Dou12e Points 2021 [30]: Finland

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Een lekker commercieel rock nummer, niet zo heftig als dat van Hatari of van AWS. Degelijk, prettig, mainstream, ook terug leunend naar de 00’s. Ik kan het waarderen, live kijken ze prima! Het komt alleen niet in mijn top 10.

 2. Richard schreef:

  Soms heb je takkeherrie en soms heb je lekkere herrie. Finland valt wat mij betreft in die laatste. Luister er graag naar.
  Mijn nummer 4. ( Scandinavie scoort dit jaar sowieso hoog in lijn top lijst: DK op 2 en Noorwegen op 3)

 3. Tippy2 schreef:

  Voor mij is dit een next..

 4. Jang schreef:

  Nee, dit hoeft voor mij niet. Ouderwetse takkeherrie

 5. Dirk Marko schreef:

  Geen liefhebber van dit genre, maar dit luisterd lekker weg. Top 10.

 6. Max Mark schreef:

  Ben geen echte rockliefhebber, maar ik vind dit wel lekker. Klinkt als Linkin Park, terug naar de zero’s. Goede opbouw, lekker strak. Ligt allemaal prima in het gehoor. Herrie met een goede melodie. Voor mij een absolute qualifier.

 7. riccardo schreef:

  Niet heel goed, extra lekker of indrukwekkend speciaal en bijzonder. Puur op een genre stem ik niet.

 8. Br@m schreef:

  Dit soort herrie is meestal niet mijn ding maar het kan er nog net mee door. Hier zal zeker een publiek voor zijn die het de finale in gaat stemmen.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 20. Portugal; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 35. Finland; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië.

 9. Henk schreef:

  Niks bijzonders, van mij geen punten.

 10. MarkusRotterdam schreef:

  Niet mijn kopje thee. FF “muten” en weer door….

 11. RiaNL schreef:

  Soms kan ik een rocknummer wel waarderen als er maar een goede melodielijn inzit. Dat vind ik bij deze bijdrage van Finland zeker het geval. Ik kan dit meer waarderen dan de inzending van Italië.

 12. Inez schreef:

  Top top hou ervan

 13. Beer schreef:

  Een schlager met een schreeuw en een gitaar. Jammer.

 14. Tumtum schreef:

  Afschuwelijk, voor mij is dit 1 bak herrie, kan er niet naar luusteren. Volgende graag…

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Gaat wel. Rock zoals je het verwacht zonder al te veel verrassingen. Vergeleken met de creatieve rock van Italië valt dit echter in het niet. Dat vind ik toch wel veel lekkerder en dat vinden de bookmakers blijkbaar ook.

 16. Björn Grooten schreef:

  Lekker nummer zeker finale waardig

 17. Jellybean schreef:

  Gemiddelde mainstream zero’s rock, niet slecht maar ook niet echt iets bijzonders. Zal waarschijnlijk wel de finale halen om ergens in de top 15 te eindigen vermoed ik zo. Met die andere rock bijdrage, Italië dus, heb ik veel meer en ik geef ze zelfs een serieuze kans op de overwinning. Ik weet dat veel mensen hier er anders over denken (!) ?maar ‘mark my words’ ?

 18. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit een heel interessant nummer. Normaliter is dit niet mijn favoriete genre, maar hier hou ik wel van. Ik ben heel benieuwd hoe dit het gaat doen, maar ik hoop toch op een mooie klassering voor de Finnen.

 19. Jeffrey schreef:

  Aan de redactie: een foto van de IJslandse groep is hierboven geplaatst i.v.p. de Finse

 20. GerardMartin schreef:

  Als ze het zelf maar leuk vinden….

 21. Paysbart schreef:

  Ik vind wel leuk dat Finland vaker dit genre naar het festival stuurt. Ze hebben er ook best succes mee. Ik zie dit ook wel in de finale komen. Persoonlijk vind ik Italië leuker.
  Mijn lijst: 1 Roemenië 2 Litouwen 5 Rusland 6 België 9 IJsland 10 Griekenland 11 Cyprus 12 Bulgarije 13 Malta 15 Albanië 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 23 Finland 24 Georgië 26 Israël 27 Polen 28 Servië 30 Zweden 31 Portugal 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 22. RoBo schreef:

  Lekker nummer! Hou niet per definitie van dit genre , wel als goed is en dat is het wat mij betreft. Finale!

 23. Sake schreef:

  Eindigt hoog!! Veel televotestemmen!

 24. dick schreef:

  Ze hebben geluk dat de ze gebruik kunnen maken van de backings op tape waardoor het vocaal vol klinkt en overeind blijft. Gaat moeiteloos de finale in en misschien de top 10 nog wel halen. Ben niet zon liefhebber van rock maar dit vind ik wel ok.