Turijn live: Zweden op weg naar 7e overwinning?

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Siem schreef:

  Misschien wel mijn favoriet dit jaar. Het plaatje is bij deze dame in mijn ogen compleet: goede en unieke stem, mooie verschijning, goede staging en een heerlijke popsong. Kijkend naar de rest van het deelnemersveld vind ik dat Zweden dit jaar het totaalpakket heeft wat andere favorieten niet waar weten te maken. Op voorhand was dit niet mijn winnaar maar gezien de steken die anderen (lijken te) laten vallen en zij niet, mag dit winnen van mij.

  • Richard schreef:

   Ik ben het eens met je dat Zweden gewoon dat doet wat ze al jaren goed doen. Voor Melfest een goede act in elkaar zetten en die meenemen. Over haar stem ben ik het niet eens. Ik ben ook geen fan van Bonnie Tyler. Ik houd niet van dat soort rauw stemgeluid, maar dat is persoonlijk. Het lied zelf is niet echt super origineel (Shallow) maar wel goed geproduceerd

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik vind dit gewoon,doodgewoon en ik mis puurheid. Het voelt nogal bedacht en berekend en emotioneert mij helaas geen moment.

 2. Inez schreef:

  Née dank u ik hou er niet van

 3. J. schreef:

  Ik ben nog nooit zo weinig bezig geweest met Eurovisie als dit jaar, ik laat me dit jaar maar ‘s verrassen op de avonden zelf.. Deze inzending van Zweden heb ik al wel gezien/gehoord, het komt op mij niet “puur” over, te gekunsteld! Hopelijk niet de winnaar van deze editie

 4. Jang schreef:

  Gelikt, maar niet in mijn straatje.

 5. Steve schreef:

  Ik voel echt niks bij dit nummer. Net als bij Griekenland. Nada.

 6. @lbert schreef:

  Niet echt Zweden op zijn best voor mij !!

 7. Wim1970 schreef:

  Mijn nummer 1, durf er mijn geld op in te zetten dat Zweden gaat winnen als ik niet zou weten hoe er Oekraïne gestemd zou worden.

 8. Hitzound schreef:

  Prachtig nummer: ik ben fan

 9. Marcel schreef:

  Ik vind het geen winnaar, maar een goed lied voor in de top tien klassering…. Er zijn echt wel betere nummers die winnaar kunnen zijn. En nee geen Oekraïne svp.

  • Wim1970 schreef:

   Als Oekraïne gaat winnen, zou dat zeer onterecht zijn en de geloofwaardigheid die de laatste jaren is opgebouwd, gaat in 1 klap weer verloren. Ik mag toch hopen dat mensen op het beste lied gaan stemmen en dat is echt niet de Oekraïense inzending.

   • Bas schreef:

    Je mag zelf mee beslissen. Hoor vaak kritiek van mensen en als je dan vraagt heb je gestemd, dan is het antwoord nee… stem kost slechts €0,35 oid

 10. Marcel schreef:

  Ik vind het geen winnaar, maar een goed lied voor in de top tien klassering…. Er zijn echt wel betere nummers die winnaar kunnen zijn. En nee geen Oekraïne svp.

 11. Celine schreef:

  Dit is een goede inzending en gaat zeker hoog eindigen…

 12. Br@m schreef:

  Ik heb hier weinig mee. Zal wel in de top 10 eindigen maar winnen doet het zeker niet en dat komt niet door de aanwezigheid van het Kalush Orchestra. Denk dat Cornelia aan Mahmood & Blanco een zwaardere dobber heeft.

 13. Marcel schreef:

  Ik vind het wel een goed nummer maar ik denk ook dat Italië meer kans maakt voor de overwinning. Bij mij zijn ze al maanden top favoriet.

 14. riccardo schreef:

  Ik hoop dat ze flink schor is anders wordt het in z’n geheel wel een beetje braaf. Om te winnen that is.

 15. GerardMartin schreef:

  Helemaal niks dit, ik vind dat de Zweden altijd voor de veilige nummertjes gaan en zelden origineel zijn.

 16. Rhein schreef:

  Net schuurpapier. Dat zal altijd mijn reactie op haar stem blijven. Liever een andere winnaar/winnares.

 17. Miele schreef:

  Te saai., dit zal niet eens in top 5 komen.

  • Han schreef:

   Maar toch zeker goed voor een 6e plaats? Mooi liedje en heerlijke rauwe stem!

 18. Han schreef:

  Normaal gesproken hoort dit toch een top 10 klassering op te leveren. Van mij mag ze, ik heb wel eens mindere liedjes uit Zweden zien winnen….

 19. Mike B schreef:

  Gaat niet eens door. Caroline Tensen look a like.

 20. Beer schreef:

  De jaloezie. Jullie zijn grappig.

 21. MarkusRotterdam schreef:

  Ik weet het niet bij dit lied. Geen onaardige popsong, maar ik vind haar niet sympathiek en puur overkomen dus het hele plaatje valt dan een beetje tegen. We gaan het zien, ik verwacht wel een hoge klassering hiervoor en is over de hele linie wel redelijk populair geloof ik.
  Als ik me aan een prognose waag dan zeg ik een strijd tussen Zweden en Italië, waarbij Zweden dan wint want de heren hebben niet de beste stemmen.

 22. Jellybean schreef:

  Blijf het nog altijd een vrij standaard popliedje vinden; degelijk maar niet sterk of onderscheidend genoeg voor te winnen. Ik zag Cornelia laatst zingen bij half8, viel me op dat ze totaal geen schorre stem had, zelfs het rauwe randje was minimaal. Als het de winnaar wordt; prima, zal voor mij geen prominente plek opleveren in de lijst der winnaars van de afgelopen jaren.