‘De Diepte’ is Nederlandse inzending songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Marcel schreef:

  Spannend… ?

 2. Chiel schreef:

  Ben benieuwd!

 3. Sake schreef:

  Eindelijk, bijna zover!

 4. rob schreef:

  Robbert-Rotterdam: Geen Dans Mij Naar Huis. Je wist het zo zeker……….

  • robbert-rotterdam schreef:

   Nee, heb nooit gezegd het zeker te weten. Wel dat er aanwijzingen waren. Maar het is het niet geworden. Bespeur ik nu een ‘lekker pûh’- houding? Mag, hoor als dat je plezier geeft. Ik kijk alvast vooruit naar morgen en ben benieuwd wat het werkelijk wordt, een internationale klapper of slechts een Nederpopper. Morgen weten we het, spannend.

 5. Nana schreef:

  Lijkt nu al veelbelovend. Zo leuk dat ze het in het Nederlands doet. Ben zo benieuwd.

 6. Inez schreef:

  Ik ben benieuwd en nu zaterdag kijk ik de finale van Frankrijk moet zeggen heb stukjes gehoord van de liedjes in de franse Nationale finale er zitten er tussen die geweldig zijn

  • Ria NL schreef:

   Ik ben het met je eens , ik ga ook naar Frankrijk kijken en ben benieuwd wie er gaat winnen, ik kijk er ook naar uit om het liedje van België te horen

 7. GerardMartin schreef:

  Ben benieuwd, spannend! Ik kijk zaterdag naar Portugal, ik ben ook reuze benieuwd naar de live versie van hun liedjes.

  • Dirk Marko schreef:

   Ben ook heel benieuwd waar team S10 mee komt. Ik heb er wel vertrouwen in.
   Voor Portugal hoop ik op Fado Bicha – Povo Pequenino

  • riccardo schreef:

   Veel goede smaak in Portugal. Ik wissel van favoriet naar gelang m’n bui is. Eerst maar eens live zien.

 8. René schreef:

  Nog 1 nachtje slapen!! Ben erg benieuwd, ik vind de laatste liedjes van S10 geweldig. Ben alleen wel een klein beetje bang dat ‘diePTe’ in het buitenland niet echt lekker bekt.. we zullen zien (en horen).

  • robbert-rotterdam schreef:

   die PT komt wel in meerdere talen voor, adaptation, lebte.
   Mijn ervaring is dat de g’s als erger worden ervaren, vooral in combinatie met r. Gr….
   Maar laten we het gewoon even afwachten waar ze mee komen.

 9. Ria NL schreef:

  Ik ben ook heel benieuwd en vind het geweldig dat het lied in het Nederlands gezongen gaat worden

 10. Maarten schreef:

  Ben wel benieuwd naar de Nederlandse inzending. Zelf heb ik niet heel veel met Nederlandstalig. Het moet dan dus wel heel goed zijn om het toch wat te vinden. Gelukkig zingt ze niet in het genre waar ik echt een hekel aan heb.

 11. Nordman schreef:

  Ik heb geen verwachtingen. S10 maakt niet mijn soort muziek in ieder geval, maar ik hoop dat ze me kan verrassen, Dans me naar huis vond ik wel heel gaaf toen ik het hoorde. Dus het is mogelijk ;) Ik ben er wel van overtuigd dat we weer kwaliteit afleveren. Complimenten voor team Avrotros hoe ze de laatste 2 dagen toch weer een beetje voor een hype zorgen onder de Nederlandse fans.

 12. riccardo schreef:

  Leuk gedaan zo met dat reactie filmpje. Complimenten. Of wij die in tegenstelling tot toch voornamelijk naar muziek luisteren er morgen net zo over denken.. ik hoop het heel erg. Zij die hun hart moeten luchten zullen dat hier of elders ongetwijfeld laten weten.
  Spannend!

 13. Thijn schreef:

  Ik verwacht t ergste… kan t alleen maar meevallen.

 14. stef schreef:

  weet het nu al…..BORING!!!!!!!!!!!!!

 15. Hennie schreef:

  Hopelijk geen onnodige dansers en dergelijke op het podium. Lekker alleen met mooie pakkende / intrigerende achtergrond. Er moet iets zijn waardoor je als kijker/luisteraar het hele nummer geboeid blijft.

 16. Jan de Taalregelman schreef:

  Dingedong in de diepte al die uren zat ik tussen de muren tikketikketak.
  Ik verwacht niet iets vrolijks.

 17. Werner schreef:

  Prachtig

 18. Peter schreef:

  Diep en diep triest dit

  • Paysbart schreef:

   Jij bent zelf diep triest…. Al jaren in een stuk door aan het klagen. Wordt je nooit moe van jezelf?

   • Peter schreef:

    Even teruglezen overige jaren, als een inzending slecht is, is hij slecht. Punt.

 19. Ikke schreef:

  Waarom sturen wij nooit meer vrolijke up tempo nummers?
  Dit wordt helemaal niks.

 20. Joss schreef:

  Samengevat: geen finale !

 21. Rob schreef:

  Matig enthousiast hoor, ik had echt iets indrukwekkends verwacht……..

 22. RiaNL schreef:

  Mooi liedje en een prachtige stem !! Succes S10 !!

 23. Paysbart schreef:

  Mooi lied. Ik ben er tevreden mee. Is in mijn ogen finale-waardig.

 24. nordman schreef:

  Goede song! Inderdaad niet indrukwekkend, maar een dikke 8 wat mij betreft. Finalewaardig, dat zeker wat mij betreft :)