San Marino kiest voor discoversie ‘I didn’t know’

Dit vind je misschien ook leuk...

53 reacties

  1. sflover schreef:

    vreselijk!!

  2. Maarten schreef:

    Van wie waren die positieve reacties?

  3. Jan de Taalregelman schreef:

    Ik krijg er een Amanda Lear gevoel van : https://youtu.be/CH8p-kVRGFw

  4. youri schreef:

    Geeeeennn finaleeeee

  5. reprep schreef:

    beste keuze die ze hadden kunnen maken, natuurlijk geen geweldige song, maar deze disco versie is wel 10x beter als de vorige versie.

    zou nog steeds hele prestatie zijn als ze niet laatste worden.

    • Leendert Jan schreef:

      Nou dat dacht ik vorig jaar ook, maar het arme Zwitserland eindigde zowaar volledig onterecht nog achter ze.

  6. Ria NL schreef:

    Ik vind de disco versie wel iets leuker om te horen maar verder heb ik helemaal niets met deze inzending van San Marino. Van mij hoeft dit zeker niet naar de finale

  7. riccardo schreef:

    Cult hitje?

  8. Leendert Jan schreef:

    Wtf…. In welke time warp zit dit land?? De EBU heeft dit verzoek vast gehonoreerd omdat ze daar ook weer eens lekker willen lachen…

    • Jadus schreef:

      Het is natuurlijk amper een land te noemen… Woerden heeft meer inwoners.

  9. Jadus schreef:

    Dit is zo slecht. Ik dacht dat die vorige versie gewoon een dikke middelvinger naar het songfestival was, maar blijkbaar nemen ze het echt serieus en trokken ze zich de kritiek aan.

    Het enige gunstige is dat Douwe Bob niet meer hoeft te vrezen dat hij na deze man moet optreden, want na de vorige versie van dit nummer was ‘Slow Down’ niet bepaald de boodschap waarop de kijkers zitten te wachten ;)

  10. Esmee schreef:

    Deze disco-versie vind ik niet geslaagd.
    Dat die man een transformatie heeft ondergaan is wel een vooruitgang. Maar ja.

  11. Michel schreef:

    Waar is die “goeie-ouwe-tijd” van ’n oprechte Ierse kalkoen? De prachtige stemmen van Russische bejaarde vrouwtjes? De devote klanken van ’n Leger des Heils band? De schitterende Slavische klanken onder het karnen tussen een Poolse boezem? Ik zeg ’t jullie; ESC is niet meer wat het was en is aan het verloederen:P

    • Wim1970 schreef:

      Dat is 2008, 2012 2013 en 2014. In elk jaar zit wel een circusact, maar om dat nu meteen verloederen te noemen… In 1980 had je Papa Pinguin.

  12. Deniz schreef:

    Beter als de andere versie, maar nog steeds niet echt finalewaardig.

  13. Esmee schreef:

    Over dit nummer zou een hoop gezegd kunnen worden. (ik zal dat niet doen, :-)) Maar de tekst vind ik bijvoorbeeld zeker niet slecht. Eerder welgekozen zelfs! Ook het pratend zingen is wat mij betreft niet persé verwerpelijk. Ook de melodie is niet helemaal ‘fout’ te noemen. Kortom, dit nummer had mijns inziens potentie om bij liefhebbers aan te slaan. Remember ‘Je t’aime…..moi non plus’.
    Maar waar ik bij de clip van de eerste versie nog ‘griezelde’ van die persoon, en in een deuk lag om die overdreven symbolen (ze gingen er humoristisch mee om), kan ik bij deze disco-versie alleen nog maar denken dat ze wellicht bang waren om naar de finale te geraken.

    • Esf2016Stockholm schreef:

      “I peed inside your mind” en “I am a dick tit”? Heel poëtisch.

  14. Patrick schreef:

    Heeft Ralph Siegel toch weer een eigen versie geschreven van dit lied? :P

  15. AnnaMaria schreef:

    Och arme.

    Sommige positieve reacties en verzoeken op de disco versie waren bij wijze van grap geplaatst.

    Dat ‘land’ is echt niet meer serieus te nemen.

  16. Michael schreef:

    Het enige ‘positieve’ aan dit ‘lied’ is dat het heláás wel blijft hangen.

  17. Insight schreef:

    Te komisch deze inzending . Hoewel Disco style is toch nog redelijk vertegenwoordigd. In de 70ties”disco genre hebben we nog Finland wat wel stuk beter is, late 80ties disco van Belgie en hedendaagse Letse electro disco

  18. Nordman schreef:

    Dit is nu officieel mijn guilty pleasure. Zou het toch een stunt vinden als ze zich weten te kwalificeren.

    • jim schreef:

      dit soort gedrochten komen zelden voorbij de laatste plaatsen van de semi’s

  19. Guus70 schreef:

    Op naar de finale, heerlijk!

  20. Gerardmartin schreef:

    Geweldig deze man en je ziet hem hier live in plaats van al die opgepimpte clipjes die live allemaal zo heerlijk keihard door de mand vallen. Op naar de finale met San Marino, heb ik zo maar 3 favorieten!?

  21. Hebbuzz schreef:

    Ah ze hebben er nu een echte fun entry van gemaakt, nog altijd bagger, maar wel 10x beter dan de vorige versie. Zou Lys Assia samen met Monetta de backings mogen doen? Wat een gedrecht nog steeds.

  22. robbert-rotterdam schreef:

    Was de oorspronkelijke versie al niet goed, deze is meer dan lachwekkend, vooral ook omdat het juist lijkt dat ze zichzelf wel heel serieus nemen. Nee, deze versie duwt Polen van de laatste plaats in mijn ranglijst.

