Belgische selectie: Zeven artiesten met ieder twee liedjes in ‘Eurosong’

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de liedjes en deelnemers aan de Belgische selectie. Ik hoop op een mooie inzending en een mooie klassering.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Ben benieuwd. Gelukkig maar 7 artiesten, waarmee ik verwacht dat het kaf voor aanvang al van het koren gescheiden is. Ik hoop op een zwijgend expert panel, dus geen beïnvloeding van de kijkers, die in Vlaanderen alles onvoorwaardelijk plegen te geloven.

 3. Samson schreef:

  Elke artiest 2 nummers….waarom toch? Beter 1 keer 100% focus dan 2x 50% lijkt me?

 4. André schreef:

  Wellicht dat de artiest zelf één lied selecteert en dat het andere lied door een selectiecommissie wordt geleverd. Als Nederlander wil ik niet te kritisch zijn, omdat wij al jaren geen NSF meer hebben.

 5. Inez schreef:

  Peter. Als een nummer niet echt goed is