Douze Points 2022 [23]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik heb hier niets mee, ik vind het nogal een flutnummer, ik vond haar winnende liedje uit de finale van Malta “Out of sight” beter.

 2. Remco Berg schreef:

  Nee. Het liedje heeft een zeker opwekkend in gevoel maar ik vind het vooral rommelig en vals sentiment. Ik vind het e g gemiddeld. Een 4 of een 5 op een schaal van 10.

 3. riccardo schreef:

  Deze klinkt erg naar dingen die we te recent nog gehad hebben. Wel door, want herkenbaar. Geen hoogvlieger om dezelfde reden.
  Niet op mijn persoonlijke afspeellijst.

 4. Br@m schreef:

  I am what I am is een aanzienlijk beter nummer dan Out of sight. Echter Emma is een vrij doorsnee zangeresje die niet over de vocale kwaliteiten beschikt die bv. Destiny, de Maltese zangeres van vorig jaar, wel had. Ik vrees dan ook dat ze moeite zal hebben om zich te kwalificeren voor de finale.

 5. Michael Adam schreef:

  Verschrikkelijk generiek lied, wellicht iets beter dan haar eigenlijke poging. Maar die hele selectie in Malta is belachelijk. Eerst een slechte selectie houden met bagger nummers. En dan wijzigt de winnares haar nummer eventjes. En dat voor een Zweeds gepend slecht nummer.

 6. Marcel schreef:

  Ik vind Malta een van de slechtste land van de competitie door de jaren heen. Vorig jaar nog gesjoemeld bij de bookmakers om uiteindelijk niet te eindigen in de top 3 in de finale. En nu ook weer veranderen van een ander nummer in plaats het gewonnen lied. Zal mij benieuwen of het de finale gaat halen.

 7. GerardMartin schreef:

  Ik heb zelden iets leuks gehoord uit Malta en dit kan daar moeiteloos aan toegevoegd.

 8. dick schreef:

  Beter dan de eerste song maar ook dit is niet verheffend. Nergens echt opvallend en het lijkt op van alles in negatieve zin dan… net aan finale om onderaan te eindigen.

 9. Jan schreef:

  13 in een dozijn en nog vals zingen ook…..
  Nummer 39 voor mij.

 10. Olaf schreef:

  Het meest zouteloze en risicomijdende nummer van dit jaar. Het doet niks met me, het is cliché en dodelijk saai. Geen finale mag ik hopen…

 11. robbert-rotterdam schreef:

  Typisch generiek Zweedse productje. Waarschijnlijk opgevist uit de bak MF-rejects.

 12. Jellybean schreef:

  Zoals hierboven al aangegeven; cliché, gedateerd, inspiratieloos en 13 in dozijn nummer wat we al tig keer gehoord hebben op Eurovisie. Ik verwacht geen finale voor Malta dit jaar.

 13. Bandido - Georgia schreef:

  Het is een flinke verbetering in vergelijking met het eerste nummer. Maar helaas is de rode draad met Malta eigenlijk altijd hetzelfde: het is nooit eens authentiek. Soms pakt dat goed uit, maar meestal prikt Europa daar doorheen. En ik denk dat dat dit jaar ook weer zal gebeuren, met dit zeer veilige, maar oh zo voorspelbare liedje.

 14. JW schreef:

  Het zou leuk zijn als Malta eens een keer het ESF zou winnen, want met name in het verleden hebben ze prachtige nummers gestuurd.
  Dit is weer zo’n liedje wat niet erg origineel is en 13 in een dozijn.
  Helaas, het gaat hem niet worden voor Malta dit jaar vrees ik.

 15. Sake schreef:

  Jaaaaa, ik hou hiervan!! Finale!!