Wenen live: Duitsland en Verenigd Koninkrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Nena schreef:

  Kandidaten voor de laatste plaats zijn wij mij betreft Armenie en Albanie. Zwaar onterecht dat die landen, ongeacht rotlied of valse zang, ieder jaar door zijn.

  • Dennis schreef:

   Je kritiek deel ik van harte, ze zongen gisteren niet echt heel goed. Echter ken de feiten, Albanië heeft de laatste 5 edities, 3 x de finale gemist. Armenië was er in 2011 ook niet bij in de finale.

   • Nena schreef:

    Echt? Had ik moeten weten. Hoe is het dan in godsnaam mogelijk dat die landen gisteren door waren? Rusland, Ukraine, en Roemenie zijn landen die volgens mij nog nooit de finale hebben gemist, evenals Griekenland. Hoe verklaar je dat? Ukraine heeft meestal wel goede liedjes, maar Rusland en Roemenie?

   • Optima schreef:

    Rusland en Roemenië hebben ook altijd goede liedjes.

 2. JH schreef:

  Ja Albanië is zeker onverdiend naar finale, wat vals..

  • Optima schreef:

   Ik denk dat Albanië gered is door de vakjury, waarschijnlijk heeft ze daar erg goed gezongen.

 3. Leendert Jan schreef:

  Die Britten gaan zich toch de ogen uit de kop schamen voor dit broddelwerkje… Verschrikkuluk! Die gaan echt laatste worden hoor.

 4. Ria NL schreef:

  Goede repetities van Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, laatst genoemde vond ik nu beter dat bij de 1e repetitie, alleen het jurkje van zangeres Bianca vind ik niet mooi. Het liedje vind ik wel leuk, juist omdat het heel iets anders is dan dat je uit het land zou verwachten. Ann Sophie van Duitsland vind ik een geweldige zangeres die haar liedje goed aankan.

 5. riccardo schreef:

  Duitsland, blijf het persoonlijk best een goed nummer vinden, twijfel nu wel een beetje aan hoe het op zo’n avond valt.
  Ann Sophie vind ik een goede verschijning.
  Viel erfolg Deutschland!

  Engeland is echt të slecht. Valt hier nog iets aan uit te leggen. Better luck next time!

 6. Esmee schreef:

  Duitsland: ook al vind ik het zelf niet geweldig, het heeft toch wat.

  UK: het duurt te lang.

 7. Mike B schreef:

  Bye Bye Baby, Baby bye bye

 8. Daniel schreef:

  De Engelsen hebben voor het eerst sinds jaren weer een goed nummer. Jammer dat het optreden niet uit de verf komt tot nu toe.
  Duitsland verdient een hoge notering!

 9. Nordman schreef:

  De Britten toch….ik kan er weinig positiefs over zeggen.

 10. Alviarin schreef:

  Zelfs Gemini was beter dan dit. Hoe durf je als zo een muzikaal toonaangevend land met zoiets plat afkomen. Jaren 20 meets electro pop oké, maar dit is zo amateuristisch en plat dat het zelfs nog niet eens geslecteerd zou zijn geweest voor een Vlaamse Eurosong. Nog iets van hoop dat het riedeltje in de CD versie enige potentie had, is dit met deze uitvoering vakkundig de nek omgewringd. UK, sta je plaats maar af aan Australië, we zullen wel gebruik maken van Londen als accomodatie als Australië het ESF wint.
  Wat Albanië betreft: dat was toch zo slecht niet. Ik vond ze wel zuiver, zij het acrobatisch zingen. Zal er niet door zijn geweest door diaspora, maar deels ook doordat Italië meestemde en ze daar The Voice heeft gewonnen. Dat circus van Servië had ik graag ingeruild voor jullie Trijntje. Mijn 5 stemmen op haar hebben dus niet geholpen.

  • Leendert Jan schreef:

   Italië stemde gisteren niet mee hoor. En sorry, het was niet acrobatisch, het was gewoon ontzettend vals.