Luister nu naar de inzending van Azerbeidzjan: ‘Tell Me More’

Dit vind je misschien ook leuk...

50 reacties

 1. Dick schreef:

  Sympathiek overkomende bijdrage. Niet echt van hoog niveau maar dat hoeft ook niet. Wat mij betreft mag dit de finale in.

 2. Peter schreef:

  Klinkt mij bekend in de oren.

 3. Fizz schreef:

  Wat een heerlijk gewoon en simpel liedje. Alleen het einddeel vond ik wat raar.
  Maar Goed gedaan.
  Van mij mogen Turan en Tural naar de Finale!!

 4. Br@m schreef:

  Al weer een prima bijdrage in de eerste halve finale. Dat wordt dringen voor de finale en dat ziet er slecht uit voor Nederland.

  • Dirruk schreef:

   Vertel eens Bretm, wat vind je eigenlijk van de Nederlandse inzending want daar zeg je steeds niets over.

   • Br@m schreef:

    Heel schattig al die aandacht van je Dirruk, maar gelukkig ben ik jou geen verantwoording verschuldigd. Ik bepaal zelf hoe ik mijn berichten hier formuleer. Bovendien als je dan toch zo graag kritisch wil zijn waarom zeg je dan niks van al die mensen die Loreen hier tot vervelens toe af lopen te zeiken. Dat noem ik nou meten met twee maatstaven.

  • Mm schreef:

   Bram heeft een soort smaak, die valt niet echt serieus te nemen. Als het een beetje kwaliteit heeft, wordt het meteen afgeserveerd. Bram wil een Noorwegen X 26. Een enorm divers aanbod, not! Als een beetje tacky is, dan kun je op zijn stem rekenen. Niet erg natuurlijk. Maar ook enorm voorspelbaar. Je weet in ieder geval dat de dingen die worden neergesabeld juist goed gaan scoren. Een enorm geruststellende gedachte!

   • Br@m schreef:

    Als ik ergens een pesthekel aan heb dan is het aan mensen die met een nietszeggende schuilnaam zoals Mm anderen proberen neer te sabelen met een hoop lulkoek. Ga lekker buiten spelen pubertje.

 5. RiaNL schreef:

  Ik vind het een prima liedje en heel aangenaam om naar te luisteren.

 6. Stef schreef:

  Het is zeker een nummer

 7. riccardo schreef:

  Heel leuk. Het is misschien niet de sterkste compositie. Een sympathieke inzending vind ik het wel.
  De Nederlandse Tangerine broers doen vergelijkbare dingen.

 8. Gilles schreef:

  Alleszins totaal anders dan we van hen gewoon zijn. Je zou het eerder van buurland Georgië verwachten. Die inzending krijgen we trouwens donderdag te horen.

 9. Siem schreef:

  Ik verwacht dat in de televote compleet ten onder gaat. Ik vind dit veel te simpel en de heren vind ik weinig charismatisch. Dit nummer dingt samen met Ierland en Letland mee om de laatste plaatsen in semi 1.

 10. Eddy schreef:

  Kan Zweden een voorbeeld nemen aan Azerbeidzjan dat elk jaar met iets nieuw en verfrissend komt.
  Zweden blijft blubberen in generische pop.
  Met als absoluut dieptepunt dit jaar een opgewarmde versie van een hit van 11 jaar geleden gezongen door creepy Loreen.
  Bovendien is er nu al controverse omdat het nummer gedeeltelijk copie/paste zou zijn van ‘flying free’ van Pont Aeri (wie oren aan zijn kop heeft en niet in ’the spell’ van Loreen is, hoort inderdaad dat hele stukken van de song praktisch identiek zijn).

 11. Esmee schreef:

  Lekker muziekje, voor onderweg in de auto! Het introotje doet op de één of andere manier vertrouwd aan en doet m.i. denken aan andere tijden. Het einde van het liedje mag wat meer instrumentarium krijgen wat mij betreft.
  Naar de finale!

 12. Tippy2 schreef:

  Het is een liedje

 13. Jellybean schreef:

  Sympathieke bijdrage. Simpel, klein en lief liedje; de overgang naar dat snellere gedeelte vind ik persoonlijk niet zo lekker weg luisteren. Maar toch: leuk om erbij te hebben.

 14. Sake schreef:

  Jaaaa, leuk! Eindelijk een echt liedje! Finale!

