Dou12e Points 2021 [2]: Slovenië

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. riccardo schreef:

  Het is nu waarschijnlijk veel meer tijd voor alle op hitparade geïnspireerde dans Marietjes maar ik vind deze toch sterk en vooral erg goed gezongen. Geen finale?

 2. Hans P. schreef:

  Inderdaad. Sterk en goed gezongen. En dus finale!

 3. Br@m schreef:

  Ana is op zich een goeie zangeres en haar nummer is ook niet verkeerd maar ik vind het toch niet mooi. Het geheel komt op mij erg turboachtig over en er moet gewoon erg hard gezongen worden. Dat maakt het geheel er niet aantrekkelijker op en daarom verwacht ik dan ook dat Slovenië in de halve finale blijft steken.

 4. RiaNL schreef:

  Ana is zeker een goede zangeres en haar liedje vind ik ook niet slecht, maar ik vind haar liedje van vorig jaar “Voda” veel mooier

 5. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit een van de betere liedjes dit jaar, en ben een beetje verbaasd dat het zo laag staat bij de bookmakers. Maar smaken verschillen natuurlijk. Het is bombastisch, maar ik hou er wel van, en ik vind de stem van Ana ook mooi bij dit nummer passen. Ik hoop op een mooi smaakvol optreden, maar dat ze als tweede moeten optreden helpt niet echt. Toch hoop ik op een finaleplaats voor Slovenie.

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Redelijk nummer, heeft aardige momenten. Zou in finale niet misstaan.

 7. Björn Grooten schreef:

  Dit zou tot verrassing van velen de finale kunnen halen als ze live vocaal het nummer naar een hoger niveau weet te tillen

 8. Paysbart schreef:

  Ook ik vond Voda vele malen beter. Op de een of andere manier heeft deze inzending iets creepy. Hoeft voor mij niet naar de finale. Mijn lijst: 1 Litouwen. 34 Slovenië

 9. Wim1970 schreef:

  Slovenië had in 2001 gewoon moeten winnen.

 10. J. schreef:

  Goeie zangeres! Het nummer is niet slecht, maar pakt me niet echt.
  1.Litouwen/2.Slovenie

 11. Jang schreef:

  Hier heb ik niets mee

 12. Robin schreef:

  Het blijft net zo ongepast bombastisch als vorig jaar, maar dit is wel beter te doen. Het is niet mijn smaak maar wel een voortreffelijke zangers en daarom zou het toch in de finale kunnen komen

 13. Michael Adam schreef:

  Ik ben absoluut geen fan van religieus geinspireerde muziek maar buiten het feit dat het nummer Amen heet zie ik geen verbintenis met het geloof. Uberhaupt niets mis mee als iemand hier juist wel van onder de indruk is, het is voor mij persoonlijk alleen oninteressant. Maar bij dit lied vraag ik me oprecht af waarom het direct afgeschreven lijkt te worden. Ik vind het een ijzersterke ballad en ontzettend goed gebracht door Ana. Van mij mag ze absoluut door naar de finale. Probleem is dat ik vrijwel ieder nummer in deze mega sterke semi graag door zie gaan…..

 14. Gerrit schreef:

  Is zij vroeger een man geweest?

 15. Sake schreef:

  Dit lied zal de finale halen, maar zal dan in die finale geen rol van betekenis spelen, ben ik bang. Kortom: Goed lied, maar niet goed genoeg voor een hoge klassering.

 16. Sake schreef:

  Zal zich plaatsen voor de finale, maar dan verder geen rol van betekenis spelen aldaar. Goed lied, maar niet goed genoeg.

 17. Mile schreef:

  Mijn nummer 1…

 18. dick schreef:

  Goede zangeres maar het nummer is niet opvallend genoeg. Zal finale halen maar geen potten breken.

 19. hebbuzz schreef:

  Iets stoort mij aan deze zangeres, dat is haar gewiebel van ene bene op t andere, verder vind ik het nummer fantastisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *