Kopenhagen live: Russische tweeling op de wip

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Kees schreef:

  mijn god, wat is dit? Echt verschrikkelijk, geen kwalificatie voor Rusland dit jaar als je het mij vraagt.

 2. Britchtofar schreef:

  De een zijn dood is de ander zijn brood zeggen ze wel eens. Als Oekraine hierdoor ook niet doorgaat….. :) Misschien dat The Common Linnets hiervan kunnen profiteren. Ik vind het wel een leuk nummer.

  • Wim1970 schreef:

   Oekraïne gaat echt wel door, wees daar maar niet bang voor.

 3. RobbieR schreef:

  Er zijn altijd wel een paar nummers die een beetje overdreven en veel over de top ESF gehalte hebben.
  Daar is Rusland er 1 van, maar ik hou hier wel van..

 4. Jvision schreef:

  van mij mag Rusland absoluut stranden in de halve finale,zowel vanwege die uitspraken/petities over en tegen Conchita Wurst als over homoseksualiteit in het algemeen(eigenlijk vind ik dat EBU Rusland een waarschuwing moet geven),maar OOK omdat ik het nummer gewoon zwak vind!!

 5. celine schreef:

  wat is de toegevoegde waarde van die wip??? ik zie t niet

 6. Arno schreef:

  Rusland zal altijd doorgaan naar de finale, door de stemmen uit de vroegere Sovjet staten en (enkele) overige punten uit de rest van Europa.

  In de finale zullen ze verder niet ver komen!

 7. harm stirnberg schreef:

  Leuk nummer voor het Junior Songfestival en al net zo ingestudeerd als vorig jaar, totaal niks spontaans en de functie van de wip ontgaat mij ook. Maar ik hoop wel dat de mensen hun beoordelen op hun prestatie en niet links laten liggen door de ongeregeldheden met Oekraine want daar kunnen deze 2 meiden helemaal niks aan doen.

 8. R schreef:

  Naast deze wanstaltige act is het nummer toch ook echt heel erg slecht? het begin van het nummer.. tenenkrommend!

 9. Patrick schreef:

  Ik vind het naïef om te denken dar Rusland niet doorgaat. Als een draak van een nummer uit 2010 van Rusland doorgaat dan gaat dit zeker door. Dat is nu eenmaal het oneerlijke van het Songfestival. Er wonen veel russen in Estland, Letland, Oekraïne, Armenie, Moldavië en Azerbeidzjan. Reken maar dat ze doorgaan..

  • Wim1970 schreef:

   Zo’n draak van een nummer vond ik Rusland ’10 niet, draai ‘m zelfs nog weleens.

 10. Wim1970 schreef:

  Dit nummer staat op repeat in m’n auto, heerlijk nummer. Maar stiekem hoop ik dat Rusland de finale niet haalt i.v.m. de situatie in Oekraïne. Oekraïne daarentegen gaat veel sympathiepunten krijgen.

 11. Henk Jan schreef:

  Als homo moet je zeker niet stemmen op Wit Rusland, Rusland en Oekraïne. Ook niet op Armenië. Puur vanwege al het angstvallige xenophobe anti-homogedoe van die landen. Jammer voor Oekraïne, supercool nummer dat Tick Tock, maar mijn stem krijgt ze niet. Kon ik maar op Conchita stemmen… Zucht. :-p

  • Wim1970 schreef:

   Niet alle inwoners van deze landen zijn homofoob. Ach, en zo homovriendelijk zijn sommige Nederlanders ook niet en daar is de Canalpride schuldig aan. Dat geeft een vertekend beeld van homo’s. Men denkt daardoor dat alle homo’s in een string op een boot staan te springen. De Canalpride afschaffen is de beste methode voor acceptatie.

   • Meks schreef:

    de canalpride is niet alleen in string-springende homo’s… die komen in beeld ja, dus meer een taak voor de media.

   • RobbieR schreef:

    Juist moeten wij het niet negeren, wat Wim zegt er zijn ook zat homo’s in die landen.
    Hoe slecht hebben zij het niet en dan gaan wij dat nog negeren?

    Nee statement maken.

