Zweden toe aan tweede voorronde Melodifestivalen [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Br@m schreef:

  De eerste 3 nummers in deze 2e voorronde vind ik slappe hap maar de overige 4 zijn prima. Voor rechtstreekse finale plaatsing tip ik Maria Sur en Theoz; Panatoz en Tennessee Tears mogen wat mij betreft naar de herkansing. Maria Sur is vorig jaar samen met haar moeder gevlucht uit de Oekraïne en via Polen in Zweden beland. Knap om in zo korte tijd al Melodifestivalen te halen.

 2. Nordman schreef:

  Theoz en Wiktoria vind ik het leukst klinken. Tennessee Tears mogen ook door. Ik houd wel van die country-sound. Als laatste mag Maria Sur ook wel een ronde verder.

 3. @lbert schreef:

  De eerste drie vind ik niks , daarna werd het een stuk beter , die 4 mogen door waarschijnlijk zal Maria Sur winnen en wie weet het Songfestival door sympathie stemmen , geen slecht nummer maar voor mij geen winnaar

 4. Nordman schreef:

  Maria Sur vond ik wel heel middelmatig. Haar performance zag er wel goed uit, maar om nou winnaar te zijn van deze semi? Ik vond Theoz zoveel leuker en verfrissender klinken. Panetoz snap ik ook wel. Dat kwam na 2 treurige liedjes en sprong er echt uit. Leuk optreden. Verder niet zo mijn lied. Blij dat Tennessee Tears in de herkansing mogen. Wiktoria had ook wel een ronde door gemogen.

 5. Dick schreef:

  Sur is in deze semi zeker de beste. Ik heb het eerder gezegd de SVT moet zich afvragen of al die shows met al die nummers nou echt nodig zijn. Veel is vulling. Maar ja er schijnt flink gekeken te worden in Zweden dus wie ben ik en het land doet het vrijwel ieder jaar goed op het ESF.