Estland start zaterdag het songfestivalseizoen [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Leuk, een nieuw SF seizoen!! Iedereen veel plezier en succes redactie met alle verslaggeving.

  Wat betreft Estland, beetje hit or miss is Eesti Laul. Leuk dat er veel in eigen taal zal zijn. We gaan het zien! Ik heb er in ieder geval veel zin in!

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Mooi. Goed te volgen via VPN.

 3. RiaNL schreef:

  Mooie liedjes over het algemeen in Estland vanavond, ik ben blij dat Jaagup Tuisk – Kui vaid door is ik vind dit het mooiste liedje van de avond. Van mij had Boamadu – Mitte kauaks niet door gehoeven, ik had er niets mee.. Verder vond ik de liedjes van Stig Rasta en Evelin Samuel ook wel aardig. Ben benieuwd naar de liedjes van volgende week.

 4. Bas schreef:

  Boamadu, Samuel, Tusk en Rästa waren mijn favorieten en dus door. Moet je voorstellen dat Marlayne of Vanessa Chinitor weer mee zouden doen aan een kwartfinale.. vind het wel stoer van Evelin en met dit lied hoeft ze zich nergens voor te schamen