Dit is de videoclip van Outlaw in ‘Em!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Peter schreef:

  Professioneel, kan niets anders zeg. Ziet er geweldig goed, het nummer komt nu ook beter tot zijn recht, had het echter wel ingekort tot de 3 minuten versie die op het podium moet worden gebracht. Heb nog steeds niets met het nummer, maar misschien gaat dat nog komen.

 2. Davidovich schreef:

  Aardige clip maar zie niet het verhaal echt goed verteld worden. Erg korte shots waardoor het wel heel fragmentarisch wordt. Dacht in het dat er een soort Rihannah Only girl in the world vibe in de clip zat maar die kwam er op een eigen manier niet uit voor mij. Het nummer is geweldig en live zal het kicken. Heb daar geen enkele twijfel over maar clip kon beter!

 3. Michael schreef:

  Ik vind de clip niks aan

 4. Johannes schreef:

  Super! Een kunstwerkje!!! Kon niet meer wensen, wat een kanjer die Waylon!

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Vind de clip goed in zijn soort, net zoals het lied.
  Het is nog steeds een kwestie van smaak of het nummer gaat aanslaan.

 6. Max Mark schreef:

  Geweldig! Prachtige strakke clip.

  Zou hij met z’n motor op het podium komen??

 7. GerardMartin schreef:

  De clip vind ik net zoals elke andere clip, mooi gedaan maar je hebt er verder niks aan want het gaat uiteindelijk om de live uitvoering. Het lied blijft zoals ik al eerder zei niet mijn lied en ik zie er helaas ook geen winnaar in.

 8. dick schreef:

  Veel fragmentarische mooie sfeerbeelden die aansluiten bij de muziekkeuze. Het heeft wel wat! Als dit een voorbode is van het optreden dan zie ik het wel zitten.

 9. Wtr86 schreef:

  Je hebt wat mij betreft twee type songfestival fans, de ene is die helemaal wild wordt van de Zweedse type inzendingen, Griekse melodieën en queens.

  En je hebt de mensen die graag muziek horen van het oude genre.

  Deze mensen zullen nooit de telefoon oppakken voor Waylon en zullen nooit voor hem bellen? Erg, nee hoor ieder z’n smaak.

  Waylon moet het vooral hebben van de mensen die dit een geweldig nummer vinden, en die zijn er genoeg. En zoals zo vaak al gezegd, van de mensen die je nummer niks vinden heb je niks te vrezen, je hebt pas te vrezen als de mensen die je nummer geweldig vinden niet de motivatie hebben om voor je nummer te stemmen.

  Als Waylon deze groep overhalen om de telefoon te pakken dan kan het gewoon net zoals CATS hoog komen, en ik heb geen enkel voorteken gezien dat fat niet gebeurd, Waylon is zeer professioneel en kan het nummer als geen ander brengen.

 10. Dirk Marko schreef:

  Hij daalt wel behoorlijk bij de bookies.

  • Anonimus schreef:

   The struggle is real.

  • Starkoo schreef:

   Zijn maar domme gokkers denken ze nou echt dat die belachelijk kip gaat winnen EBU had het af moeten keuren, de tijd van kermis moet is voorbij zijn!

 11. Roel schreef:

  Fijn..de clip is af. En de hoed is terug van weggeweest.

 12. Nordman schreef:

  Waar ik vanmiddag nog warm werd van de teaser, laat de volledige videoclip me echt helemaal koud. Ik vind dit niks aan. Ik vind het nummer tof, maar de clip is niet mijn smaak. Ik kijk liever naar de DWDD clip. En dat is alleen maar goed, want live weet Waylon me tot nu toe wel in te pakken. Ik hoop dan ook dat we op het podium iets compleet anders terug zien, aub geen motor ofzo (daar vrees ik serieus voor). Wat Waylon ook gaat doen, ik blijf wel trots op deze inzending.

  • Peter schreef:

   Ik heb nu precies het tegenovergestelde. Live doet dit nummer me helemaal niets. Vrees dat door het vreselijke gejank met gitaren en overige muziekinstrumenten zo tegen het einde de kijker niet doet afhaken om voor dit nummer te stemmen. Laat hem aub niet met motor het podium opkomen rijden, wordt het een soort van Liberace vertoning. Voor degene die niet weten wie dat is, google maar.

 13. Br@m schreef:

  Ik kijk ook liever naar DWDD clip; deze nieuwe clip doet me totaal niks.

 14. Esmee schreef:

  Koelere, wat een clip. Ik heb geen woorden om me er over uit te drukken. Haha.

  Wat zei hij ook alweer dat de act zou worden? “Sexy, cool, daring”…. en nog wat. Ben benieuwd.

 15. Esmee schreef:

  Ik weet niet of Pannecoucke de clip met hem heeft gemaakt, maar het is wel heel origineel én gedurfd.

 16. riccardo schreef:

  De kracht is ook de zwakte. Het is niet herkenbaar Songfestival. Niet in beeld en geluid. De clip heeft fragmenten en elementen waarvan ik denk dat is interessant, mooi, cool of controversieel en maakt wat mij betreft op dat vlak wel een veel betere indruk dan die van het Muziekcafe. Of je hiermee een stijgende lijn qua polls, charts of punten weet te pakken, daarvoor vind ik het langs verschillende kanten en als geheel, niet slecht maar ook niet helemaal kloppend.

 17. hein schreef:

  Wat een stoer gedoe Waylon…
  Kijk mij eens stoer zijn…this is me!!
  Wat die strop voor betekenis heeft..???
  Wat een drama wordt dit..
  Meerwaarde?..Nee wordt meer een afgang.
  Hij heeft compleet de plank misgeslagen met de clip en zeker het door hem gekozen nummer
  Hoor hem net bij Umberto…wat een hysterisch nummer en wat een likemyself person..

 18. hein schreef:

  Paperboy…liedje gezongen bij Umberto door Waylon
  Jezus. Geweldig.
  En nu the world can wait…
  Outlaw het meest beroerde nr..

  • Tippy2 schreef:

   Hein, nee het is lekker stoer om iemand af te zeiken vanuit je luie stoel. Waylon heeft in ieder geval ballen. Ik vind het gaaf, lekker stoer en een keertje geen zoete ESF bijdrage. Super Waylon! Go for it!!

 19. Remco Berg schreef:

  Clip is best mooi, maar jammer dat deze niet eerder is verschenen voor eventuele preview shows. Ik hoop dat Europa hier voor gaat en niet voor gladde Zweedse jongetjes.

  • GerardMartin schreef:

   Ik moet heél eerlijk bekennen dat ik het Zweedse riedeltje véél leuker vind dan de Nederlandse bijdrage?

 20. Ria NL schreef:

  Mooi clip, past helemaal bij Waylon en zijn liedje.

 21. Joke schreef:

  Vind de clip een rommeltje, lijkt wel een mood board.Filmpjes, native indians, founding fathers, als duiveluitdrijvers, tja het roept vragen op, Waylon als common linnet Waylon, Waylon op motor,slonzig rock&roll junkie, tja je ziet hem ook geen 1 keer synchroon in de camera of lang de camera heen zingen.Komt nu nog niet echt over, wat hij hier mee wil uitdragen.Wel top dat er ondanks alle rust, toch nog steeds weer iets nieuws doorsijpeld.Maar echt overtuigend en met visie, dat voor mij dan weer niet !

 22. hein schreef:

  Weinig reacties op dit item…zegt al genoeg
  Bagger!
  Wat een miskleun deze clip en het nummer..en hij heeft een super
  stem.
  Jammer!!
  Thx…..but no thx

 23. robbert-rotterdam schreef:

  Nee, niet Pannecoucke, maar Shawn Brinks heeft de clip geregiseerd.

 24. riccardo schreef:

  Toch denk ik dat als dit van begin af aan de officiële clip was geweest waarmee het Songfestival minded deel van Europa, blogs, fora, kennis had gemaakt met Outlaw in ‘Em het alvast meer vaste volgers had gekweekt. Dat blijft jammer. Ook de DWDD versie was al veel beter geweest om in de diverse pre-shows te bekijken.
  Dat alle Songfestival clichés worden vermeden vind ik persoonlijk goed en prima. Of dat in dit geval ook goed uitpakt weet ik nog steeds niet. Mensen reageren op wat ze zien en dat andere live clipje doet het hem gewoon niet. Niet genoeg in ieder geval.

 25. Matje schreef:

  Het gaat hoe dan ook alleen om het optreden in in Lissabon . Vergeet niet dat tijdens de previews nl steeds word verdoemd vanwege dat Waylon niet genoeg communiceert met het publiek en domme fans het hem nog steeds kwalijk nemen dat hij tcl snel vaarwel zei. Meningen zijn gebaseerd op roddels en achterklep. Ook word het lied te vaak vergeleken met dat uit 2014 . Mijn vermoeden is dat de niets van dit wetende kijker gewoon alleen voor het lied gaat en dat staat als een huis . Tuurlijk is country een genre dat niet door iedereen geliefd is maar zie genoeg aanhangers voor een mooi succes

  • riccardo schreef:

   Is ook zo Matje. Het is alleen dat ook nu weer als ik deze clip bekijk ik echt zoiets heb van ‘ zo verdomd lekker nummer’ maar ESF? Ze zullen gezien reacties die ik oppik wel echt iets moeten doen om ook aan het songfestival verwachtingspatroon van de mensen tegemoet te komen. Het is in stijl veel meer uitgesproken dan TCL waren dus in eerste instantie muzikaal veel meer tegenstand te overwinnen. Nu begin je toch een beetje op achterstand. Dat is jammer. Goeie hoop, dat zeker.

 26. Matje schreef:

  De constante aanvallen van fans op de persoon Waylon , overigens ongenuanceerd , zorgen ervoor dat ook de bookies de weg kwijt zijn.
  Persoonlijk probeer ik hieruit iets positiefs te halen , mocht tot nu toe het lied niet opvallen des te meer . mits juiste uitvoering , het een impact zal geven.
  Jammer dat alles niet van te voren goed is aangepakt wat marketing betreft. Al jaren laat NL zich nergens anders zien dan op eigen bodem bij EIC. Jammer want je mist toch publiciteit als je bij elk preview show afwezig bent. NL word vaak hierdoor als hooghartig gezien maar men vergeet dat bijna al onze deelnemers door hun status al een vol agenda hebben maar door hier geen rekening mee te houden geeft tevens ook aan dat men dit soort evenementen niet serieus neemt maar het wel steeds meer is de laatste jaren.
  Hopelijk is het volgend jaar anders ongeacht de uitkomst in Lissabon.

 27. Leo schreef:

  Ik zou nog steeds die geweldige doventolk wel op een pilaar op het podium willen zien!