Dou12e Points 2021 [27]: Albanië

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Als je even niet op de tieten, botox en nephaar let, helemaal geen onaardig nummer. Eigen taal is ook een plusje waard.

 2. Bas schreef:

  Ondergewaardeerd nummer. Dit gaat denk ik wel naar de finale om daar in de middenmoot te eindigen

 3. Tippy2 schreef:

  Ik vind het een mooi nummer, dit mag van mij naar de finale.

 4. Hans schreef:

  Ik vind het een geweldig lied gezongen door een geweldige zangeres. Ik vraag mij af waarom mensen steeds dat uiterlijk erbij halen en daar zo’n negatief oordeel over hebben. Zou je dat zelf prettig vinden??

 5. Inez schreef:

  Nee ne dee niet mijn ding

 6. Eddy schreef:

  Balkanmystiek.
  De Britten noemen dit ‘marmite’, je houdt ervan of je hebt er niks mee.
  Persoonlijk vind ik dit soort epische, atmosferische en exotisch klinkende muziek onontbeerlijk om de initiële internationale gedachte van diversiteit van het songfestival in te vullen.
  ‘Karma’ heeft een fantastische intro, sfeervolle melodie en de zangeres kan je écht terecht een ‘zangeres’ noemen.
  Albanië stuurt vaak indrukwekkend goede vocalisten (denk aan Rona Nishliu, Eugent Bushpepa of Juliana Pasha).
  Nog een ander pluspunt is dat Anxhela Peristeri in eigen taal zingt.
  Omdat dit soort muziek totaal afwijkt van de ‘mainstream composities’ maakt ‘Karma’ weinig kans om gewaardeerd te worden door oppervlakkige kijkers en luisteraars. Dat is oprecht treurig.

  • Henk schreef:

   Je hebt het weer prachtig verwoord Eddy en jouw analyse staat als een huis! Mee eens!

  • RiaNL schreef:

   Ik ben het ook helemaal met je eens, Eddy. Ook voor mij is Karma een prachtig lied dat in het Albanees prima tot zijn recht komt. Ik vind Anxhela Peristeri een prima zangeres die haar liedje heel goed weet te vertolken, Ik zou erg blij zijn met een finale plaats en een mooie welverdiende klassering voor Albanië

 7. riccardo schreef:

  Zou je zo’n nummer zoals in fotografie of bij een schilderij kunnen kadreren dan wijs ik je zo een aantal interessante stukjes aan. Als geheel vind ik het erg zwaar.Terwijl er absoluut mooie dingen inzitten.

 8. Remco van den Berg schreef:

  Ik vind het mooi. De presentatie met is een tikkeltje ordinair maar ach, dat maakt het songfestival het songfestival. Staat bij mij op de derde of vierde plaats.

 9. GerardMartin schreef:

  Die tieten zijn inderdaad geweldig😂

 10. Sake schreef:

  Hoe kan dit in hemelsnaam onderstaan bij Odds? Vind dit een van de betere inzendingen dit jaar. Finale!! En lekker hoog eindigen!

 11. Mike B schreef:

  Lady Gaga Ja ja of nee nee? Staat toch in haar tourschema.

 12. Toine schreef:

  Heel mooi lied, maar zeer ondergewaardeerd. Van mij mag het 100% zeker naar de finale!

 13. RiaNL schreef:

  Ik vind “Karma” ook 1 van de betere inzendingen van dit jaar. Ik vind Anxhela Peristeri een prima zangeres die haar liedje goed weet te vertolken. Ik gun haar van harte een finaleplaats en een mooie klassering toe.

 14. Remy schreef:

  Ik vind het een heerlijk nummer. Fijn om de positieve reacties hier te lezen, aangezien het bij de bookmakers al lange tijd stijf onderaan staat :-( Ik hoop dat ze zich dus wel plaatst voor de finale.

 15. Björn Grooten schreef:

  Ik verwacht dit terug te zien in de finale. Als je bij de bookies kijkt per halve finale dan zou Albanië naar de finale gaan.

 16. Paysbart schreef:

  Leuke inzending. Eddy verwoord het hierboven goed. Albanië komt vaak met kwaliteit. Lied van 2019 stond in mijn top 10..dat haalt Karma niet maar ik hoop het wel in de finale te zien. Is een verrijking tussen de vele Engelstalige matigheid.
  Mijn lijst: 1 Roemenië 2 Litouwen 5 Rusland 6 België 9 IJsland 10 Griekenland 11 Cyprus 13 Malta 15 Albanië 16 Tsjechië 17 Ierland 18 SanMarino 19 Kroatië 20 Australie 22 Moldavië 24 Georgië 26 Israël 27 Polen 28 Servië 30 Zweden 32 Estland 33 Oostenrijk 34 Slovenië 35 Oekraïne 37 Noorwegen 38 Azerbeidzjan. 39 Noord Macedonië [ranking op cd versies]

 17. Michael Adam schreef:

  Wow wat een positieve reacties hier. Ik vind het ook een heel prettig lied. Mooi gezongen, lekker Balkan, finale!!

 18. Br@m schreef:

  Mooi nummer; mag van mij naar de finale wat ik ook wel zie gebeuren.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 34. Tsjechië; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië.

 19. dick schreef:

  Ik hou wel van oosterse (of mystieke of hoe je het ook wil noemen) invloeden. De zangeres heeft een prima stem maar ergens vind ik het een beetje tegenvallen. Middenmoter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *