Lissabon live: België/ Tsjechië/ Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Gelukkig Sennek was een stuk beter en camerawerk ook. België verdient finale.
  Gelukkig is Mikolas er ook boven op verdient ook finale.

 2. Wim1970 schreef:

  3 landen die mij niet echt boeien en Tsjechië vind ik enorm overgewaardeerd.

 3. Ria NL schreef:

  België klinkt prachtig en verdient absoluut een finaleplaats !!

 4. patje schreef:

  Ik zie toch nog niet zoveel verschil bij belgië, in dit weliswaar kort fragmentje. helaas is de staging nog altijd erg donker.

 5. patje schreef:

  Edit: ik heb zonet nog even het volledig filmpje bekeken, en inderdaad stukken beter! ook in de hoge noten klinkt het toonvaster. het begin en einde met haar arm voor haar ogen, en de lichtstrook is een mooi begin! ze legt ook de juiste accenten in het nummer. Dit is voor mij weer helemaal finale waardig!

 6. S@ga schreef:

  Hoe kun je nu een oordeel vellen op basis van een amateuristische video van 30 seconden?
  Je kan toch moeilijk een staging verwachten in fluo kleurtjes. Ik denk dat de donkere basic staging er voor zorgt dat het net meer opvalt.
  Ik heb zeer goede hoop voor België. Sennek is een typisch voorbeeld van een zangeres die bij iedere repetitie zelfzekerder gaat worden…

 7. patje schreef:

  S@ga:
  Hoe kun je nu een oordeel vellen op basis van een amateuristische video van 30 seconden?
  Je kan toch moeilijk een staging verwachten in fluo kleurtjes. Ik denk dat de donkere basic staging er voor zorgt dat het net meer opvalt.
  Ik heb zeer goede hoop voor België. Sennek is een typisch voorbeeld van een zangeres die bij iedere repetitie zelfzekerder gaat worden…

  Vandaar ook mijn edit, na het zien van het volledige liedje is dit echt wel prachtig gedaan en ook de donkere setting vind ik passen. ik vind dit zelfs beter dan vorig jaar

 8. RobFinland schreef:

  Alle vertouwen in Belgie, en daardoor ook in Nederland. Hans Pannecoucke gaat heus wel zorgen dat beide landen veel indruk gaan maken.

 9. Nordman schreef:

  Wat fijn dat Mikolas toch nog kan optreden! België heeft zo’n verschrikkelijk saai lied. Ik zou blij zijn als dat lied dus niet doorgaat e die kans is behoorlijk groot. Litouwen gaat hopelijk wel door, dat raakt mij dus, België is te kil.

 10. Jve schreef:

  Op YouTube zijn duidelijkere filmpjes van de repetities te zien,ook indrukken van hoe het er op beeld uit gaat zien

 11. Jve schreef:

  Zoek op “eurovision 2018” en dan “exclusive rehearsal clips” ?

 12. kyara schreef:

  Alledrie op hun eigen manier toplanden! Van mij mogen ze alledrie door naar de finale:)

 13. GerardMartin schreef:

  Ik vind naast Nederland ook België teleurstellen, beide liedjes zijn geen hoogvliegers en ik moet nog maar zien of ze de finale halen. Litouwen daarentegen vind ik stukken leuker en beter, echo echo echo echo….

 14. Michael Adam schreef:

  Tsjechië is ontzettend catchy en moet echt de finale in. Gelukkig gaat het ietsjes beter met Mikolas.

  Litouwen blijft verrassen en haar stem is zo mooi breekbaar. Zou het niet missen als het de finale niet haalt, maar het zou er ook niet misstaan.

  België vind ik zo lastig te beoordelen. Als goede buur verdienen ze het beste. Het nummer vind ik ontzettend goed. Sennek heeft een bijzondere stem, maar in dit fragment vind ik het aan de schelle kant. Toch MOET dit gewoon door.

 15. Br@m schreef:

  Van deze drie komt Litouwen het beste over; wat een kippenvelnummer. Mikolas staat er nog een beetje onwennig bij maar vocaal is er niks mis mee. Sennek zingt goed maar de mimiek op haar gezicht halen haar hele nummer naar beneden. Voor haar ben ik bang dat het na volgende week dinsdag wel eens afgelopen kan zijn.

 16. Michael Adam schreef:

  Tsjechië is ontzettend catchy en nog steeds een van mijn favorieten. Gelukkig gaat het wat beter met Mikolas.

 17. Michael Adam schreef:

  Litouwen blijft verrassen met haar breekbare stem. Zou het niet missen als het de finale niet behaalt, maar het zou er ook niet misstaan.

  Sennek beoordelen vind ik nog altijd lastig. Ik gun de Belgen als goede buur uiteraard een goede notering. Het nummer is ontzettend goed ook, en haar stem is vaak fijn om te horen. Je herkent haar uit duizenden. Dit fragment klinkt alleen redelijk schel en is veel minder prettig om naar te luisteren. Ik kan niet voorspellen wat dit gaat doen dinsdag.

 18. Michael Adam schreef:

  Ik heb wat moeite met reacties posten, het mislukt steeds.

  Anyway, België vind ik zo lastig te beoordelen. Als goede buur gun ik ze een top notering. Ik ben fan van het lied en de stem van Sennek. Alleen in dit fragment klinkt ze absoluut niet zo goed als normaal.

 19. kurt schreef:

  Wie echt geloofd dat nederland de finale haalt is echt…, ja wat, een nederlander zeker. Geen nederland in Finale is 100 % zeker. En eurovisie volgend jaar in Brussel of Parijs. Mark my words.