 schreef:

  #34 is een antwoord op #35, hoe is ‘t mogelijk dat mijn reactie een lager nummer krijgt dan de reactie waar ik op heb gereageerd.

 31. Hebbuzz schreef:

  Mijnverwachting is dat vanavond de top 3 zal zijn:

  1 Georgië
  2 Azerbeidzjan
  3 Griekenland

  met dan een groot gat naar de rest van het deelnemers veld, waarbij eigenlijk elk land nog wel kans maakt.

  4. Noorwegen (als ze zuiver zingt, wordt overigens géén top 10 in de finale)
  5. Roemenië (het is wel heel goed, maar ook heel lelijk)
  6. Finland (zo mogelijk nog erger dan Roemenië maar fantastische show, gaat mogelijk sneuvelen vanwege de lesbische kus die in de meeste landen van deze semi niet goed zal vallen). Ik zou er niet rouwig om zijn.
  7. Albanië (toch erg sterk en veel diaspora en vrienden in deze semi)
  8. Israel (mijn nr 3 dit jaar)

  9. Bulgarije (zal goed vallen in zuid-oost Europa.
  10. Macedonië (Mijn nr 1 van deze semi. Als ze het halen waar ik helemaal niet zeker van ben, dan gaan ze meteen voor de top 10 in de finale omdat de andere Joegoslavische landen er uit liggen en kennelijk de andere landen uit deze semi het lied en/of de act ook konden waarderen.

  11. Armenië
  12. Letland (ondanks dat iedereen het stom vindt, vind ik het wél leuk)
  13. Malta
  14. IJsland (erg mooi uitgevoerd, toch sneuvelen wellicht. Ik hoop dat ik er hier heel ver naast zit en het toch doorgaat)
  15. Zwitserland (valt weg na het Disney geweld uit Georgië)
  16. San Marino (zwaar overschat en bovendien iedereen die dit leuk vind zal eerder op Azerbeidzjan en of Georgië stemmen. San Marino heeft ook geen ‘vrienden’)
  17. Hongarije (Zanger heeft totaal geen uitstraling, liedje is prachtig, Hongarije heeft ook weinig vrienden in Eurovisieland)

  Zelfs mijn nrs 15,16,17 (Zwitserland, Hongarije en San Marino) vlak ik niet uit om zich toch te kwalificeren. Met name omdat zij alle drie gisteren tijdens de juryfinale beter presteerden dan ik verwacht had. Mijn lijstje heb ik gemaakt vlak voor in de arena in ging om die juryfinale vanaf 30m van het podium te zien. Het geluid kun je dan niet heel goed beoordelen, dus ik heb mijn voorspelling niet meer aangepast.

 32. Dian schreef:

  Ik zou het ontzettend jammer vinden als Zwitserland de finale niet haalt, vind het een heerlijk nummer, bleef na een keer luisteren al de hele dag in mn hoofd hangeN! Verder hoop ik zoals voorspeld dat Malta, IJsland en Azerbeidzjan de finale halen. Zanger van Malta heeft een fijne stem en het is een vrolijk liedje, IJsland vind ik een erg mooi nummer, ondanks dat je er niets van verstaat raakt het toch, ook de powerballad van Azerbeidzjan vind ik heel lekker in het gehoor liggen. Griekenland hoeft van mij de finale niet te halen, vind het een chaotisch nummer en slaat voor mij de plank volledig mis, net als Bulgarije. Ik ben erg benieuwd vanavond!

 33. john schreef:

  Azerbeidjan-Malta-IJsland-Israël-Armenië-Hongarije-Noorwegen-Georgië-Zwitserland-Griekenland

 34. john schreef:

  Malta en Georgië zijn voor mij de toppers deze avond..Noorwegen valt in de categorie ..toooo much..net als Duitsland en Denemarken. ..Loreen-klonen. ..