Maggie MacNeal openhartig in nieuwe aflevering Songfestival Troubadours

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Dick schreef:

  Uitstekende zangeres met krachtig apart stemgeluid. Zowel I See A Star als Amsterdam behoren wat mij betreft tot het beste wat we ooit ingezonden hebben.

 2. Ria NL schreef:

  Daar ben ik het zeker mee eens. Maggie Mac Neal is mog steeds een prima zangeres. Ik vond haar liedje uit de nationale finale uit 1977 ” Jij alleen” ook erg mooi en had van mij ook mogen winnen. Haar mooiste liedje is voor mij ” When you ‘re gone”.

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Bijzonder dat ze dan al al heel lang geen hits heeft of met een album komt.

 4. Esmee schreef:

  Ik vond het leuk!

 5. Dirk schreef:

  Heel fijn als oud deelnemers gewoon nog echt veel weten en kunnen delen over hun songfestival deelname. Dank aan Jeroen en Chiel…. en Sjoukje natuurlijk! Maar eeeeh… dacht ze nou dat er in 1974 21 landen meededen? Lachen! Vwb Ik zie een Ster; een afschuwelijke meelaller met dito tekst. Maar goed; blijkbaar ging dat er destijds in als koek. Ik kijk uit naar de aflevering over 1980!

 6. Zuiderbuur schreef:

  Ook een heel sympathieke dame. Toerde in Vlaanderen ooit mee met ‘Kleinkunsteiland.’ Toen ik haar backstage begroette als mevrouw MacNeal, antwoordde ze spontaan: ‘Zeg maar Sjoukje’ :).

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Erg leuke aflevering waarin we veel te weten komen. Weer goed voorbereid ook door Chiel en Jeroen, waardoor er mooi doorgevraagd kon worden (voor zover dat al nodig is bij een open boek als Maggie MacNeal). Je kreeg ook een goed beeld van de wisselwerking tussen Sjoukje en Willem en van het karakter van Maggie.
  Ik moet zeggen dat ik meteen ook ging begrijpen waarom het niet zo boterde tussen Maggie en Sandra Reemer. Totaal verschillende types, Sandra heel perfectionistisch en controlefreak, Maggie makkelijker en vertrouwend op het moment zelf. Ik ben benieuwd of dit in aflevering 2 ook naar voren komt, of dat dit maar een invulling van mezelf is. In de aflevering kwam ook het talent van Maggie naar voren. Als je talent hebt hoef je niet 100.000 x door en door te oefenen op weg naar een songfestival. Talent helpt je. Dit in tegenstelling tot Mia en Dion. Nu zegt iedereen dat er een zwaar ervaren artiest naar Zweden moet, maar in het geval van een getalenteerde artiest hoeft dat niet perse. Volgend jaar dus weer een artiest met talent!

 8. Tippy2 schreef:

  Ik vind zowel “I see a star” als “Amsterdam” geweldige nummers, zeker met het aparte stemgeluid Maggie. Leuke vrouw ook :-)