    En moet ik nu alle landen negeren die ik mooi vind waar een behoorlijk tintje aan vast zit? Dacht het niet.
    Ik stem op azerbeidzjan ook zo’n mooi nummer..

 12. Placide schreef:

  Rusland gaat ieder jaar naar de finale evenals de Oekraïne. Aan Azerbeidzjan hoeven we niet te twijfelen, want reken maar dat die hoog gaan eindigen en de grote kanshebber zijn voor de eindoverwinning. Het is niet te hopen, maar de kans is zeer groot dat dit gaat gebeuren.

 13. Jvision schreef:

  Azerbeidzjan zal vast doorgaan naar de finale en daar hoog eindigen,maar persoonlijk raakt het nummer me niet!
  Het nummer en de uitvoering van Oekraine vind ik daarentegen erg tof!!!!(denk dat Oekraine weer erg hoog gaat eindigen)

 14. Bandido - Georgia schreef:

  De situatie in Oekraine zal Rusland vast wel wat punten kosten, maar ze gaan gewoon linea recta door naar de finale. Niet alleen vanwege de Russische diaspora, maar ook omdat het best een goed en pakkend liedje is. Datzelfde geldt voor Azerbeidzjan, wat zoals elk jaar weer staat als een huis. En ook Oekraine gaat naar de finale. Al met al een goede serie nummers achter elkaar.

 15. RobbieR schreef:

  RobbieR: Juist moeten wij het niet negeren, wat Wim zegt er zijn ook zat homo’s in die landen.Hoe slecht hebben zij het niet en dan gaan wij dat nog negeren?Nee statement maken.En moet ik nu alle landen negeren die ik mooi vind waar een behoorlijk tintje aan vast zit? Dacht het niet.Ik stem op azerbeidzjan ook zo’n mooi nummer..

  behoorlijk politiek tintje :-)

  Ik vind de Oostblok landen juist goede inzendingen hebben dit jaar en ook goed uitgevoerd.

 16. Nordman schreef:

  Rusland gaat elk jaar door, maar er komt een keer een moment dat ze niet doorgaan en dat kan dit jaar gebeuren: combinatie van dertien in een dozijn lied (die ik zelf wel leuk vind trouwens maar laten we eerlijk wezen, bijzonder is het toch echt niet) en politieke redenen (helaas, maar ik zie het wel gebeuren). Wat mij stoort zijn de attributen, ik vind het niks toevoegen. Als het de finale haalt, zie ik het daar zeer laag eindigen.

  Azerbeidzjan heeft een mooi nummer maar winnen? Dan winnen wij eerder! Haar Engels is slecht (doet toch een beetje afbreuk aan het lied vind ik) en het lied is op het eerste gehoor niet pakkend genoeg om te kunnen winnen.

  Oekraine: geen idee wat dit gaat doen in de finale..

  • Jvision schreef:

   Ik hoop idd dat dit het jaarr is dat Rusland NIET doorgaat naar de finale!! Van Armenie en Turkije werd ook altijd gezegd dat ze altijd door zouden gaan naar de finale,maar Armenie 2011 en Turkije 2011 bleven ook steken in de halve!

 17. 020Nick schreef:

  Azerbeidzjan vin dik steeds mooier worden. In tegenstelling tot vorig jaar (Waar het glazuur me van de tanden bij spatte en die zanger zo fake was als driekwart van Marijke Helwegen), vind ik dit jaar dat ze echt een heel mooi lief liedje hebben gekozen. Stemmen kopen, liever niet, want met dit nummer komen sowieso wel mijn top 10 in.

 18. He1n schreef:

  Ik wordt hier KOTS MISSELIJK van.
  Stemmen we nu op een nummer of omdat Rusland die Wurts niet accepteert maar Rusland moeten boycotten???
  Tis godsgeklaagd . Stem op een mooi nummer ook al komt het uit……..
  Waar zijn jullie mee bezig..jullie werken er net zo hard aan mee om te veroordelen.
  Wie heeft het mooiste nummer en wie brengt het geheel op een mooie manier???
  Henk-Jan????!!!!!!!!???.(en meerderen) Denk hier over na!