Gustaph voor België naar Liverpool

Dit vind je misschien ook leuk...

144 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Ik vond deze winnaar nog het beste van wat er de hele avond te horen was. De rest vond ik tenenkrommend en Tom had beter solo kunnen gaan met een mooi liedje. Ik hoop dat ze de finale halen maar heb er een hard hoofd in.

 2. Steve schreef:

  Beetje camp, maar ik vind het eigenlijk erg leuk. Heerlijk ook, echte achtergrond zangeressen. Vast niet helemaal live. Maar toch. Go België.

 3. Kristel Delens schreef:

  Spijtig voor onze 2 Vlaamse nachtegalen l The Starlings.
  Maar vind Gustav en zijn song leuk en écht eurosong. Wij wensen hem veel succes.

 4. dave schreef:

  Ik lees hier weinig van Loredana… Dat plaatje klopte volledig, leuke retro vibe en prima vocals & act.

 5. Gert schreef:

  Oké, we hebben de Vlaamse Topper gevonden zullen we maar zeggen. Wat een stereotypisch songfestivalnummer met dito wansmaak qua staging en aankleding. Ik vind het jammer dat ze nog steeds voorbij komen: typische songfestivalschmütz dat buiten het festivalsfeertje alleen op piratenzenders wordt gedraaid.

  Gaat het de finale halen? Met het nieuwe (ruk-)systeem van 100% televoting in de halve finales….vast en zeker wèl. En dat zou niet moeten. Eenmaal daar zullen de jury’s Gustaph gelukkig even op het matje roepen. Zoals ik al aangaf, is dit voer voor televoters. Het tijdperk 2000-2010 komt lángzaamaan weer terug. Cheese dus, camp dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *