Wie zingt voor Nederland in Kopenhagen?

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Esmee schreef:

  De dag die je wist dat zou komen…:-)

 2. Robbert-Rotterdam schreef:

  Misschien zingt Daniel Lohues wel het liedje, dat geschreven wordt door het schrijverscollectief DeLange-Waylon.:)

 3. Esmee schreef:

  Als het iemand wordt die ze al heel lang op het oog hadden, denk ik toch aan Trijntje Oosterhuis.

 4. Nordman schreef:

  Ik ga voor Ilse en Waylon. Nummer zal nog lang niet bekend worden gemaakt vrees ik. Nahja, kunnen we de komende maanden daar over speculeren :P

 5. Harold schreef:

  Ik denk dat Waylon een lied van Ise Delange & Lohues gaat zingen.

 6. mike B schreef:

  de winnaar van de voice

 7. Esmee schreef:

  Vraagje: kan iemand me vertellen of degene die Nederland gaat vertegenwoordigen daar ook een geldprijs of een salaris voor krijgt van de AvroTros?

 8. Rob schreef:

  Ook live op radio 2????

 9. Edwin van Thillo schreef:

  Ik hoop nog altijd op Ilse solo (ik heb niet zoveel met Lohues en Waylon), maar dat lijkt er niet in te zitten. Dan denk ik nog eerder dat Waylon solo optreedt met een nummer geschreven door Ilse de Lange en Daniel Lohues. Maar we zullen het zien vanmiddag!

 10. Bridget schreef:

  Waylon , Ilse helemaal top, maar Lohues, die is toch totaal NIET internationaal?

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Hij is een heel aardige gitarist en kan daar op het podium al spelend een derde stem zingen.

 11. Tippy2 schreef:

  Als t nummer maar bijzonder en liefst orkestraal is..

 12. Maarten schreef:

  Eigenlijk hoop ik dat de bronnen het verkeerd hebben en dat iemand anders gaat. Ik heb mijn twijfels over Waylon.

 13. Britt schreef:

  IK HOOP ZOOOOO OP SHIRMA! 1% KANS! IK WEET HET! -,-

 14. Patrick schreef:

  Tot vanmiddag mensen!

  Ik ben ook benieuwd hoe de rolverdeling precies is. Ik hoop op een duet tussen Ilse en Waylon, en dat Daniel er zijdelings mee te maken heeft. Geef hem een gitaar op het podium anders, haha.

 15. Britt schreef:

  Ik heb net gehoord op de Belgische radio dat het Glennis, Trijntje, Berget, Candy en Edsilia zijn geworden. Het schijnt daar al bekend te zijn!

  Dat is wel een topcombinatie!

 16. leo schreef:

  De vrouwelijke toppers???? Dan staat er wel kwaliteit op het podium, al blijf je afhankelijk van een knaller van een liedje! Maar ik geloof hier niet echt in….. Ik hoop dan toch maar op Waylon ft Ilse de Lange and Afrojack! En eh Daniel Lohues als kofferdrager dan maar (zo gauw die op de radio is flip ik altijd naar een andere zender!)

 17. Ray schreef:

  Waarom moet ik steeds denken aan Anouk!
  Ze wilde zelf nog wel een keer.
  Ik hoop: Anouk,Eva Simons,Yellow pearl&Rochelle,Ruben Hein,Ilse deLange,Roel van Velzen&Waylon

 18. Niels6 schreef:

  Zowel Cornald (Stap 1. Op weg naar Wisseloord Studio’s. Voor bekendmaking kandidaat #songfestival) als de AVROTROS (De @TROS gaat artiest voor deelname aan het Eurovisie #Songfestival bekend maken http://www.songfestival.nl #esf) zegt toch echt dat er 1 artiest/kandidaat is, in tegenstelling tot wat hele tijd beweerd wordt (Waylon ft. Ilse DeLange ft. …? ). Ben benieuwd.

 19. sflover schreef:

  Ze hebben het over kandidaat. Maar kandidaat zou ook een trio kunnen zijn.

  ik denk dat ilse en waylon er zeker bij betrokken zijn. ben ook bang voor daniel lohues (geen internationale uitstraling, te oud) maar hoop op hippe succesvolle dj als derde.

 20. gj schreef:

  Dus het is inmiddels duidelijk dat het een samenwerking zal worden? Bah.

 21. Rob schreef:

  Spannend he :-)

 22. sflover schreef:

  We hebben beeld…..!!

 23. Martijn schreef:

  Zag ik nou net de voorzitter van FC Twente in de zaal zitten? (Serieus)

 24. sflover schreef:

  Voorzitter van FC Twente zit in de zaal..

 25. Martijn schreef:

  Ja, Joop Munsterman zit in de zaal :-)

 26. Robert schreef:

  Dus Ilse?

 27. Kevin schreef:

  Stream werkt niet op mijn MacBook. Ik lees op twitter iets over Common Linnets? Wat houdt het in?

 28. Robert schreef:

  Ilse en Waylon!

 29. Lilly schreef:

  Ilse en waylon als groep common linnets gaan hoogstwaarschijnlijk een country song doen samen….aangezien ze samen materiaal hebben gemaakt voor een country album.

 30. Peter schreef:

  Yes, eindelijk eens een goede keuze. Nu het nummer nog afwachten. Lees ook dat ze zich niet gek laten maken en hun eigen plan trekken. Hier geloof ik in.

 31. Lilly schreef:

  Zou graag het nummer horen…country en songfestival kan ik nog even niet zo heel goed rijmen samen.
  Het nummer dat ze kiezen is nog niet bekent…ze weten zelf nog niet welk nummer het gaat worden.

 32. MarkusRotterdam schreef:

  Ik heb niet zo veel met Waylon, maar ja met Anouk had ik dat nog minder. Alles valt of staat tenslotte met de act en hoe je je presenteert. We gaan volgend jaar in ieder geval gewoon voor ze vlaggen!!

 33. Wolf7 schreef:

  Ge-Wel-Dig!

  Blij met deze keuze!

  En waarom is Ilse zoo schattig whahaha.

 34. Rob schreef:

  Hele goede keuze, en juiste mentaliteit, we gaan voor de winst aldus Ilse en Waylon. Het nummer, het liefst klein en uit het hart volgens beide. Nou , verras ons maar eens volgend jaar!

 35. Rob schreef:

  Nogmaals : te gek !

 36. Roald schreef:

  Heel blij met deze keuze en combinatie! En ik verwacht een erg mooi, goed nummer. Nederland durft wederom te gaan voor eigenzinnigheid en kwaliteit! Combinatie van “pure” country, bluegrass, een beetje soul, Ilse & Waylon allebei met gitaar… mooi!

 37. Robbert-Rotterdam schreef:

  Zo, persconferentie gezien.
  Ik moet zeggen dat ik er tot nu toe blij mee ben.
  Country is niet mijn favoriete muziek, maar ik weet dat de twee erg goed zijn in dit genre, en ik ben er ook erg over te spreken dat men niet gekozen heeft voor iets uit de middle of the road hoek. Je kunt het leuk vinden of niet, maar het is wel iets uitgesprokens. Je moet er wel wat van vinden. En dan vinden mensen het geweldig of om Anouk te citeren ‘geen drol aan’, maar er staat dan wel iets. Wat mij betreft gewoon het Anouk kunstje herhalen: klein maar indrukwekkend.