Douze Points 2017 [10]: Griekenland

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Edmol schreef:

  Next …

 2. Kenny schreef:

  Ik snap nog steeds niet waarom mensen zo vol lof spreken over Bulgarije en Griekenland dit jaar. Beide landen hebben weer zo een cliché nummer ingestuurd. Hier wil ik niet de TV voor aanzetten.

 3. Nordman schreef:

  Dit nummer vond ik de eerste keer dat ik het hoorde maar een matig dancenummer. Nog steeds vind ik het geen geweldige track, maar wel één die ik de laatste weken leuker ben gaan vinden. Op een schaal van tien zou ik dit een zeven geven wat voor mij gelijk staat aan ‘aardig, maar niet bijzonder’. De Grieken weten altijd wel met een sterke staging te komen dus een finaleplek moet er in zitten. 17/43

 4. Br@m schreef:

  Ik vind dit een prima nummer; niks mis mee. En Demy vind ik de knapste zangeres van allemaal. Heeft niks met de inzending te maken maar ik wou het gewoon even kwijt. Mijn nr. 8 dit jaar.

 5. Luuk schreef:

  Gewoon een prima dancenummer, maar ook niet heel speciaal. Dit gaat waarschijnlijk wel naar de finale. Mijn nummer 19.

 6. riccardo schreef:

  Ook hier is een markt voor. Volgende graag!

 7. MarkusRotterdam schreef:

  Ik hou hier wel van. Oké, het is niet geweldig, maar luistert lekker weg.
  Finale? Ja, doe maar.

 8. Sandert schreef:

  Griekenland is nog nooit als laatste geëindigd, wat ik best knap vind. Het mag van mij dit jaar echter wel gebeuren.

 9. Ria NL schreef:

  De coupletten vind ik nog wel aardig maar het refrein maakt het erg goedkoop voor mij. Ik ben hier dus niet erg over te spreken.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Ouderwetse en afgezaagde dance. Ik val hiervan in slaap

 11. He1n schreef:

  Wat een 10000 in een dozijn k.nummer. Knapste vrouw zegt Bram…nep_neus…nep_tanden…nep_haar. Al met al een barbie

 12. Pompoen schreef:

  Heerlijk nummer tussen al die (saaie) ballades dit jaar, mag naar de finale!

 13. He1n schreef:

  Wel veel goeie stemmen bij al die balleds Pompoen. Ik vind het nivo erg hoog dit jaar. Italie erg overschat…wat een K3 nummer. Frankrijk…een heerlijk nummer en dat is pas een mooie meid.

 14. Eddy schreef:

  It’s (the horror) ‘Cascada’ all over again.
  Een kopie van een kopie van een kopie.
  Nu alleen die Demy nog van een trap laten afkomen en je hebt ‘Glorious’ opnieuw maar met een jongere zangeres (die van Cascada was echt té oud om de vamp uit te hangen … nou ja, voor Duitse normen is/was ze dat misschien wel??).
  Voor alle fans van dit onding, ‘Glorious’ is als 21ste geëindigd in Malmö (en dat was in 2013) … zucht …

 15. He1n schreef:

  Idd Eddy

 16. Michael Adam schreef:

  Middle of the road nummertje. Absoluut niet vervelend om te horen maar het boeit ook niet echt. Ben benieuwd of ze het live wat spannender kan maken. Had meer verwacht van Griekenland maar na vorig jaar is dit een parel.

 17. dick schreef:

  Als je ziet uit welke schrijvers-componisten-koker dit nummer komt verwacht je een geweldig lekker nummer maar Griekenland stuurt dit jaar m.i. een muzikaal prul wat snel verveelt. De zangeres heeft een fake-uitstraling en live een twijfelachtige reputatie. Desalnietemin denk ik dat het de finale haalt en ergens onderaan gaat eindigen.

 18. MarcvdHeijden schreef:

  Toegegeven, het is een klein beetje simpeltjes en vrij goedkoop allemaal. Maar dit is wel een van de nummers die ik met plezier voorbij hoor komen. Ik zie de juries dit dus ook niet onderaan hun lijstjes plaatsen. Dat, opgeteld bij de flinke diaspora die Griekenland kent, zal er ongetwijfeld voor zorgen dat we dit nummer twee maal voorbij zullen zien komen.

  1. Azerbeidzjan, 2. België, 6. Finland, 16. Albanië, 19. Australië, 21. Portugal, 22. Zweden, 23. Griekenland, 38. Georgië

 19. RobbieR schreef:

  Nee zielloos nummer. Doorsnee.
  Jammer want Demy kan beter .

 20. GerardMartin schreef:

  Helemaal geen bal aan en me kont is knapper!

 21. GerardMartin schreef:

  Ga niet zonder de deur uit!

 22. Dennis schreef:

  Ja ik hou er van………. There’s a echo ………………… blijft lekker hangen. Ook een heerlijk lied om lekker in de auto te draaien……….
  Finale ja daar ben ik van overtuigd…… Een leuke bijdrage uit Griekenland.

  1. Azerbeidzjan 2. Griekenland 3. België 4. Finland 5.Zweden, 6. Montenegro 7 Australië 8 Albanië 9.Georgië 10. Portugal

 23. Hans schreef:

  GerardMartin:
  Helemaal geen bal aan en me kont is knapper!

  Ze heeft lekker veel haar