Douze Points 2023 [29]: Albanië

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Wanneer ik dit zie en hoor, krijg ik altijd het gevoel dat The Kelly Family weer is opgestaan. Redelijk belegen dus, maar toch respect voor Albanië dat het dicht bij de eigen roots blijft. Of het zal helpen om naar de finale te gaan? Daar twijfel ik sterk aan, tenzij de diaspora uitgebreid en wijdverspreid is

 2. Inky schreef:

  Ik ben dit lied in de afgelopen maanden meer en meer gaan waarderen, zeker na de revamp. Of het doorstoot naar de finale, dat denk ik dan weer net niet.

 3. Br@m schreef:

  Vind dit geen vervelend nummer maar meer geschikt voor de EO-landdag dan voor het Eurovisiepodium. Ik denk dat we deze familie maar 1x zullen zien optreden.

 4. RiaNL schreef:

  Ik vind het ook geen vervelend nummer maar ik denk dat Albanië meer succes zou hebben als ze winnares van F.I.K. Elsa Lila met haar prachtige lied ‘Evita’ .naar Liverpool hadden gestuurd. Maar ik wens Albina en familie succes.

 5. Beer schreef:

  Enorm mijn ding, maar ik begrijp dat het niet voor iedereen is weggelegd.

  Ik zie ze graag in de finale! Albina is daarnaast wellicht een van de beste zangeressen van deze editie.

 6. JW schreef:

  Zonder meer respect dat Albanië dicht bij hun roots blijft, maar ondanks dat kan ik me toch niet voorstellen dat dit iets gaat doen op het ESF.

 7. riccardo schreef:

  Leuk dat er zo nu en dan één tussen zit die voor een andere ingang kiest. Het is dan weer niet een nummer waarvan je aanvoelt komen dat het binnen de ESF formule goed werkt. Slecht is het niet. Het wordt alleen geen finale.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Ik word helemaal wee van deze happy family. Die Elsa was pas echt indrukwekkend geweest. Hoeft niet naar de finale.

 9. Kobe schreef:

  Ik vrees dat dit familiefeestje op een drama gaat uitdraaien of misschien komt er wel nog een dronken nonkel opdraven ;-)

 10. Michael Adam schreef:

  Meestal waardeer ik de Albanese inzendingen enorm maar deze is mij net iets te dramatisch. En de familie erbij… nee ik voel hem niet echt dit jaar.

 11. René schreef:

  Vreselijk, ik vind dit echt het allerslechtst van dit jaar, in de afgelopen jaren kon ik Albanië altijd wel waarderen

 12. Olaf schreef:

  Alle cliché elementen van een Balkan klepper zitten hierin. Het is mij allemaal iets te dramatisch en niet erg pakkend. De opgepimpte, nieuwe versie doet ook wat goedkoop aan. Geen finale vermoed ik.

 13. GerardMartin schreef:

  Winnen zullen ze niet maar Albanië brengt tenminste een ander geluid tussen een brij van Engelstalige popriedels en o zo moderne hedendaagse muziek.

 14. Hennie schreef:

  Graag door naar de finale. Is een oorwurm. Goed voor de afwisseling.

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Hier heb ik helemaal niks mee. Leuk dat ze dichtbij zichzelf blijven, maar het kabbelt vooral drie minuten door zonder ergens naartoe te werken. En dat breekt ze toch uiteindelijk op denk ik.