 15. Poeki Poeki schreef:

  Geen kans van slagen slap lied met flauw rapje van niks ertussen geplakt.
  Gitaar riedeltje gejat van Sicxpence None the Richer – Kiss me

 16. Zuiderbuur schreef:

  Inderdaad een simpel liedje, aangenaam om naar te luisteren. Maar heel raar: plots is het gedaan. Positief dat het niet verveelt, maar negatief dat er geen opbouw in zit. Maar ik zou het niet jammer vinden als het naar de finale zou gaan.

 17. Max Mark schreef:

  Inderdaad een simpel liedje. Ik vrees dat dit live niet tot zijn recht komt. Het klinkt al wiebelig in de studioversie. Wel leuk om erbij te hebben. En het is muzikaal. Fijne afwisseling.

 18. Nordman schreef:

  Mooi die stemmen samen. Het liedje vind ik ook wel leuk en heeft wat interessante wendingen. Weet niet of het genoeg zal opvallen tussen de rest.

 19. Martin schreef:

  3x niks dit saaie niemendalletje tussen alle betere nummers. Mijn nr 15 in deze halve finale.

 20. René schreef:

  Ik vind het saai, het kan me werkelijk geen seconde boeien

 21. Maarten schreef:

  Ik heb ook niet zoveel met deze inzending. We hebben vorig jaar kunnen zien, dat zelfs Azerbeidzjan 0 punten kan scoren in televoting. Weet niet of dat hiermee zal gebeuren.

 22. Pietje schreef:

  Het heeft alle ingredienten om laatste te worden in die halve finale. Maar het blijft Azerbaijan he? ;)

 23. Samson schreef:

  Dit gaat helemaal wegvallen….ik ben nu al vergeten hoe het klinkt, hoe sympathiek ook

 24. Maarten schreef:

  De eerste halve finale zal heel spannend worden. Moeilijk te voorspellen welke 10 zullen door gaan. Ben eigenlijk alleen van Zweden, Noorwegen en Finland vrij zeker. De rest is afwachten.

 25. RobOranjeFinland schreef:

  Dit zou zomaar eens kunnen winnen ………

 26. Starkoo schreef:

  hahaha echt niet beter dan Nederland, valt me op dat vooral Nederlanders onze eigen inzending de grond in trappen. Als puur op kwaliteit kijkt is Nederland veruit de beste. En dat mensen Finland echt goed vinden, onbegrijpelijk het is weer kermis en iedereen kan zoiets verzinnen! Maar goed de halve finale word voor iedereen spannend, de up tempo nummer hebben wel veel meer kans door het alleen maar Televoting. Maar goed ons lied gaat gewoon echt wel op vallen tussen al de uptempo nummers!

  Maar goed ik had liever ook een uptempo nummer gezien, met het juniorsongfestival waren we op de goede weg!

  • Max Mark schreef:

   Ja klopt hoor, Starkoo. Het valt me ook op dat vooral de Nederlanders erg negatief zijn. Zowel over het nummer als de kansen. Dat mag natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen mening. En ik snap ook dat de bijdrage van Nederland wat tegenvalt of dat men graag iets anders had gezien. Toch geloof ik erg in de Nederlandse inzending. Zeker ook als je naar de vele schreeuwerige, kermisacts en -nummers kijkt. Ik denk dat NL en ZWI op gaan vallen. Ik hoop van harte op een indrukwekkende staging van Nederland waardoor de laatste twijfels worden weggenomen.

 27. GerardMartin schreef:

  Ik vind dit wel leuk tussen al die herrie van de rest. Zou het venijn dan toch weer in de staart zitten van dit rampjaar 1672…..eh 2023?!

 28. Jang schreef:

  Zoiets verwacht je niet van de Azerbeidzjaan. Ik ben er blij mee.

 29. Dirk Marko schreef:

  Twee mooi kleurende stemmen met een feelgood liedje. Ik vind dit een mooie bijdrage
  Maar of het de finale gaat halen betwijfel ik. Re-union is het in 2004 ook niet gelukt en vind ik wel vergelijkbaar met deze inzending.

  • Pietje schreef:

   Kan echt niet begrijpen dat je hier ‘without you’ in terug hoort, totaal ander liedje.

  • Jellybean schreef:

   Re-union heeft in 2004 wel de finale gehaald (6e in semi) maar eindigde in de finale in de achterhoede. Ik heb het altijd een mooi liedje gevonden. Ben nog ooit eens op een blauwe maandag met ze op de foto mogen gaan:)

  • Peter schreef:

   Ga je toch onderuit als songfestival kenner. 2004 finale 20e met 11 punten. Soms is niks zeggen beter.

 30. Dirk Marko schreef:

  Heb ik gezegd een kenner te zijn?. Nee hoor liefhebber

 31. Hitzound schreef:

  Redelijk nummer, maar echt boeien doet het me niet.