  23. Bandido-Georgia schreef:

    Het is inderdaad beter dan de vorige versie, maar dat zegt in dit geval niet zo heel veel. Het is natuurlijk allemaal droevig, maar het ESF heeft aan de andere kant altijd wel wat clownesque inzendingen gehad en dat heeft ook wel zo zijn charme. Misschien is Serhat wel familie van Cetin Alp.

  24. Paysbart schreef:

    Dit vind ik een goed voorbeeld van een lied & act dat zo slecht is, dat het daardoor weer leuk wordt. Dit zal geheid een Euroclub knaller worden (remember Sieneke….)
    Net als Jan krijg ik er ook een Amanda Lear gevoel bij.
    Ik zie dit liever naar de finale gaan dan zo’n Zweeds Prefab lied van Azerbeidzjan (en als Valetta met een draak de finale wist te halen, waarom dit niet?)

  25. Dick schreef:

    Whahahahahahahaha. Zo nu ben ik bijgekomen en ga ik toch maar een reactie plaatsen. Dit is zo´n foute song, en het origineel was al zo bizar slecht, dat het bijna komisch wordt om naar te luisteren. Ik krijg hier een jaren 70 gevoel bij maar dan het verkeerde jaren 70 gevoel. Als dit de finale gaat halen dan weet ik het echt niet meer, kan me er geen voorstelling van maken. De juries gaan dit volledig boycotten, dat hoop ik althans. Ik vrees alleen voor de televoters… Ik hoop van harte dat de goede smaak de boventoon zal voeren.

  26. Kenny schreef:

    Ik luister iets liever naar San Marino dan naar Finland dit jaar. (San Marino heeft een iets afwijkende nummer dan Finland). ;)

  27. jim schreef:

    als dit de finale haalt dan eet ik allebei mijn schoenen op… inclusief veters

  28. J1. schreef:

    Nog steeds vreselijk en kansloos!!! Nederland tussen San Marino en Montenegro ergens op de 8e startpositie zou mooi scenario zijn :D

  29. Nick schreef:

    Ver-schrik-ke-lijk

  30. mike B schreef:

    Nog steeds leuk :)

  31. rad schreef:

    jammer!

  32. Kenny schreef:

    Hoe dan ook. finale voor Douwe Bob gaat zeker lukken. Finland en Moldavië zullen naar mijn mening het zeker niet beter doen dan Douwe, dus eindelijk weer finale ^^

  33. Arno schreef:

    Een kleine vooruitgang misschien, maar het nummer mag wat mij betreft in de halve finale blijven hangen. Dat optreden in de videoclip lijkt heel wat, maar als je goed kijkt is het hartstikke nep. Serhat is erin gemonteerd en staat waarschijnlijk gewoon voor een green-screen. Je ziet heel duidelijk dat er iets niet helemaal klopt met de scherpte en de belichting.

    • Kenny schreef:

      Toch mag San Marino van mij naar de finale. Hopelijk stemt iedereen op een goed manier en dat iedereen inziet dat er dit jaar al te veel saaie pop nummers zijn en dat San Marino met zijn nummer een hogere plaats verdient. Het heeft een beetje een jaren 70 disco stijl en dat luister ik liever dan het Hongaarse schreeuw nummer. en de meeste andere nummers zijn ook weinig aan. ;)

  34. Placide schreef:

    Finale onwaardig dit.

  35. Hoi schreef:

    Ik krijg een Amanda Lear dejavu;-)
    Jaren 70 disco.
    Nou ja…vintage is helemaal in…

  36. Esf2016Stockholm schreef:

    Ik vind het wel mooi dat sommigen van jullie dit nummer in de finale zouden plaatsen. Gelukkig maar dat de Nederlandse mening niet de boventoon voert op het Songfestival.

    • Jadus schreef:

      Jouw mening ook niet :)

      Dit nummer is ‘camp’, oftewel fout. Sommigen vinden dat wel een leuke afwisseling tussen alle serieuze (maar zeer afgezaagde) deelnemers.

  37. Kenny schreef:

    Ik heb een scoreboard gemaakt, iedereen kan hier stemmen: http://tummiweb.com/scorewiz/rsvp/146896/htbMN

    Hier kan iedereen de resultaten zien: http://tummiweb.com/scorewiz/scoreboard/view/146896/eurovision-songcontest-2016

    :D

  38. Esmee schreef:

    Gisteren even op Youtube een interview van die man gelezen. Het was niet helemaal te verstaan, maar als ik het goed heb begrepen, was hij vroeger tandarts. Totdat hij voor het artiestenvak koos. Hij is ook producer.
    Zijn vorige single ‘Je m’adore’ (Vertaling: ‘Ik hou heel erg van mij’, of zoiets)een hit in Frankrijk zijn geweest. En hij had een boodschap, namelijk dat de mensen zichzelf vooral niet al te serieus moesten nemen. Welnu, dat doe ik hem ook maar niet. Hij doet me een beetje aan de vroegere Sjef van Oekel denken;-)

  39. Jan de Taalregelman schreef:

    In het Italiaans : https://youtu.be/lP1rh9gjVKI

  40. Esmee schreef:

    Gaaf! Er zit alleen geen camp-filmpje bij. Maar dat kon in deze versie best eens zijn redding zijn! :-)

  41. Kenny schreef:

    Ik vind het nummer van San Marino dit jaar steeds leuker worden. Het springt er voor mij meer uit dan al die andere standaart saaie pop nummers. In de eersts semi-finale ga ik op IJsland en San Marino stemmen. ;)